- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.321
Aahh ahh bende de var o travmaYani muhtemelen onların hatası canım hatta hatalar zinciri resmen ama ya benim bireysel bi sıkıntımdan olduysa ve yine olursazaman yaklaştıkça kabuslar görüyorum inan ki atlattım sanmıştım ama o hastane binasına yürürken kalp atışlarım hızlanıyor çok huzursuz oluyorum, başka doktor ve hastane araştırıyorum değiştireceğim diye aklıma yatan bir yer olursa. Sorguladıkça konuştukça da başka şeylere takılıyor insan. Mesela eşim diyor ki tamam sen kötü şeyler yaşadın ama bebeği sağ salim verdiler başka yerde neler yaşanacak belli değil macera arama, başka bir arkadaşımla konuşuyoruz işte diyorum falanca doktoru önerdi şu arkadaşım ona gitmeyi düşünüyorum, diyor ki ama onunki özel muayenehaneymiş doğumu anlaşmalı hastanelerde yaptırıyor böyle olanların bebekleri daha çok yoğunbakıma alınıyormuş hastane SGK’dan da para kazanmak için yatırıyor boşuna bebeği falan diyor. Böyle duydukça takıyorum kafama.. konuşmasam da takıyorum. Huzur bulamadım bi türlü
Anladım canım. Normalde olunca brütün 3/2’si yatıyor da sen hiç kesinti almadım diyorsun. Acaba senin firmaya mı özel yoksa heyet raporu olduğu için midir bilemedim ben de. Yoksa bayağı kesiliyormuş.Evet canım.Ben ayni sekilde aliyorum maasimi direkt hesabima yatıyor . Ben bankaciyim , diğer ozel sektorlerde ptt te yatiyor felan diye duydum bizde öyle olmuyor.ben hamileligin basindan beri raporluyum canim cogu zaman kanamali geçtiği icin. Bir zam aldik ama kesiliyor mu kesilmiyor mu bilemiyorum cunku maas bordromu anca isyerindeki bilgisayadan görebiliyorum.
Canim benimkide bu gece cok sakindi normalde bni uyutmazdı acaba pozisyon mu değiştirdi dedim bende. Belki az hissetme sebebimiz ondandir.Kızlar imzada bebeğiniz büyüdükçe hareketleri artacaktır diyor ama benimki azaldı gerçekten. Gün içerisinde hareket ediyor elim karnımdayken daha çok ediyor hatta ama geçen hafta tüm gece durmazdı mesela. Baş aşağı döndükten sonra azaldı ya
Yani cuma günü ben az hissedince doktora gitmiştim, bebekte sıkıntı yoktu işte yeri dar vs demişti. O yüzden bebekle ilgili içim rahat ama. Pazartesi gideceğim tekrar, bakalımCanim benimkide bu gece cok sakindi normalde bni uyutmazdı acaba pozisyon mu değiştirdi dedim bende. Belki az hissetme sebebimiz ondandir.
Günaydın canim. Beniyiyim şükür de benim kizda tüm gece agladi hos bikac gecedir ayni bebek gibi oldu. Neden agliyor neden huzursuz bilmyrm dun öksürdü uyuyamadı ama bugun yoktu öksürük. En son git gel odasina bizde uyuyamadik babası yanına yatmış sustu.Günaydın kzilar ben yine ağrılı bir güne uyandım bugün... Oglanda huysuzdu tüm gece sebepsiz ağladık hala agliyoruz
Bende cumayi iple çekiyorum valla. Evhamli biri değildim ama artik nedense bnde evhamlanmaya basladimYani cuma günü ben az hissedince doktora gitmiştim, bebekte sıkıntı yoktu işte yeri dar vs demişti. O yüzden bebekle ilgili içim rahat ama. Pazartesi gideceğim tekrar, bakalım
Ben dün iyiydim... Bugün kasıklarım, belim çok ağrıyor. İyi olmana sevindim canım. Çocuklar huzursuz ya. Niye ağladı bende anlamıyorum. Öksürük de yok sadece ağlıyorGünaydın canim. Beniyiyim şükür de benim kizda tüm gece agladi hos bikac gecedir ayni bebek gibi oldu. Neden agliyor neden huzursuz bilmyrm dun öksürdü uyuyamadı ama bugun yoktu öksürük. En son git gel odasina bizde uyuyamadik babası yanına yatmış sustu.
