- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.981
Canım bende 25+3 um bugün 800 gram çıktı yani seninkide gayet normal duyma kimseyiKızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Korkma canim gurupta bu sekilde telas yapan cok oldu hepsinin de doktoru normal dedi,agrin sancin devam ederse o başka tabi.Çok hafif hareketleri var... Güçlü değil o yüzden korktum birazinşallah biraz daha artar hareketleri
Benimki de sezeryandi canim sebebi bilinmeyen bir agri oldu adet agrisi gibi doktorum merkezdeydi nst de dogum sancisi cikmayinca gelmene gerek yok dedi. Sonra devam edince agri acilma oldu sezeryana aldilar. Sonra bana dönüp diyorki ishal sancisi bile dogum sancisina donebilirYaa benm ilki sezeryandi hiç böyle sancı vs bilmiyorm ki sadece ishal ağrısı suanlik yani
Covid için test istedikleri iyi olmuş, bilinçli bir şekilde iyice dinledikçe hiç kıpırdamıyorlar sen sakin sakin pozisyon değiştir birinden birinde o belli eder kendini bence hiç içini daraltmaKizlar gribimden dolayi acile gittim.Covid testi aldilar. Insallah birsey cikmaz 1 haftadır hastayım kızımdan bulaştı. Ama genel durumum istahim iyi şükür bi gece zorluyor burun tıkanıklığı falan.Dilyy naptın bebegi hissettin mi biraz daha? Benimki de sakin bugün epeyce
Kime göre neye göre azmış bu kilo AllahımKızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Kontrolden güzel çıkmışken moralim bozuldu bi an benim de ilk bebek. iştahım açıldı yiyorum ama çok yemek seçerim o yüzden geri kalmış olabilir mi acaba diye düşündürdüler ama dediğiniz gibi doktor haftanla uyumlu güzel demezdi kulak tıkama vakti geldi demek kiKime göre neye göre azmış bu kilo Allahımvalla ben daha önce çocuk sahibi olmadım tecrübem yok ama benim kriterim asla ne elalemin beklentisi ne de onun bunun ay bu aylarda benim bebek şu kiloydu demeleri. Doktor bu yeter diyor mu tamam benim için. Zaten iki kontrol arasında bu bebekte alınan kiloda bir sorun olsa bu doktorlar anında der gelişimde bir sıkıntı var diye. Ama olur mu bizim milletimiz bayılır işgüzar akılllar vermeye. Sen hiç kafana takma aynı annenin iki evladı bile aynı kilolar ile gitmiyor kaldı ki senin haftana göre normal ki doktor iyi demiş
Neden üzüyorsun ben gramla yiyorum yine haftasıyla uyumlu. Valla benim doktorum hic kilo boy demiyor günüyle uyumlu diyor. Hamilelik uzun bir süreç, oğlum 26 mi 28 mi neydi doktor 1200 gr oo böyle giderse 4 u bulur dedi. Sonra ilerki haftalarda kilo almıyor dedi doğumdan önce 2500 kg ölçtü dogdu 3470 yani bilemeyiz orasini .olcumleri iyiyse daha 'ne alir bebis zaten sen yemezsende sendeki herşeyi alır yine ac kalmazKontrolden güzel çıkmışken moralim bozuldu bi an benim de ilk bebek. iştahım açıldı yiyorum ama çok yemek seçerim o yüzden geri kalmış olabilir mi acaba diye düşündürdüler ama dediğiniz gibi doktor haftanla uyumlu güzel demezdi kulak tıkama vakti geldi demek ki
Sen doktoruna bak milleti boşver valla yeterki fırsat ver neler derlerKontrolden güzel çıkmışken moralim bozuldu bi an benim de ilk bebek. iştahım açıldı yiyorum ama çok yemek seçerim o yüzden geri kalmış olabilir mi acaba diye düşündürdüler ama dediğiniz gibi doktor haftanla uyumlu güzel demezdi kulak tıkama vakti geldi demek ki
Oh çok şükür poz verdi mi minikSelam kızlar
Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolundaymış, çok stres olmuştum ama buda geçtidarısı randevusunu bekleyenlerin başına inşallah
Biz foto isterizSelam kızlar
Bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolundaymış, çok stres olmuştum ama buda geçtidarısı randevusunu bekleyenlerin başına inşallah
Çekim esnasında çok hareketliydi pek vermedi malesefOh çok şükür poz verdi mi minik
Biz foto isteriz
Poz verseydi güzel bi foto olabilirdi ama malesef
Bana ayakta durmak bile yetiyo gelir gelmez uyuyorum zaten ayaklar şişiyo bel ağrısı oluyo.fırsatım olsa evde bütün gün uzanabilirim yaniKesinlikle canım. Ben oğlumu iki buçuk aylıkken bıraktım çok zoruma gitti bunda en az üç aylık olsun istiyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. Sürekli ayakta ya da eğiliyorum damar yolu tedavi derken çok yoruluyorum
Kesinlikle bıraksalar günlerce uyurum ben deBana ayakta durmak bile yetiyo gelir gelmez uyuyorum zaten ayaklar şişiyo bel ağrısı oluyo.fırsatım olsa evde bütün gün uzanabilirim yani
Ayy anladım suanlik ishal durdu ama karnım çok sert ya benm oturduğum yerden kalkarken bile taş gbi oluyoBenimki de sezeryandi canim sebebi bilinmeyen bir agri oldu adet agrisi gibi doktorum merkezdeydi nst de dogum sancisi cikmayinca gelmene gerek yok dedi. Sonra devam edince agri acilma oldu sezeryana aldilar. Sonra bana dönüp diyorki ishal sancisi bile dogum sancisina donebilirbasta soylese ve agrima mudahale edilse bu duruma gelmeyekti.benim tecrubem yoktu canim ama benden sonra arkadaslarimdan serumla sancisi durdurulan cok oldu
Aksine gündüz işteyken daha az hareketli, dinlenmemi ya da uyumak için yatmamı pusuda bekliyorKızlar benim bebis bu aralar geceleri cok hareketsiz. Gündüzleri gayet iyi acaba geceleri uyuyo musizde durumlar nasıl
Ahahaa bizde de durumlar ayni. Gece partiliyor vallaBenimki de aynı kedi gibi gündüz enerji toplayıp gece deliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?