- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.341
Canlısı varken ne gerek var dimi amaBenimki geç başladı emzige 1 yaşından sonra da asla istemedi bir daha aşırı meme düşkünüydü orjinalini ağzında tutmak varken yalancisina ne lüzum var dedi heralde. 2 yaşını doldurduğu an kestim memeyi çünkü artık gına gelmisti
Kizlar.bisi sorucam, ben 25 haftalik gebeyimm ama karnm simdiden okadar cok büyüdüki toplamda 5kilo aldim ama sanirm hepsi karnimda toplandi sizde de öylemi, bebisimin boyu ve kilosu olmasi gerektigi gibi demisti dr yani ne büyük ne kücük
Peki bide baska bisey daha merak ediyorm:) bnmkinin cinsiyeti henüz belli degl göstermedi kendini, bel agrm var herkes.oglan diyor kizda kasik agrirmis, sizin tecrübeleriniz nedir
Benim oğlumda emzik almıyordu her boşlukta teklif ederek alıştırdık babasıyla. Gerçekten emzik çok büyük kurtarıcı hem ya 1 yaşına kadardı ya da 6 aylık oluncaya kadar tam hatırlayamadım şimdi o süre boyunca ani bebek ölüm sendromunu da engelliyor yani %50'ye indiriyormuş sonra uykusu geldi huysuzluk yapıyor ver emziği sakinleşsin hemen kedi gibi yatıyor omzumuza, acıktı maması pişiyor ya da 1-2 dakika beklemek gerekiyor veriyorum emziği hemen bekliyor, bir yerlere vuruyor kendini düşüp ağlıyor emzik veriyorum hemen duruluyor gibi gibi. Gerçekten müthiş bir şey :)Oyy kiyamam benim kizimda 2 yıl emdi. Biberon vs almadi reddetti. Gece defalarca uyanırdı 1 yasinda bile agzina gogsum girmeden asla susmazdı.Bazen derdim geceleri mama mi versem diye. Emzikte almadi ama bunda denicem zorlucam hatta emziği kendi kendine uykuya dalıyor emzik emen bebekler gozlemledigim
Mesajlari alintilayamadim ama genel yazayim kizlar mama konusu konusulmus. Oglumda normal dogum yaptim sutum de hemen geldi. Ama bebek susmuyor surekli agliyordu. Sonra hemsire geldi. Bebegin kilolu (4 kilo dogdu ) sutun yetmiyor biraz mama verelim dedi. Genelde hastanelerde oluyor mama. Hemen hazirladilar siringayla verdiler ve sustu bebek
Yani cok stres olmayin o anda da hallediyorlar her turlu. Ama yaniniza biberon emzik vb koyun
Çok şükür böyle durumlarda eşim bana hiç iş bırakmıyor işe giderken kendine hazırladığı kahvaltıdan hazır edip birakıyor yemek işi varsa akşam gelip öğlen bana da kalacak şekilde hazırlıyor boş günleri de olunca biri olsa keşke demedim hiç bir şekil idare ediyoruz şimdilik, iş vs yapmayınca zaten hiç ağrım bişey yok şükürCanım benim de öyle başlamıştı şimdi hiç geçmiyor... Ama benim kanamam okurken ağrım olmamisti inşallah olmaz kanama falan. Sen dinlen evde kimse de yok yat... Sağ olsun benim de kayınvalidem bakıyor Allah razı olsun. İlk hamiligimde de çok baktı.
Aman olmasın miniklerimiz sağlıcakla ve zamanın da gelsin... Sonra daha buluşacağız bebislerleÇok şükür böyle durumlarda eşim bana hiç iş bırakmıyor işe giderken kendine hazırladığı kahvaltıdan hazır edip birakıyor yemek işi varsa akşam gelip öğlen bana da kalacak şekilde hazırlıyor boş günleri de olunca biri olsa keşke demedim hiç bir şekil idare ediyoruz şimdilik, iş vs yapmayınca zaten hiç ağrım bişey yok şükür
Bilmiyorum ki rahim ağzına baktı o iyi ama rahim ağzına yakın plesenta yaklaşmış galiba bir süre bir dikkat et ilişki vs olmasın ve iş yapma dediNeden kanama riskin var mi canim?