Niye boyle oldular bilmiyorum. Karnımdaki de ablasinin aksine sakinleşti.
Hafif bir ağrı beni de yokluyorGünaydın kzilar ben yine ağrılı bir güne uyandım bugün... Oglanda huysuzdu tüm gece sebepsiz ağladık hala agliyoruz
Kıyamam dinlen insallah gecicek bu sürecte. Senin oglanla benim kız ayni anda hasta olup huzursuz oluyorlar nedense. Dolunay vardı onun etkisi fln mi aglaklilariBen dün iyiydim... Bugün kasıklarım, belim çok ağrıyor. İyi olmana sevindim canım. Çocuklar huzursuz ya. Niye ağladı bende anlamıyorum. Öksürük de yok sadece ağlıyor
Emzige alismisti ama cabuk bıraktı,cocuk plastik sevmiyordu demekkiOyy kiyamam benim kizimda 2 yıl emdi. Biberon vs almadi reddetti. Gece defalarca uyanırdı 1 yasinda bile agzina gogsum girmeden asla susmazdı.Bazen derdim geceleri mama mi versem diye. Emzikte almadi ama bunda denicem zorlucam hatta emziği kendi kendine uykuya dalıyor emzik emen bebekler gozlemledigim
Demekki kesilmiyor canim benim ki cunku çok düşük yatmadi.Ama bankanin isleyisi biraz farkli oluyor belki kurum tamamliyordur .Anladım canım. Normalde olunca brütün 3/2’si yatıyor da sen hiç kesinti almadım diyorsun. Acaba senin firmaya mı özel yoksa heyet raporu olduğu için midir bilemedim ben de. Yoksa bayağı kesiliyormuş.
Kızlar dün gece ilk defa gerinirken kasıklarıma da ağrı girdi. Ne yapalım istiyorsun yavrum ya gerinmeyi de çok görüyor annesine
Canım benim de öyle başlamıştı şimdi hiç geçmiyor... Ama benim kanamam okurken ağrım olmamisti inşallah olmaz kanama falan. Sen dinlen evde kimse de yok yat... Sağ olsun benim de kayınvalidem bakıyor Allah razı olsun. İlk hamiligimde de çok baktı.Hafif bir ağrı beni de yokluyoröyle kasılma yada şiddetli bir ağrı değil sadece bazen kısa süre adet ağrısının hafifi gibi geliyor dinlenince geçiyor, kontrolde doktor demişti şu bir ay iş yapma kendini yorma bi kanma riskin var diye galiba ondan. Çok şükür kanma vs yok ama
Ay olabilir dün de öyleydi huzursuzdu. Ama ben bugunlerine şükrediyorum önceden gece on kere ağlardi şimdi iki üç kere uyanmak bana koymuykrKıyamam dinlen insallah gecicek bu sürecte. Senin oglanla benim kız ayni anda hasta olup huzursuz oluyorlar nedense. Dolunay vardı onun etkisi fln mi aglaklilaricok huzursuz kaç gecedir ortada biseyde yok gibi
Pozisyon degistirmistik buyuk ihtimal canım gecen kontrolde bebiş baş asagı duruyor demisti doktor banadaKızlar imzada bebeğiniz büyüdükçe hareketleri artacaktır diyor ama benimki azaldı gerçekten. Gün içerisinde hareket ediyor elim karnımdayken daha çok ediyor hatta ama geçen hafta tüm gece durmazdı mesela. Baş aşağı döndükten sonra azaldı ya
Neden kanama riskin var mi canim?Hafif bir ağrı beni de yokluyoröyle kasılma yada şiddetli bir ağrı değil sadece bazen kısa süre adet ağrısının hafifi gibi geliyor dinlenince geçiyor, kontrolde doktor demişti şu bir ay iş yapma kendini yorma bi kanma riskin var diye galiba ondan. Çok şükür kanma vs yok ama
Benimki geç başladı emzige 1 yaşından sonra da asla istemedi bir daha aşırı meme düşkünüydü orjinalini ağzında tutmak varken yalancisina ne lüzum var dedi heralde. 2 yaşını doldurduğu an kestim memeyi çünkü artık gına gelmistiEmzige alismisti ama cabuk bıraktı,cocuk plastik sevmiyordu demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?