- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #13.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım meyve yemezdim onu da abartıyorum tutamıyorum kendimiBende çok kilo aldım ama kesemiyorum hiçbir şeyi hatta 1 ekmek bile yesem aç gibi kalkıyorum sofradankalçada basende çatlaklarım var göbekte çıkmadı henüz bakalım 2 ayda çıkmazsa
![]()
56yla hamile kaldım 53e düştüm ilk aylar şuan 70 kiloyumMesela kac kilo cok zayf hamile kalanlar 30 kilo bile aliyor. Bence Yemek güzel bisey ama yinede abartmamak gerek![]()
Şikayetim yoktu normal muayene gittim orda ultrasonda fark ettiler ve hemen yatış verdilerCok gecmis olsun umarim biraz daha dayanir bebis. Hasteneye hangi sikayetle gitmistiniz? Neden birdenbire boyle olmus bir sey soyluyorlar mi?
Onlar Antalyada ama benim burda akrabam var arkadaşlar. Hastaneye giriş çıkış yasak ama hersey getirebiliyorlar.Ya inşallah minik biraz daha dayanır... Annen ya da esin gekebilecek mi? Orada tek misin şu an?
Valla biz gaza geldik canım eşimi anca ikna ettim ona göre koltuklar temizCok guzel ve kullanisli gercekten gule gule kullaninellimde olsa dossekleri gecirmek isterdim kis gelmeden oh mis
Evet geçen hafta yapmışlarCanım çok geçmiş olsun ciğer geliştirici yaptilarmi
Temizleyici banada lazımm bende alayim yarınEki Görüntüle 3144569 kizlar şoktan aldım termometre 40 TL temizleyici 27 TL idi![]()
Anladım canım inşallah senin ve bebek hakkında en hayırlısı olurOnlar Antalyada ama benim burda akrabam var arkadaşlar. Hastaneye giriş çıkış yasak ama hersey getirebiliyorlar.
Marka modeli nedir acabaKızlar bu buharlı temizleyici elim ayağım olacak galiba 1 sene önce almıştık daha bugun açtıkve pis koltuklarda oturuyormuşuz haberimiz yokmuş
sanki bebekli evde baya kullanışlı bir makine olacak gibi her yeri temizlemeye uygun aparatları var
![]()
Bir sıkıntı olmaz inşallah korkma canım şimdi nasılsınEvet geçen hafta yapmışlar![]()
İnşallah vardır her şokta ben evimin orda görmemiştim başka şokta gördüm ,Temizleyici banada lazımm bende alayim yarın![]()
Kacher markanin c2 modeliMarka modeli nedir acaba
Normal bulasik Deterjani gibi mi kullanılıyor bu? Benim de biberon fircasi almam lazim.Temizleyici banada lazımm bende alayim yarın![]()
Buna bakınmıştım canım doğal bitkisel diyorlar ben wee nin almıştım biberon temizleme fırçasınıNormal bulasik Deterjani gibi mi kullanılıyor bu? Benim de biberon fircasi almam lazim.
Kizlar eski biberinlari internetten bakip 5 dk kaynattim karbonat atip 12 saat beklettim ama biberon basliklarinda sarılık geçmedi.baska bildiginiz yontem var mi yoksa bunlar çöp mu olacak![]()
Progestan hormonun fazlasının bebeğe herhangi bir zararı yok, doğum yapacağınız doktor önceki sürecinizi hakim olmadığı için bu konuda sizin yerinizde ben olsaydım eski doktorumun dediği ile devam ederdim. Benim kanamam 12.haftada oldu ve 16.haftada kesildi, kesilmesine rağmen 2 hafta iğneye devam ettik. Progestanı da 30.haftaya kadar kullanacağız şimdilik plan bu şekilde. Benim kanamadan kaynaklı erken doğum dışında bebeğinden kaynaklı da erken doğum riskim var.18. Haftada bitti kanamada lekelenmede.doğum yapmak istedigim hastane sebebiyle doktor değiştirdim.kararsizligimin sebebi daha önceki doktorum kullan derken yeni olanin önermiyorum demesi.progestan günde 1 kullanıyorum.
Biberon başlıklarının yenisini alsan iyi olur canım ben öyle yaptım. Çünkü durdukça sararmak bir yana sertleşip özelliklerini de kaybediyorlar maalesefNormal bulasik Deterjani gibi mi kullanılıyor bu? Benim de biberon fircasi almam lazim.
Kizlar eski biberinlari internetten bakip 5 dk kaynattim karbonat atip 12 saat beklettim ama biberon basliklarinda sarılık geçmedi.baska bildiginiz yontem var mi yoksa bunlar çöp mu olacak![]()