- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.001
O zaman bundan sonra stressiz devam etmeye calısıyoruzEvet özellikle sinirlendiğim veya üzüldüğüm zaman karnımın alt kısmı aşırı sertleşiyor
Günaydın kizlar... Ben yine işteyimbütün hamileligim boyunca böyle şikayet edecegim sabirim... Ayın 24u gelince iki hafta izne ayrılacağım. Dört gözle bekliyorum sonra döndüğünde 32 dolmuş olacak ne kadar çalışabilirsem o kadar kar hesabı sizler nasılsınız?
Bizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyorBizimde sanki belli 23.30 da basliyoruz kıpırdamaya sonra sabah namazında başlıyoruz birde saat 09.00 da tam babasının gelecegi saatte ona gösteri hazırlıyoruz birde 15.30 da basliyoruz güçlü tekmelere böyle bi döngümüz var şimdilik
Valla senin iş işi bitince kendim dinlenmeye ayrılmış kadar mutlu olacağım yaGünaydın kizlar... Ben yine işteyimbütün hamileligim boyunca böyle şikayet edecegim sabirim... Ayın 24u gelince iki hafta izne ayrılacağım. Dört gözle bekliyorum sonra döndüğünde 32 dolmuş olacak ne kadar çalışabilirsem o kadar kar hesabı sizler nasılsınız?
İyi canim gecmis olsun durduysa yavas yavas düzelir insAyy anladım suanlik ishal durdu ama karnım çok sert ya benm oturduğum yerden kalkarken bile taş gbi oluyo
Valla cok doğru söylüyor sun canim. Benim kuzenimin ikizleri var biri zayif dogdu ayni annenin karnindan cikti. Simdi 3. Siniftalar biri sisman biri zayif bari fark var aralarinda ama ayni anne bakiyor.Ben bir kere ogluma zayif dedikleri icin yemek konusunda zorluyayim dedim yediginden fazlasini kustu. Tovbe bir daha zorlamiyorum.Kime göre neye göre azmış bu kilo Allahımvalla ben daha önce çocuk sahibi olmadım tecrübem yok ama benim kriterim asla ne elalemin beklentisi ne de onun bunun ay bu aylarda benim bebek şu kiloydu demeleri. Doktor bu yeter diyor mu tamam benim için. Zaten iki kontrol arasında bu bebekte alınan kiloda bir sorun olsa bu doktorlar anında der gelişimde bir sıkıntı var diye. Ama olur mu bizim milletimiz bayılır işgüzar akılllar vermeye. Sen hiç kafana takma aynı annenin iki evladı bile aynı kilolar ile gitmiyor kaldı ki senin haftana göre normal ki doktor iyi demiş
Benimde iki gun önce cok kuvvetli tekme atio sevindirmisti beni iki gundur çok harketsiz minik minik hareketler sadeceKızlar benim bebis bu aralar geceleri cok hareketsiz. Gündüzleri gayet iyi acaba geceleri uyuyo musizde durumlar nasıl
Bende bir kere hissettirebildim babasinaBizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyorhoş teyzesine verdiği anında tepkileri asla bana da vermiyor o ayrı Ama hanımefendi bence de geceleri daha çok seviyor inşallah doğunca gece gündüz ayrımını anlar yavrum hadi şimdi içerse ışık yok haklı
Bunları çevremde çok görünce bana ders oldu cidden kuzenlerim yada onların çocukları ağzından burnundan yemek basmaya çalışıyorlar oysa bir bak anne zayıf baba zayıf bu çocuk ne kadar tombul olabilir ki doktor da sağlıklı dediği halde paronayak oluyorlar, şimdi kendim cidden ince kemikliyim eşim de öyle bizim tosun gibi çocuğumuz nasıl olsunValla cok doğru söylüyor sun canim. Benim kuzenimin ikizleri var biri zayif dogdu ayni annenin karnindan cikti. Simdi 3. Siniftalar biri sisman biri zayif bari fark var aralarinda ama ayni anne bakiyor.Ben bir kere ogluma zayif dedikleri icin yemek konusunda zorluyayim dedim yediginden fazlasini kustu. Tovbe bir daha zorlamiyorum.
Bizimki de bence bizi atıp teyzesine felan kaçacak bu kadar tesadüf olamaz çünkü sesini duysun çıldırıyor içerde, doğunca ne olur bilmiyorum artıkBende bir kere hissettirebildim babasina
Elini koyduğu anda kayboluyor ortaliktanBu da bana düşkün olcak sanirim.ilk oglumda oyleydi. Minicikken babasini tekmeleyerek yataktan ittirirdi ben ona kalayim diye
Ama sonra izin olayını nasıl halledeceksinGünaydın canım bende işteyim yalnız değilsinama ben 32'de çıkacağım izne
Ya canım çok sağolValla senin iş işi bitince kendim dinlenmeye ayrılmış kadar mutlu olacağım yaevde bişeye tıs tıs etsem aklıma sen geliyorsun sonra şikayet ettiğime utanıyorum
Valla ikiniz de sağlıklı olun da cidden Rabbim dayanma gücü versinYa canım çok sağolinşallah bitecek hayırlısıyla...
Bende bu sene hiç yıllık izin kullanmadım.32 den 37 ye kadar yıllık izin alabilirim.37 de zaten izne ayrılmış olcamGünaydın canım bende işteyim yalnız değilsinama ben 32'de çıkacağım izne
Amin canım hepimize inşallahValla ikiniz de sağlıklı olun da cidden Rabbim dayanma gücü versin
Öğrenirler diye düşünüyorum sağlıcakla yanımızda yatacağı günleri görelim deBizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyorhoş teyzesine verdiği anında tepkileri asla bana da vermiyor o ayrı Ama hanımefendi bence de geceleri daha çok seviyor inşallah doğunca gece gündüz ayrımını anlar yavrum hadi şimdi içerse ışık yok haklı
Bende bu sene hiç yıllık izin kullanmadım.32 den 37 ye kadar yıllık izin alabilirim.37 de zaten izne ayrılmış olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?