2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ama sonra izin olayını nasıl halledeceksin

Ben tekrar işe dönmeyeceğim canım, oğlum 16 aylık bebeğim doğduğunda 21 aylık olmuş olacak şuan babaannesi bakıyor bana ikisine tek bakamam dedi o yüzden ben işten ayrılacağım zaten oğlumu bırakmak çok zor geliyordu bana çok şükür çocuklarımın yanında olabileceğim en azından 3-4 yaşlarına gelsinler tekrar başlarım inşaAllah zaten yaşım daha 28 :)

Bende bu sene hiç yıllık izin kullanmadım.32 den 37 ye kadar yıllık izin alabilirim.37 de zaten izne ayrılmış olcam
Canım ben 32 den sonra yıllık izin alınamıyor diye biliyorum. İzin ve rapir aldığın anda hakkın yanıyor diye biliyorum canım bence sor sen bir

Anladım canım hayırlısı olsun... Benim bırakma gibi bir şansım yok hemşire oldugum için hem de maddiyat yönünden... Bakalım hayırlısı olsun.

Anladım canım hayırlısı olsun... Benim bırakma gibi bir şansım yok hemşire oldugum için hem de maddiyat yönünden... Bakalım hayırlısı olsun.

Evet hayırlısı olsun güzel bir mesleğin var Rabbim can sağlığı versin inşaAllah. Evlatlarımız sağlıklı olsun da bir şekilde zaman geçecek, kocaman olacaklar zaten

O konuda oglumda cok basarili olmuştum hanımlar bunda da olurum insallah. Daha hastaneden eve gelir gelmez ilk aksam basladim eğitime gece elbette uyanıyoruz 2 saatte bir beslememiz lazim e altini da değiştiriyoruz. O zamanlarda asla isigi tamamen acmadim. Koridorun isigiyla temizleme ve besleme yaptim. Bi de hic konusmadik. Kaynanam en basta sacma bulmustu ışığı acip sesli konusmaya calisiyodu kesinkes uyardım hayir geceyi gunduzu bilecek diye. 1 aylik oldugunda tamamen biliyordu artik. Kaynanam şok Tamam aglayarak uyanip beslenip ya da bakımı yapip geri uykuya geçiyordu geceleri.

Ay gözümde canlandı resmen benim eşim yastığa beş kala uyuyangillerden oluğu için kesin konuşmama işine uyar kv zaten gelmesi imkansız annem için bişey diyemiyorum garibimin fısıldaması bile diğer odadan duyulur bakalım ne olur

Benimki de aynı kuzenim dokununca coşuyor teyzeci bizim cocuklar ama eşimde tık yok

Doktor bana nexium şimdi başlamayalım son aylarda da zorlanacaksın dedi.
Rennie duo günde 3 defa 2 kaşık olarak tüket geçecektir dedi.
Bende gaviscon vardı. Onlar bitsin sonra alırım diye gaviscon rennie tablet yapıyorum baya kesiyor. Ama benimde mide yanmam hafit safada ilaç kullanmasam yangın yeri

Benimki inanmayacaksınız ama sese göre hareket ediyor.
Film izlerken özellikle müzikli sahnelerde, eşimle sohbet ederken.
En belirgin hareketleri sesli ortamlarda çok şaşırıyorum…

Benimki inanmayacaksınız ama sese göre hareket ediyor.
Film izlerken özellikle müzikli sahnelerde, eşimle sohbet ederken.
En belirgin hareketleri sesli ortamlarda çok şaşırıyorum…
Ben 22. Haftaya girdim canim hamilelik uygulamasinda bu haftadan sonra sese tepki verebilir,ona kitap okuyup muzik dinletebilirsiniz diyor ve ani seslerden korkup ziplaya bilirmis

Dilyy bugün ertugrul beye gittim o kadar kalabalıkti ki cok bekledim. Digeri calismiyor sandim cok garip 1 saat beklediğim halde bir tane bile hastasi olmadi ama beklerken icerde sesini duydum.Degistirmemekte iyi yapmissin doktorunu

Ertuğrul beye de seyrek de olsa düzenli gittin mi ben acaba ara ara gitsem mi ne olur ne olmaz diye düşünüyorum ama yarıdan sonra sen nerden çıktın der mi ki diyorum

Çok düşündüm son gittiğimde de çok ilgilendi bende vazgeçtim o yüzden

Ertuğrul beye de seyrek de olsa düzenli gittin mi ben acaba ara ara gitsem mi ne olur ne olmaz diye düşünüyorum ama yarıdan sonra sen nerden çıktın der mi ki diyorum
Duzenli gittim canim cunku mecburen
Bir heyet raporu alabilmek icin bir de kanamalarimda klinikte birsey yapamadiklari icin hastaneye ihtiyacim var.
Ben artik iki hafta sonra Antalya medstara baslicam kuzum burada yenidogan yogunbakim yok muhtemelen erken doğum olacagi icin. mehmet beye gitmem artik.
Ertugrul bey ve medstar murat beyle devam edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…