2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Canım bende 25+3 um bugün 800 gram çıktı yani seninkide gayet normal duyma kimseyi

Yaa benm ilki sezeryandi hiç böyle sancı vs bilmiyorm ki sadece ishal ağrısı suanlik yani
Benimki de sezeryandi canim sebebi bilinmeyen bir agri oldu adet agrisi gibi doktorum merkezdeydi nst de dogum sancisi cikmayinca gelmene gerek yok dedi. Sonra devam edince agri acilma oldu sezeryana aldilar. Sonra bana dönüp diyorki ishal sancisi bile dogum sancisina donebilir basta soylese ve agrima mudahale edilse bu duruma gelmeyekti.benim tecrubem yoktu canim ama benden sonra arkadaslarimdan serumla sancisi durdurulan cok oldu

İyi günler Ocak Anneleri 24+2 olduk ama iki gündür mide yanması dayanılmaz oldu hamileliğimin 12. Hatasından prabex e başlamıştım ama bu hafta neksium kullanıyorum hiç bir ilaç kar etmiyor midem de ateş var sanki nasıl düzelecek bu kadar ilaç kullanmam da beni geriyor ama onlar da olmasa ne yaparım bilmiyorum Bu duruma tavsiyesi olan var mı yada yemek önerisi olan ne yiyeceği mı de şaşırdım aç durunca da midem çok kötü oluyor

Covid için test istedikleri iyi olmuş, bilinçli bir şekilde iyice dinledikçe hiç kıpırdamıyorlar sen sakin sakin pozisyon değiştir birinden birinde o belli eder kendini bence hiç içini daraltma

Kızlar 26+3 olduk bugün kontrolümüz vardı 949 Gr olmuş doktor herşeyin güzel gittiğini normal olduğunu söyledi ama şuan herkes az yemek yemiyo musun falan diyolar bi garip oldum az mi sizde durumlar nedir
Kime göre neye göre azmış bu kilo Allahım valla ben daha önce çocuk sahibi olmadım tecrübem yok ama benim kriterim asla ne elalemin beklentisi ne de onun bunun ay bu aylarda benim bebek şu kiloydu demeleri. Doktor bu yeter diyor mu tamam benim için. Zaten iki kontrol arasında bu bebekte alınan kiloda bir sorun olsa bu doktorlar anında der gelişimde bir sıkıntı var diye. Ama olur mu bizim milletimiz bayılır işgüzar akılllar vermeye. Sen hiç kafana takma aynı annenin iki evladı bile aynı kilolar ile gitmiyor kaldı ki senin haftana göre normal ki doktor iyi demiş

Kontrolden güzel çıkmışken moralim bozuldu bi an benim de ilk bebek. iştahım açıldı yiyorum ama çok yemek seçerim o yüzden geri kalmış olabilir mi acaba diye düşündürdüler ama dediğiniz gibi doktor haftanla uyumlu güzel demezdi kulak tıkama vakti geldi demek ki

Neden üzüyorsun ben gramla yiyorum yine haftasıyla uyumlu. Valla benim doktorum hic kilo boy demiyor günüyle uyumlu diyor. Hamilelik uzun bir süreç, oğlum 26 mi 28 mi neydi doktor 1200 gr oo böyle giderse 4 u bulur dedi. Sonra ilerki haftalarda kilo almıyor dedi doğumdan önce 2500 kg ölçtü dogdu 3470 yani bilemeyiz orasini .olcumleri iyiyse daha 'ne alir bebis zaten sen yemezsende sendeki herşeyi alır yine ac kalmaz

Sen doktoruna bak milleti boşver valla yeterki fırsat ver neler derler hombili gırtlak ye tosun çocuğun olsun gibi bir görüş var toplumda ama öyle değil valla

Bana ayakta durmak bile yetiyo gelir gelmez uyuyorum zaten ayaklar şişiyo bel ağrısı oluyo.fırsatım olsa evde bütün gün uzanabilirim yani

Ayy anladım suanlik ishal durdu ama karnım çok sert ya benm oturduğum yerden kalkarken bile taş gbi oluyo

Kızlar benim bebis bu aralar geceleri cok hareketsiz. Gündüzleri gayet iyi acaba geceleri uyuyo mu sizde durumlar nasıl
Aksine gündüz işteyken daha az hareketli, dinlenmemi ya da uyumak için yatmamı pusuda bekliyor vuruşlar ya da dönüşler artık daha belirgin; uyku öncesi ise gıdıklıyor sanki çiçeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…