- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.381
Yazık ama bu babalaraBenimki eşim elini koyduğu an hareket etmeyi kesiyo valla hiç vurmuyo ona
İlk 3 ay fitil kullanırken bazen benim de fitil artığı hariç aşırı sulu bir akıntı olurdu ilaç işi bitti o da bittiKızlar ben sabah akşam progestan fitil kullanıyorum, normalde kullandıktan sonra bir kısmı dışarı atıyor normalde bu sefer böyle sulu bir akıntı gelmiş. Gerçekten artık her şeyi kafaya takar oldum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor vs diye. Ne yapayım sizce, biraz bekleyip öyle mi doktora yazayım? yoksa pazartesiye kadar bekleyeyim mi?
merhaba canım. ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. ilk hamileliğimde 1 hafta boyunca evde cihazla kendim ölçmüştüm ama sanırım cihaz suan bozuk. siz sadece 1 sefere mahsus olmak üzere mi ac ve tok baktırdınız, doktor buna tamam dedi mi? hiç şeker belirtim yok benim de, boşu boşuna ugrasmak istemiyorum bununlaBizede öyle dedi canim en guzeli aclik tokluk yapalım yarin sabah diye . Masallahh seninkinede uzun olacak galiba bebişin
koku vs de yok, ağrım da pek yok o yüzden biraz rahatımİlk 3 ay fitil kullanırken bazen benim de fitil artığı hariç aşırı sulu bir akıntı olurdu ilaç işi bitti o da bitti
merhaba, açlık ve tokluk sadece 1 kez mi bakıldı sizde, doktor kabul etti mi bunu? benim de hiç şeker belirtim yok, şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorumCanım hiç korkma bende gecen hafta gittiğimde suyun fazla şeker olabilir dedi ama bebek haftasıyla uyumlu şeker yuklemesi yapmadan açlık ve tokluk kan şekerime bakıldı bir hafta dikkat edip şekerli şeyler tuketmedim normalde çok düşkünüm tatlı yada çikolataya ama dün gittim çok şükür her şey yolunda yükleme yapmaya gerek yok dedi biraz suyu fazla ama o da çok önemsenecek bir şey değil yine takip edelim dedi tabi yine hamur işi ve şeker tüketme dedi
5 yaşını doldurdu canim ,ilki böyle değildi bir kere de halledilmişti bir iki bardak degil bir bardak icmistimEvet canim toplamda 3 kan alınıyor 4 yil once kızıma hamileykende oyleydi. Senin en küçük kac yaşında
Bazılarında şekerli su içildikten sonra iki kez alınıyormuş benim doktorum öyle istedi
Anladığım kadarıyla 50 mg. Yükleme yapıldığında 2 kez, 75 mg. Yükleme yapıldığında 3 kez alıyorlar. Doktor bende de bebiş biraz ileride diye test yaptı ama 50 mg olandan yaptı. Doktordan doktora değişiyor kızlar.merhaba, açlık ve tokluk sadece 1 kez mi bakıldı sizde, doktor kabul etti mi bunu? benim de hiç şeker belirtim yok, şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum
Benim 75 yapıldı 3 kez alindiAnladığım kadarıyla 50 mg. Yükleme yapıldığında 2 kez, 75 mg. Yükleme yapıldığında 3 kez alıyorlar. Doktor bende de bebiş biraz ileride diye test yaptı ama 50 mg olandan yaptı. Doktordan doktora değişiyor kızlar.
Eşim kulağını yaslayıp konuşuyor her akşam arada istisnalar olsa da neredeyse her seferinde vuruyor. Geçen baya sert vurmuştu. Bi de bazen seriye bağlıyor 3,4 defa arka arkayaBenim de merak ettiğim birşey var bebişlerimiz artık anne baba sesine alışmış ve ayırt etmiş durumda. baba sesini duyunca deli gibi hareket etmeye başlıyor :) siz de de öyle mi merak ediyorum doğrusu :)
Hareketler gümbür gümbür benimkinde orda sorun yokta ben şeyi merak ediyorum.Ben bunu duyduğumda beri yaklaşık 15 gündür şekeri kestim doktorumda kes dedi zaten.Merak ettiğim bunu kestigim için suyum azalacak mi? Doktora da daha gitmedim bidaha haftaya falan gitmeyi düşünüyorum suyu normal seviyeye indirebilir miyiz bu saatten sonra?Kızlar çıktım kontrolden bir sıkıntı yok elhamdülillahCansurs bizimde su fazla çıktı ama ben kafaya takmıyorum oğlumda da dogurana kadar suyu fazla dediler bı sıkıntı olmadı çok şükür suyu fazla diye hareketini hissetmiyo olabilirsin dedi
Oğlumda eksilmedi her kontrolde fazla diyolardi şekeri soruyorlardı bende şeker çıkmadı bunda da çıkmadı hatta yarık dudak olabilir böbrek sıkıntısı olabilir suyu fazla olunca dediler çok korkuttular ama dediğim gibi tecrübelendigim için artık rahatımHareketler gümbür gümbür benimkinde orda sorun yokta ben şeyi merak ediyorum.Ben bunu duyduğumda beri yaklaşık 15 gündür şekeri kestim doktorumda kes dedi zaten.Merak ettiğim bunu kestigim için suyum azalacak mi? Doktora da daha gitmedim bidaha haftaya falan gitmeyi düşünüyorum suyu normal seviyeye indirebilir miyiz bu saatten sonra?
