2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
benim de alt karın bölgemde çok baskı oluyor sanki bebiş ordan çıkıvercek gibi.. herkesin bebeğinin yerleşim şekli farklı olabılır kiminin midesine baskı yapar kiminin aşağıya. a kişisinde ağrı yok neden bende var? b kişisisin midesi iyi neden benim kötü?? asla böyle düşünmeyin..inanın hala her akşam istifra ediyorum halbuki ilk başlarda midem iyiydi.. kiminin kolay geçer kiminin zor. ama ben böyle mutluyum yeterki iyi olsn sağlıklı olsun bu günler de geçer onun bir hareketine değer

Benim de merak ettiğim birşey var bebişlerimiz artık anne baba sesine alışmış ve ayırt etmiş durumda. baba sesini duyunca deli gibi hareket etmeye başlıyor :) siz de de öyle mi merak ediyorum doğrusu :)

Eveeeettt :) benim oğlumda öyleydi şuan kızımda da öyle :) Hatta şimdiden babasını kıskanıyor benden ne zaman kocama sarılsam hemen tekmeliyor beni üst üste cimcime

Ben kadın doğum değil de dahiliyeye aldım nede olsa o da yapar diye yanında başka kan testleri de istedi bakalım salı ne olur halim ay öyle bir dedin ki gözümde kan içen vampir canlandı

Benim de merak ettiğim birşey var bebişlerimiz artık anne baba sesine alışmış ve ayırt etmiş durumda. baba sesini duyunca deli gibi hareket etmeye başlıyor :) siz de de öyle mi merak ediyorum doğrusu :)
Benimki eşimin sesini duyunca birden durup dinlemeye başlıyor sanki susunca tekrar başlıyor konuşunca duruyor

Ben 8 buçuga randevu almıştım eve döndüğümde saat 12ye geliyordu
Ben de 8:50 geldi etti 9u geçer kesin biri bulur diye düşünüyorum sonu bari o şekerli su az tutsa mideyi
benim içmeden önce ve içtikten sonra alındı sadece 2 kere
Benim doktor özellikle söyle şekerli su sonrası iki kez alsınlar dedi üç kez ver dedi

Ben de 8:50 geldi etti 9u geçer kesin biri bulur diye düşünüyorum sonu bari o şekerli su az tutsa mideyi
Benim doktor özellikle söyle şekerli su sonrası iki kez alsınlar dedi üç kez ver dedi
Vallahi bilmiyorum benim de ilk gebeliğim böyle yap dedi yaptım :)

Evet canim toplamda 3 kan alınıyor 4 yil once kızıma hamileykende oyleydi. Senin en küçük kac yaşında

Nerelerdesiniz bir ara çok aradım profilinizi ama bir türlü bulamadim
Cok yok olmayin ara ara icimize su serpin bu ara evhamlar ağrılar pek çok

Seslere çok duyarlı benim bebegimde. Babasını bence ayirt edemiyor ama geçen babasınin sesine bir hareket etti gece tel calinca yok artık dedim. Birde cok hareketli idi dun geceden beri cok hafif az hissediyorum bugum saglik ocagina gidicem insallah ilac yzdrmaya o zmn bir dinleyeyim kalbini diyorum. Ebeler saolsun cok ilgililer saglik ocaginda

Kızlar ben sabah akşam progestan fitil kullanıyorum, normalde kullandıktan sonra bir kısmı dışarı atıyor normalde bu sefer böyle sulu bir akıntı gelmiş. Gerçekten artık her şeyi kafaya takar oldum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor vs diye. Ne yapayım sizce, biraz bekleyip öyle mi doktora yazayım? yoksa pazartesiye kadar bekleyeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…