2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kizlar... Ben yine işteyim bütün hamileligim boyunca böyle şikayet edecegim sabirim... Ayın 24u gelince iki hafta izne ayrılacağım. Dört gözle bekliyorum sonra döndüğünde 32 dolmuş olacak ne kadar çalışabilirsem o kadar kar hesabı sizler nasılsınız?

Bizimde sanki belli 23.30 da basliyoruz kıpırdamaya sonra sabah namazında başlıyoruz birde saat 09.00 da tam babasının gelecegi saatte ona gösteri hazırlıyoruz birde 15.30 da basliyoruz güçlü tekmelere böyle bi döngümüz var şimdilik

Günaydın canım bende işteyim yalnız değilsin ama ben 32'de çıkacağım izne

Bizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyor hoş teyzesine verdiği anında tepkileri asla bana da vermiyor o ayrı Ama hanımefendi bence de geceleri daha çok seviyor inşallah doğunca gece gündüz ayrımını anlar yavrum hadi şimdi içerse ışık yok haklı

Valla senin iş işi bitince kendim dinlenmeye ayrılmış kadar mutlu olacağım ya evde bişeye tıs tıs etsem aklıma sen geliyorsun sonra şikayet ettiğime utanıyorum

Valla cok doğru söylüyor sun canim. Benim kuzenimin ikizleri var biri zayif dogdu ayni annenin karnindan cikti. Simdi 3. Siniftalar biri sisman biri zayif bari fark var aralarinda ama ayni anne bakiyor.Ben bir kere ogluma zayif dedikleri icin yemek konusunda zorluyayim dedim yediginden fazlasini kustu. Tovbe bir daha zorlamiyorum.

Bende bir kere hissettirebildim babasina
Elini koyduğu anda kayboluyor ortaliktan Bu da bana düşkün olcak sanirim.ilk oglumda oyleydi. Minicikken babasini tekmeleyerek yataktan ittirirdi ben ona kalayim diye

Bunları çevremde çok görünce bana ders oldu cidden kuzenlerim yada onların çocukları ağzından burnundan yemek basmaya çalışıyorlar oysa bir bak anne zayıf baba zayıf bu çocuk ne kadar tombul olabilir ki doktor da sağlıklı dediği halde paronayak oluyorlar, şimdi kendim cidden ince kemikliyim eşim de öyle bizim tosun gibi çocuğumuz nasıl olsun olmasa da olur sağlıklı olsun gelişimine göre evet bu kabul edilir desinler valla bana yeter fazlasında hiç gözüm yok

Bende bir kere hissettirebildim babasina
Elini koyduğu anda kayboluyor ortaliktan Bu da bana düşkün olcak sanirim.ilk oglumda oyleydi. Minicikken babasini tekmeleyerek yataktan ittirirdi ben ona kalayim diye
Bizimki de bence bizi atıp teyzesine felan kaçacak bu kadar tesadüf olamaz çünkü sesini duysun çıldırıyor içerde, doğunca ne olur bilmiyorum artık

Öğrenirler diye düşünüyorum sağlıcakla yanımızda yatacağı günleri görelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…