Bende ısrarla mama verdirmek.istedim sabaha kadar sütun var diye vermediler. Hemsireyim bütün sorumlulugu ben kabul ediyorum dedim yine vermediler. Sabaha kadar çocukta bitti bende o yüzden yanımda götürüp kendi kafama göre ayarlayacsgim her seyiBenim ilk bebeğimde doğum yaptığım hastanede de ısrarla hemşire sütün yetiyor gerek yok mamaya dedi ve vermedi o yüzden ben yanımda götüreceğim.
Gunaydin kizlar bugun seker yuklemesine gittim.Bu isler cok degismis.
Benim ilk hamileligimde bir kere sekerli sudan ictim bittiydi islem.
Simdi kanimi aldilar sudan ictim 10.25 de bi daha 11.25 de bi daha gel dediler sok oldum .Bir de ac kalıcakmışım o saate kadar . Allahtan kucuk yer burasi evde bekleyeceğim uzak olsa bu kadar saat hastanede mi beklenir
Ay inşallah sağlıkla nasip olsun o günlerAman olmasın miniklerimiz sağlıcakla ve zamanın da gelsin... Sonra daha buluşacağız bebislerle
İnsallah kanama olmaz canim başlı başına psikolojisini bozuyor insaninBilmiyorum ki rahim ağzına baktı o iyi ama rahim ağzına yakın plesenta yaklaşmış galiba bir süre bir dikkat et ilişki vs olmasın ve iş yapma dedi
Yani 3 kez kan alacaklar değil miGunaydin kizlar bugun seker yuklemesine gittim.Bu isler cok degismis.
Benim ilk hamileligimde bir kere sekerli sudan ictim bittiydi islem.
Simdi kanimi aldilar sudan ictim 10.25 de bi daha 11.25 de bi daha gel dediler sok oldum .Bir de ac kalıcakmışım o saate kadar . Allahtan kucuk yer burasi evde bekleyeceğim uzak olsa bu kadar saat hastanede mi beklenir
Bilmiyorum nedense içim rahat bana orda kordon çıktı dedi ya bu riske bile takılmamışımİnsallah kanama olmaz canim başlı başına psikolojisini bozuyor insanin
Bilseydim tek gelmezdim ya esim de işte.iki kez kan alindi ama aç da olunca uyuşmaya basladim. Umarim 3. Kan alimindan sonra araba kullanacak halim kalırBende dün şeker yüklemesi yaptırdım aynı şekildeydi süreç gerçekten değişmiş ya da hastaneyle mi alakalı bilemedim. İlk önce aç karnına kan aldılar koldan sonra içecekten içmeden önce tekrar parmaktan kan aldılar, içeceği içtim 1 saat sonra kan aldılar sonra tekrar 11:20 de kan aldılar bu süreçte hiçbir şey yemedim aynı şekilde.
Evet canim ilk sekerli sudan iciriyor. Sonra kan alip birer saat arayla 3 kan alımına tamamliyor.Yani 3 kez kan alacaklar değil mihaftaya salı gün bende en erken saate aldım son kana kadar açlıktan gitmeyeyim diye
Bilseydim tek gelmezdim ya esim de işte.iki kez kan alindi ama aç da olunca uyuşmaya basladim. Umarim 3. Kan alimindan sonra araba kullanacak halim kalır
Parmaktan almadilar benim.Ben sordum eskiden böyle degildi diye o zmn 50 mg yuklenmisti dedi ee madem yine iyle yapilsaydi3. Kan alimindan sonra sonuc ne zamana cikiyor peki canim hemen cikarsa hastanede bekliyeyim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?