- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.741
Mesela sabahlık olmasına gerek var mı? Pijama olanlarda lastiğe dikkat edin diyorlar ayarlı alın diyorlar sezaryen olursa dikişe denk gelir vs rahat edemezsin diyorlar. Çok kafam karışıyorHayır tabiki gerek yok. Hastane için bi elbise gecelik olandan edin doğumda lazım oluyor. Ben ilk doğumda 3-5 takım almıştım ama illaki lohusa pijama olacak diye bişey yok emzirmeye müsait olmasına dikkat et sadece. Önden düğmeli olabilir ya da evde benim gibi emzirme atletinin üzerine sabahlik giyersin altına ne giysen olur ben öyle rahat etmiştim
:))) 10 yuz milyon baloncuk yuttum reklami vardi, fruko gazozlarinin, oyleyiz desene :)))Allahım aynı aynıçorap öyle ayakta eğiliverip giymek hayal zaten de otururken bile bir mesele, yatış kalkış ıh tıs psikopat gibi karnımı elliyordum bir ara bu şişlik mi yoksa milletin dediği sertlik kasılma mı diye doktor bu normal dedi kasılma sertliği anlaşılmayacak bişey değil taş gibi olursun dedi içimi rahatlattı ama cidden aşırı uçuk bir kilo almadım ama kesinlikle göbeğim 30. Haftaları geçmiş gibi duruyor
Ben de oluyor canım.. Doktora söyledim 25 haftadan sonra artık olucak dedi normal dedi sertleşme de baskı da olur dedi..Kizlar benim hafta cogunuzdan geri oldugu icin geriden geliyorum. Bu aralar karnimin alt tarafinda oyle baski ve sislik oluyor ki hareket etmekte zorlaniyorum. Simdi misafirlige gidiyorum tam hazirlanacagim zaman oldu paçoz gibi çıktım simdi arabada geçti.sertlesme dedigjniz olay bu mu oluyor.taş gibiydi yumusadi. Neden oluyor mus bu.bebek altta toparlan mis gibi hissettim.
Ay evet gereksiz pahalı Vala gidip pazarda nene elbisesi ve pijaması alcam benKızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Benim de bu 1 haftadır var özellikle geceleri başlıyor.. Ama maden suyu içtiğim zaman geçiyor allahtan.. Soğuk süt içmekte iyi geliyor.. Birde uyurken bebek baskı yapıyor sanırım geçen rüya anında eşim uyandırdı nefes alamıyorsun diye çok kötü ya karın büyüdükçe nefes almakta zorlaşıyor, uyuduğum an hemen rüya görüyorum nefes nefese kalıyorum boğuluyorum gibi oluyor ofMide şişmesi değil ama deli gibi mide yanması yaşıyorum öleceğim zannediyorum
İşte ayarlı olanlar hamile, lohusa pijaması oluyorMesela sabahlık olmasına gerek var mı? Pijama olanlarda lastiğe dikkat edin diyorlar ayarlı alın diyorlar sezaryen olursa dikişe denk gelir vs rahat edemezsin diyorlar. Çok kafam karışıyor
On yuz milyon baloncuk yutmusuz gibi desene :))) Bu arada ben doktora hic boyle detayli anlatmadim, kasilma filan hic aklima gelmedi. Boyle bisiy mumkun mu acaba? Dusunuyorum da benim bebe sanki karnimi yirtip cikicak gibi oluyor ozellikle aksamlari. Ama sabaha geciyor dedigin gibi. Bilemedim.Allahım aynı aynıçorap öyle ayakta eğiliverip giymek hayal zaten de otururken bile bir mesele, yatış kalkış ıh tıs psikopat gibi karnımı elliyordum bir ara bu şişlik mi yoksa milletin dediği sertlik kasılma mı diye doktor bu normal dedi kasılma sertliği anlaşılmayacak bişey değil taş gibi olursun dedi içimi rahatlattı ama cidden aşırı uçuk bir kilo almadım ama kesinlikle göbeğim 30. Haftaları geçmiş gibi duruyor
Mide yanmasina sanirim burda birinden okumustum, ilik sut iyi geliyo yazmisti, onu deniyorum gece yatarken bir de gunduz, iyi geliyor gibi. Geceleri ictigime bal ekliyorum.Mide şişmesi değil ama deli gibi mide yanması yaşıyorum öleceğim zannediyorum
Beni ilk hamileligimde ki doktorum hiç yatirmamisti kanamalara rağmen ve dört be stsne heyet almıştım ama bu agrilarimd aoldigu için nst takibi amaçlı yatirisAa bana da pazartesi heyet verebilir acaba beni de mi yatıracak hastanede
Bazen bende öyle oluyorum hamilelik gerçekten bazı insanlara başlı başına zorBenim de bu 1 haftadır var özellikle geceleri başlıyor.. Ama maden suyu içtiğim zaman geçiyor allahtan.. Soğuk süt içmekte iyi geliyor.. Birde uyurken bebek baskı yapıyor sanırım geçen rüya anında eşim uyandırdı nefes alamıyorsun diye çok kötü ya karın büyüdükçe nefes almakta zorlaşıyor, uyuduğum an hemen rüya görüyorum nefes nefese kalıyorum boğuluyorum gibi oluyor of
Benim geçmiyor sade soda rahtlstoyor bir de renni tablet.. anca öyle bir kaç saat. Oğlumda da aynıydıMide yanmasina sanirim burda birinden okumustum, ilik sut iyi geliyo yazmisti, onu deniyorum gece yatarken bir de gunduz, iyi geliyor gibi. Geceleri ictigime bal ekliyorum.
