2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gözün aydın canım... Minigimiz şükür iyi

merhabaa doktor dinlenerek ağrın geçer diye rapor vermiş demekki sen doktoruna ağrılarının ayağa kalkınca devam ettiğini söyle ve raporunu uzat bence önlemini al riske atma. bizim sizle çalışma alanımız aktif yoğun.. ağrılı oldugun ve nst de çıktığı sürece çalışmamalısın ama şöyle söliyim nst de çıkmasa dahi durumunu güzelce anlattığın sürece tekrar rapor verir

Canım eğer riskin varsa sor bence de progestandan sonra zaten iç çamasırı değiştirmek zorunlu hale geliyor akıntılar çoşuyor

Bende senin gibi düşünüyorum ama bizim meslek grubunda rapor olayı problem biliyorsun işten kaçıyor muamelesi görüyorsun. Bende istemsizce acaba ben mi abartiyorum diyorum ama yok yani sürekli devam eden bir ağrım var... Şu an bile ağrım var durumumu anlatacagim bakalım inşallah anlar. Saglikci olunca doktorlar da çok rapor vermek istemiyor

O kadar iyi anlıyorum ki.. ama devam eden ağrın varsa mecburen alcaksın yapcak bişey yok sen emin kararlı durmadığın sürece üstüne gelirler veya rapor vermezler ama gerçekten kötü olduğunu ve riskin oldugunu belli ettiğin sürece de zorla çalıstıramazlar direk raporu verir sen anladın benim demek istediğimi

50 lik yüklemede yükleme sonrası 1kez 100lükte yükleme sonrası 3kez alınır kan

Splat markasını alıyoruz canım özellikle kutusunda kırmızı biber resmi olandan memnunum

Gayet iyi anlatacağım çünkü şu an bile yatarsk yazıyorum oturamiyorum

Kizlar referans araliginda cikmis sonuclar ,seker yok yani demi. Doktor cevap vermedi

Eklentiler

• IMG_20221011_141648.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 54
Bildirimlerden bulursunuz burayı.
Peki cok hareketli bir bebegin hareketlerinin azalması ne anlama gelir ki azalmis ve güçsüz olmasi eskiye nazaran.
Benim 2. Çocuğum ama 1 hftadir ilk gibi evham acemilik var. Pozisyon mu degistrdi acaba ondan mi? Yada aç mi geziyorum

Benm bebekte hergun tekmeler her tekmede 10 dan fazla gun icinde saymıyorum ama sese birseyi yok sanki,müzik açınca vs atiyorsa atiyor bir iki allah korusun kulağımı duymuyor filan diye düşünüyorum. Böyle herseye evham yapiyoruz sanirim. Netten gun içinde dinlenirlen 10 hareket sayin diyorlar 28 haftadan sonra cok hareketli olmaması sorun değilmiş

3 saatte 10 hareket bekleriz demisti bna ebe. Bu yarim saat içinde de olabilir.
Sese de cok duyarliydi mesela benim ki. Ama bi azalma var hersekilde belki de normal ama pozisyon degistrdu diye dsnuyrm. Sen oyle hiç dusunme oyle birset yoktur duymamasi fln. Benimde kndimi dinleme firsatim olmuyor gunici yoğunluktan gece yatınca farkettim bnde işte. Eğer gun icinde hic hissetmezsen sıkıntı imis. Guclu gucsuz olmasi anlam ifade eder.mi bilmiyrm

Canım yaz senle benim erken doğum riskim var sonuçta... Her şeyi takıyoruz istemsizce

Canım eğer riskin varsa sor bence de progestandan sonra zaten iç çamasırı değiştirmek zorunlu hale geliyor akıntılar çoşuyor
Sonrasında sıkıntı olmadı kızlar, yazmadım doktora. Benim doktor benden daha panik hemen gel falan derdi ben de iyice stres olurdum ama iyi durumdayım şuan akıntı vs yok herhalde fitilden oldu.

Sonrasında sıkıntı olmadı kızlar, yazmadım doktora. Benim doktor benden daha panik hemen gel falan derdi ben de iyice stres olurdum ama iyi durumdayım şuan akıntı vs yok herhalde fitilden oldu.
Bencede fitildendir merak etme aaah o progestan her yerden fışkırtıyor valla iç camasiri dayanmıyor

kimi zaman hareketli kimi zaman az gider. benim 1 hafta hareketliyse 1 haftaya yakın daha az hareketli gidiyor her zaman aynı olmuyor malesef yaklaşık 20 saat uyuyolar anne karnında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…