2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
A
Aahh ahh bende de var o travma o kadar acılar cektim ki ben doğum sonrası burada ilk dogum yapacaklar cogunlukta detaya girmedim ama okuyorum yazdıklarınızı.Birde ozelde yasadim bunlari
anesteziden tut herşey fiyaskoydu mahvettiler beni. Bunda da doktorum için yine özel e gidiyorum ama devlette rutin kontrolum ve bi doktorum var devlette doğurabilirim bu kez. Hep dua ediyorum insallah cok güzel bi dogum hikayem olur hemen ayaklanir bebeğim ve evdeki kızımla ilgilenebilirim Rabbim kimseye muhtac etmeden biran evvel saglikla ayaklanmamizi nasip etsin insallah. Hepimizin bebegi sag salim hayırlısıyla gününde dogsun

Anladım canım. Normalde olunca brütün 3/2’si yatıyor da sen hiç kesinti almadım diyorsun. Acaba senin firmaya mı özel yoksa heyet raporu olduğu için midir bilemedim ben de. Yoksa bayağı kesiliyormuş.

Kızlar dün gece ilk defa gerinirken kasıklarıma da ağrı girdi. Ne yapalım istiyorsun yavrum ya gerinmeyi de çok görüyor annesine

Kızlar imzada bebeğiniz büyüdükçe hareketleri artacaktır diyor ama benimki azaldı gerçekten. Gün içerisinde hareket ediyor elim karnımdayken daha çok ediyor hatta ama geçen hafta tüm gece durmazdı mesela. Baş aşağı döndükten sonra azaldı ya

Canim benimkide bu gece cok sakindi normalde bni uyutmazdı acaba pozisyon mu değiştirdi dedim bende. Belki az hissetme sebebimiz ondandir.

Canim benimkide bu gece cok sakindi normalde bni uyutmazdı acaba pozisyon mu değiştirdi dedim bende. Belki az hissetme sebebimiz ondandir.
Yani cuma günü ben az hissedince doktora gitmiştim, bebekte sıkıntı yoktu işte yeri dar vs demişti. O yüzden bebekle ilgili içim rahat ama. Pazartesi gideceğim tekrar, bakalım

Günaydın kzilar ben yine ağrılı bir güne uyandım bugün... Oglanda huysuzdu tüm gece sebepsiz ağladık hala agliyoruz
Günaydın canim. Beniyiyim şükür de benim kizda tüm gece agladi hos bikac gecedir ayni bebek gibi oldu. Neden agliyor neden huzursuz bilmyrm dun öksürdü uyuyamadı ama bugun yoktu öksürük. En son git gel odasina bizde uyuyamadik babası yanına yatmış sustu.
Niye boyle oldular bilmiyorum. Karnımdaki de ablasinin aksine sakinleşti.

Yani cuma günü ben az hissedince doktora gitmiştim, bebekte sıkıntı yoktu işte yeri dar vs demişti. O yüzden bebekle ilgili içim rahat ama. Pazartesi gideceğim tekrar, bakalım
Bende cumayi iple çekiyorum valla. Evhamli biri değildim ama artik nedense bnde evhamlanmaya basladim

Ben dün iyiydim... Bugün kasıklarım, belim çok ağrıyor. İyi olmana sevindim canım. Çocuklar huzursuz ya. Niye ağladı bende anlamıyorum. Öksürük de yok sadece ağlıyor

Günaydın kzilar ben yine ağrılı bir güne uyandım bugün... Oglanda huysuzdu tüm gece sebepsiz ağladık hala agliyoruz
Hafif bir ağrı beni de yokluyor öyle kasılma yada şiddetli bir ağrı değil sadece bazen kısa süre adet ağrısının hafifi gibi geliyor dinlenince geçiyor, kontrolde doktor demişti şu bir ay iş yapma kendini yorma bi kanma riskin var diye galiba ondan. Çok şükür kanma vs yok ama

Ben dün iyiydim... Bugün kasıklarım, belim çok ağrıyor. İyi olmana sevindim canım. Çocuklar huzursuz ya. Niye ağladı bende anlamıyorum. Öksürük de yok sadece ağlıyor
Kıyamam dinlen insallah gecicek bu sürecte. Senin oglanla benim kız ayni anda hasta olup huzursuz oluyorlar nedense. Dolunay vardı onun etkisi fln mi aglaklilari cok huzursuz kaç gecedir ortada biseyde yok gibi

Mesajlari alintilayamadim ama genel yazayim kizlar mama konusu konusulmus. Oglumda normal dogum yaptim sutum de hemen geldi. Ama bebek susmuyor surekli agliyordu. Sonra hemsire geldi. Bebegin kilolu (4 kilo dogdu ) sutun yetmiyor biraz mama verelim dedi. Genelde hastanelerde oluyor mama. Hemen hazirladilar siringayla verdiler ve sustu bebek

Yani cok stres olmayin o anda da hallediyorlar her turlu. Ama yaniniza biberon emzik vb koyun

Emzige alismisti ama cabuk bıraktı,cocuk plastik sevmiyordu demekki

Demekki kesilmiyor canim benim ki cunku çok düşük yatmadi.Ama bankanin isleyisi biraz farkli oluyor belki kurum tamamliyordur .

Canım benim de öyle başlamıştı şimdi hiç geçmiyor... Ama benim kanamam okurken ağrım olmamisti inşallah olmaz kanama falan. Sen dinlen evde kimse de yok yat... Sağ olsun benim de kayınvalidem bakıyor Allah razı olsun. İlk hamiligimde de çok baktı.

Kıyamam dinlen insallah gecicek bu sürecte. Senin oglanla benim kız ayni anda hasta olup huzursuz oluyorlar nedense. Dolunay vardı onun etkisi fln mi aglaklilari cok huzursuz kaç gecedir ortada biseyde yok gibi
Ay olabilir dün de öyleydi huzursuzdu. Ama ben bugunlerine şükrediyorum önceden gece on kere ağlardi şimdi iki üç kere uyanmak bana koymuykr

Pozisyon degistirmistik buyuk ihtimal canım gecen kontrolde bebiş baş asagı duruyor demisti doktor banada

Gunaydin kizlar bugun seker yuklemesine gittim.Bu isler cok degismis.
Benim ilk hamileligimde bir kere sekerli sudan ictim bittiydi islem.
Simdi kanimi aldilar sudan ictim 10.25 de bi daha 11.25 de bi daha gel dediler sok oldum .Bir de ac kalıcakmışım o saate kadar . Allahtan kucuk yer burasi evde bekleyeceğim uzak olsa bu kadar saat hastanede mi beklenir

Neden kanama riskin var mi canim?

Emzige alismisti ama cabuk bıraktı,cocuk plastik sevmiyordu demekki
Benimki geç başladı emzige 1 yaşından sonra da asla istemedi bir daha aşırı meme düşkünüydü orjinalini ağzında tutmak varken yalancisina ne lüzum var dedi heralde. 2 yaşını doldurduğu an kestim memeyi çünkü artık gına gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…