- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.021
Ama sonra izin olayını nasıl halledeceksin
Canım ben 32 den sonra yıllık izin alınamıyor diye biliyorum. İzin ve rapir aldığın anda hakkın yanıyor diye biliyorum canım bence sor sen birBende bu sene hiç yıllık izin kullanmadım.32 den 37 ye kadar yıllık izin alabilirim.37 de zaten izne ayrılmış olcam
Anladım canım hayırlısı olsun... Benim bırakma gibi bir şansım yok hemşire oldugum için hem de maddiyat yönünden... Bakalım hayırlısı olsun.Ben tekrar işe dönmeyeceğim canım, oğlum 16 aylık bebeğim doğduğunda 21 aylık olmuş olacak şuan babaannesi bakıyor bana ikisine tek bakamam dedi o yüzden ben işten ayrılacağımzaten oğlumu bırakmak çok zor geliyordu bana çok şükür çocuklarımın yanında olabileceğim en azından 3-4 yaşlarına gelsinler tekrar başlarım inşaAllah zaten yaşım daha 28 :)
Anladım canım hayırlısı olsun... Benim bırakma gibi bir şansım yok hemşire oldugum için hem de maddiyat yönünden... Bakalım hayırlısı olsun.
İnşallah canım ya zamanla her şey düzelirEvet hayırlısı olsun güzel bir mesleğin var Rabbim can sağlığı versin inşaAllah. Evlatlarımız sağlıklı olsun da bir şekilde zaman geçecek, kocaman olacaklar zaten
O konuda oglumda cok basarili olmuştum hanımlar bunda da olurum insallah. Daha hastaneden eve gelir gelmez ilk aksam basladim eğitimeBizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyorhoş teyzesine verdiği anında tepkileri asla bana da vermiyor o ayrı Ama hanımefendi bence de geceleri daha çok seviyor inşallah doğunca gece gündüz ayrımını anlar yavrum hadi şimdi içerse ışık yok haklı
Ay gözümde canlandı resmenO konuda oglumda cok basarili olmuştum hanımlar bunda da olurum insallah. Daha hastaneden eve gelir gelmez ilk aksam basladim eğitimegece elbette uyanıyoruz 2 saatte bir beslememiz lazim e altini da değiştiriyoruz. O zamanlarda asla isigi tamamen acmadim. Koridorun isigiyla temizleme ve besleme yaptim. Bi de hic konusmadik. Kaynanam en basta sacma bulmustu ışığı acip sesli konusmaya calisiyodu kesinkes uyardım hayir geceyi gunduzu bilecek diye. 1 aylik oldugunda tamamen biliyordu artik. Kaynanam şok Tamam aglayarak uyanip beslenip ya da bakımı yapip geri uykuya geçiyordu geceleri.
Benimki de aynı kuzenim dokununca coşuyor teyzeci bizim cocuklar ama eşimde tık yokBizimkinin babasına bir nazı var gün içinde teyzesi arasın sesliye alıyorum onun sesine kıpır kıpır çıldırıyor ama zavallı kocama gel gel bak nasıl hareketli desem hiç tepki vermiyorhoş teyzesine verdiği anında tepkileri asla bana da vermiyor o ayrı Ama hanımefendi bence de geceleri daha çok seviyor inşallah doğunca gece gündüz ayrımını anlar yavrum hadi şimdi içerse ışık yok haklı
Doktor bana nexium şimdi başlamayalım son aylarda da zorlanacaksın dedi.İyi günler Ocak Anneleri 24+2 olduk ama iki gündür mide yanması dayanılmaz oldu hamileliğimin 12. Hatasından prabex e başlamıştım ama bu hafta neksium kullanıyorum hiç bir ilaç kar etmiyor midem de ateş var sanki nasıl düzelecek bu kadar ilaç kullanmam da beni geriyor ama onlar da olmasa ne yaparım bilmiyorum Bu duruma tavsiyesi olan var mı yada yemek önerisi olan ne yiyeceği mı de şaşırdım aç durunca da midem çok kötü oluyor
Benimki inanmayacaksınız ama sese göre hareket ediyor.Bizimde sanki belli 23.30 da basliyoruz kıpırdamaya sonra sabah namazında başlıyoruz birde saat 09.00 da tam babasının gelecegi saatte ona gösteri hazırlıyoruz birde 15.30 da basliyoruz güçlü tekmelere böyle bi döngümüz var şimdilik
Artık dış dünya ile iletişime geçiyorlar her şeyin farkındalarBenimki inanmayacaksınız ama sese göre hareket ediyor.
Film izlerken özellikle müzikli sahnelerde, eşimle sohbet ederken.
En belirgin hareketleri sesli ortamlarda çok şaşırıyorum…
Merhaba, mesajlari birkac gun arayla okuyorum. Benim oldugum yer hala sicak, dun gece bende buz koydum ayaklarimaSoğuk soğuk buralar ayaklarıma sıcak su torbası aldım biraz önce rahatladım valla
Benim yegenimde oyleydi o zmanlar bekardim beni görünce annesine bakmiyordu,ablam cok kıskanır diBizimki de bence bizi atıp teyzesine felan kaçacak bu kadar tesadüf olamaz çünkü sesini duysun çıldırıyor içerde, doğunca ne olur bilmiyorum artık
Gayet iyi canım şeker yokAnlayan var mi acaba nasıl sonuç
Eki Görüntüle 3136334
Ben 22. Haftaya girdim canim hamilelik uygulamasinda bu haftadan sonra sese tepki verebilir,ona kitap okuyup muzik dinletebilirsiniz diyor ve ani seslerden korkup ziplaya bilirmisBenimki inanmayacaksınız ama sese göre hareket ediyor.
Film izlerken özellikle müzikli sahnelerde, eşimle sohbet ederken.
En belirgin hareketleri sesli ortamlarda çok şaşırıyorum…
Ertuğrul beye de seyrek de olsa düzenli gittin miDilyy bugün ertugrul beye gittim o kadar kalabalıkti ki cok bekledim. Digeri calismiyor sandim cok garip 1 saat beklediğim halde bir tane bile hastasi olmadi ama beklerken icerde sesini duydum.Degistirmemekte iyi yapmissin doktorunu
Çok düşündüm son gittiğimde de çok ilgilendi bende vazgeçtim o yüzdenDilyy bugün ertugrul beye gittim o kadar kalabalıkti ki cok bekledim. Digeri calismiyor sandim cok garip 1 saat beklediğim halde bir tane bile hastasi olmadi ama beklerken icerde sesini duydum.Degistirmemekte iyi yapmissin doktorunu
Duzenli gittim canim cunku mecburenErtuğrul beye de seyrek de olsa düzenli gittin miben acaba ara ara gitsem mi ne olur ne olmaz diye düşünüyorum ama yarıdan sonra sen nerden çıktın der mi ki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?