Bir de gaz problemi yoksa yanma icin sakiz cignemek de iyi geliyor. Leblebi filan. Yemekten sonra uzanmamak gibi seyler var ama bunlari biliyosunuzdur. Ben yanma da var ama kontrol edebiliyorum gibi sismeye nazaran.
Naptın Dilek ciktin mi hastanedenBenim geçmiyor sade soda rahtlstoyor bir de renni tablet.. anca öyle bir kaç saat. Oğlumda da aynıydı
Yok canim şimdi bir nst daha yaptılar serum taktılar sonra sabah cikacagim sanırım aklım oğlum da... Üç gece ayrı kaldım ondan üç yılda bu da dört olacak. Birinde esim ameliyat oldu, diğer ikisinin de de nöbetim vardı... Ama hepsinde çok özledimNaptın Dilek ciktin mi hastaneden
Ben şu icmemistim ama onlarda yasak dememisti canım istememiş demekkiHanımlar benim yarın şeker yuklemesi ve kontrol var buyuk gün o içeceği nasıl icicem bilmiyorum nefret ederim şekerli iceceklerden4 yil oncede ictigimde fenalık gecirmistim kac ml verdiler size. Su icip gidebiliriz dimi bu arada
Benimkinin de bir suredir gobek deligimin epeyi uzerlerinde hareketleri var, gerci altlarda da takiliyor kizcem. İllaki baski yapiyordur ama ben cevremdeki doguma yakin gebe arkadaslarimin hicbirinde benim gibi siskinlik problemi duymadim gormedim. Dunyayi yerler gozumun onunde, ardindan tatliyla devam ederler, allah nazardan sakinsin, hic de bir sey olmaz :)) yani ben bunun artik bebisin sikistirmasi oldugunu dusunmuyorum. Baya baya sorun bende :))Benimde midem kötü oldu bugun ama dışarda yemek yediğimden bir de ben hareketleri artık baya yukarıda hissediyorum midemi sıkıştırıyor bizim kız
Kiyamaamm bende oyle oluyorum ayrıkalamiyorm. Oh be kafam dinlensin amam diye hic bırakmam kimseye illaki bnimle olsun istyrm. Yarin hastaneye giderken anneanneye mi babaaneue mi biraksam onu dsnuyrm. Babaaneye bırakınca cok evham yapıyorum 6.kat evi cok korkuyrm cama falan yaklaşır mi acaba diye kadin dalar falan. En son 1 yil olmuştur kalmiyor onlarda. Misafir gibi gider gelir bizimle nereye gtse cok zaruri olursa anneme bırakıyorum bikac saat. Neyse bana yine duygusallik perileri geliyor.Yok canim şimdi bir nst daha yaptılar serum taktılar sonra sabah cikacagim sanırım aklım oğlum da... Üç gece ayrı kaldım ondan üç yılda bu da dört olacak. Birinde esim ameliyat oldu, diğer ikisinin de de nöbetim vardı... Ama hepsinde çok özledim
Yok cesaret edemem tek gitmeye esim de olacak yanımda. Bayılırım falan Allah korusun yanımdaolsun. Kusadabilirim.insallah hicbiri olmazBen şu icmemistim ama onlarda yasak dememisti canım istememiş demekki
75 ml yazmış bana doktor öyle aldım canım kötü geçiyorsa biriyle git sakın tek gitme
Seni çok iyi anlıyorum canım bende öyleyim... Çalışmadan kimseye bırakmam. Babanne sagolaun hep bakıyor ama ben yine de panik oluyorum. Normalde akşam sabahdi nst.. gece de bağladılar on iki de şimdi sabah baglayacaklar bir de... Üç olacak bu şekilde... İnşallah her şey yolunda giderKiyamaamm bende oyle oluyorum ayrıkalamiyorm. Oh be kafam dinlensin amam diye hic bırakmam kimseye illaki bnimle olsun istyrm. Yarin hastaneye giderken anneanneye mi babaaneue mi biraksam onu dsnuyrm. Babaaneye bırakınca cok evham yapıyorum 6.kat evi cok korkuyrm cama falan yaklaşır mi acaba diye kadin dalar falan. En son 1 yil olmuştur kalmiyor onlarda. Misafir gibi gider gelir bizimle nereye gtse cok zaruri olursa anneme bırakıyorum bikac saat. Neyse bana yine duygusallik perileri geliyor.
Inşallah hersey yolunda gider canımbakalim ne diyecek doktor bugun baska nst bağladılar mi
Ben hazırladım bitirdim bugün.Ben de yavastan hazirlayim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?