yaaa :) o zaman da demiştim burayı yeni keşfediyorum diye baya acemiyim bu konuda grubu bile tekrar zor buldum diyebilirim :) ahh ağrılarrr.. özellikle 30 küsür haftadan sonrasında yalancı ağrılar başlayabilir yalancı ağrılar dinlenerek duş alarak hareket ederek veya uyuyarak geçer ama gerçek kasılmalar asla geçmez ve gerçek olan düzenli girer mesela ağrınız geldiğinde saate bakın atıyorum saat 12:00.. bi sonraki ağrı mesela 12:20 de gelsin bi sonraki de 12:40da gelmeli yaklaşık olarak. (saat aralığını salladım ) gerçek dogum kasılmaları böyle düzenli girer ama yalancı sancılar her zaman düzensizdir. yalancı sancıların en büyük sebeplerinden bi kaçı: magnezyum eksikliği, idrar yolu gibi enfeksiyonlar, ve bebeğin hareketiyle oluşan baskılar.. bunları yaşıcaz beraber. gerçek ağrıyı inanın biçoğunuz ayırt edersiniz. inşallah hepimiz vakitlice doğuma gideriz. :)Nerelerdesiniz bir ara çok aradım profilinizi ama bir türlü bulamadim
Cok yok olmayin ara ara icimize su serpin bu ara evhamlar ağrılar pek çok
Canım yaz senle benim erken doğum riskim var sonuçta... Her şeyi takıyoruz istemsizceKızlar ben sabah akşam progestan fitil kullanıyorum, normalde kullandıktan sonra bir kısmı dışarı atıyor normalde bu sefer böyle sulu bir akıntı gelmiş. Gerçekten artık her şeyi kafaya takar oldum acaba amniyon sıvısı mı sızıyor vs diye. Ne yapayım sizce, biraz bekleyip öyle mi doktora yazayım? yoksa pazartesiye kadar bekleyeyim mi?
eğer suyun çok çok fazla olsaydı tedaviye mutlaka başlanırdı fakat muhtemelen sınırda bi yükseklik söz konusu o yuzden içiniz rahat olsun şekere dikkat ederek bu sınırda olan yüksekliğin düzelme ihtimali veya suyun daha fazla artmama ihtimali var. muhtemelen doktor size şekere dikkat edin diyerek daha fazla artmamasını hedeflemiş demekki bi sorun yok şuan için rahat olsun içinHareketler gümbür gümbür benimkinde orda sorun yokta ben şeyi merak ediyorum.Ben bunu duyduğumda beri yaklaşık 15 gündür şekeri kestim doktorumda kes dedi zaten.Merak ettiğim bunu kestigim için suyum azalacak mi? Doktora da daha gitmedim bidaha haftaya falan gitmeyi düşünüyorum suyu normal seviyeye indirebilir miyiz bu saatten sonra?
Merhaba bende hemsireyim ama doğum alanında bir yerde çalışmadım ve bu konuda acemiyim... Benim bir haftsdir geçmeyen ağrılarım var ve bebek doğum pozisyonunda idrar yolunda enfeksiyon yok on gün rapor verdi doktor istirahat dedi ama ayağa kalktigim anda ağrım başlıyor bel oyugumdan kasıklarıma doğru giden bir ağrı... Regl ağrısı gibi sürüyor. Şimdi benim Perşembe iş başı yapmam gerek ama çalışmamam daha mı iyi olur yoksa ağrıları yok sayıp çalışmalı miyim? Nst de sancım en fazla 18 çıktıyaaa :) o zaman da demiştim burayı yeni keşfediyorum diye baya acemiyim bu konuda grubu bile tekrar zor buldum diyebilirim :) ahh ağrılarrr.. özellikle 30 küsür haftadan sonrasında yalancı ağrılar başlayabilir yalancı ağrılar dinlenerek duş alarak hareket ederek veya uyuyarak geçer ama gerçek kasılmalar asla geçmez ve gerçek olan düzenli girer mesela ağrınız geldiğinde saate bakın atıyorum saat 12:00.. bi sonraki ağrı mesela 12:20 de gelsin bi sonraki de 12:40da gelmeli yaklaşık olarak. (saat aralığını salladım ) gerçek dogum kasılmaları böyle düzenli girer ama yalancı sancılar her zaman düzensizdir. yalancı sancıların en büyük sebeplerinden bi kaçı: magnezyum eksikliği, idrar yolu gibi enfeksiyonlar, ve bebeğin hareketiyle oluşan baskılar.. bunları yaşıcaz beraber. gerçek ağrıyı inanın biçoğunuz ayırt edersiniz. inşallah hepimiz vakitlice doğuma gideriz. :)
Evet canım doktor açlık tokluk yaptıralım dedi bende kabul ettim kendisi önerdi zaten bana .merhaba canım. ben de şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. ilk hamileliğimde 1 hafta boyunca evde cihazla kendim ölçmüştüm ama sanırım cihaz suan bozuk. siz sadece 1 sefere mahsus olmak üzere mi ac ve tok baktırdınız, doktor buna tamam dedi mi? hiç şeker belirtim yok benim de, boşu boşuna ugrasmak istemiyorum bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?