2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aha her şeye karnı mı midesi mi şişen hala anlamayan ben varım ve tecrübe ile sabit üzüm daha çok şişiriyor ben artık tam doymadan kalkıyorum korkumdan

Heyeti yatissiz veremem dedi ama senin zaten ağrın da var bu gece nst ile takip edelim dedi bir yandan iyi de oldu nst çekiyorlar içim rahatlıyor ama evet çocuk olunca çok zor... Bütün gün yanımdaydı gidelim anne babannem yatsın burada diyip durdu. Şimdi babanne de ins durur. Durmazsa baba gidecek babanne benim yanıma gelecek

Aha her şeye karnı mı midesi mi şişen hala anlamayan ben varım ve tecrübe ile sabit üzüm daha çok şişiriyor ben artık tam doymadan kalkıyorum korkumdan
Kader arkadasiyiz desene. Bezdim. Ben de genelde yarim porsiyon tuketiyorum. Ama hani tavsiye edildigi gibi ara ogun meyve vs tuketmek zulum oluyor genelde. Deli gibi su icerdim simdi azicik iceyim beter oluyorum. Aksamdan aksama famodin kullaniyorum biraz rahatlatiyor ama gebe arkafaslarimin hicbirinin yasamadigi bu duruma sinir oluyorum

Fazla mide asiti üretiyoruz galiba bilmiyorum, hani sanki bir bardak su içmemiş de dünyaları yemiş gibi saçma bir şişlik oluyor tık nefes kalıyorum resmen, dediğin gibi hele meyve yedim mi tamam bir elma mı yedim elma ağacı mı yedim belirsiz sabaha bakıyorum inmiş sonra sil baştan

Yemeğin arkasına yada arasına su içince atarmış, rahatlamak için soda içilecekse onu da yemekten bir saat sonra alınca fayda ediyor arkasına olursa o da şişiriyor mesela

Kizlar benim hafta cogunuzdan geri oldugu icin geriden geliyorum. Bu aralar karnimin alt tarafinda oyle baski ve sislik oluyor ki hareket etmekte zorlaniyorum. Simdi misafirlige gidiyorum tam hazirlanacagim zaman oldu paçoz gibi çıktım simdi arabada geçti.sertlesme dedigjniz olay bu mu oluyor.taş gibiydi yumusadi. Neden oluyor mus bu.bebek altta toparlan mis gibi hissettim.

İyi olmus kuzum bende kanamam varken hastanede yattigimda icim rahatliyordu kontrol altındayım diye .

O kutlu günü sabırsızlıkla bekliyorum gün gelecek tamam sus artık diyeceksin tadını çıkar diyorlar ama demeyeceğim yemin ettim
Aynen öyle aslında o kadar çok konuşuyor ki hiç susmadan sürekli bir hikaye anlatıyor hatta bizi konuşturmuyor hep onu dinleyeceğiz kimse kimseyle konuşmayacak. Ama yine de diyemiyorum sus artık diye varlığına konuşmasına bin şükür. Sadece uyuma esnasında hadi tmm sus artık kapatalım gözümüzü diyorum

Galiba kasilma dedikleri bu canım bana da oluyor rahatımıza düşkün olalım birak diğer kiyafetlerimi hep unuttum ben 3 parca seyi döndürüp duruyorum

Yemin ederim ayni beni anlatiyorsun. Kesinlikle sabaha bir sey kalmiyor, ama sonra yine sismece. Yemekle su icmiyorum, hemen oncesi ya da sonrasinda da icmiyorum. Suya bayilan ben artik suyla arama mesafe koydum. Dedigin gibi sodayi da yemekten 1-2 saat snra ve minik yudumlarla iciyorum.
Dun dedim ki kacilin kusucam, sanki bulaniyo gibiydi, klozetin basina gectim ve resmen gaz kustum :)) yani boyle bir sey varmis cidden kusucam diye oturdum, soylemesi ayip gazli tukuruk cikti :))

25 haftalik miyim yarin doguma mi giricem belli degil, tisliya tisli oturup kalkiyorum. Corap giyemiyorum ya midemdeki sislikten :))

Bu arada bir bardak cay da iyi geliyor yemekten bi yarim snra icince, biraz rahatlatiyor hic olmazsa.

Allah baska dert vermeisn tabi ama kendime hem guluyorum hem ainir oliyorum duruma :))

Aa bana da pazartesi heyet verebilir acaba beni de mi yatıracak hastanede

Doktordan hiç doğum ücretini soran oldu mu ortalama ne kadar olur acaba özelde
En iyisi benimki eşimin tayini sebebiyle ığdırdayiz burda hem özele hemde içinden cikamadigim bı durum olursa kliniğe gidiyorum.Asil doktorum ozeldeki neyse.
Ozeldeki normal 2 bin sezeryan 2 buçuk dedi.
Klinikte normal 5 sezeryan 6 dedi.Ben zaten özelde 2 binlik doktoruma yaptiricam doğum ama burası çok uygun ya

Benimde midem kötü oldu bugun ama dışarda yemek yediğimden bir de ben hareketleri artık baya yukarıda hissediyorum midemi sıkıştırıyor bizim kız

Allahım aynı aynı çorap öyle ayakta eğiliverip giymek hayal zaten de otururken bile bir mesele, yatış kalkış ıh tıs psikopat gibi karnımı elliyordum bir ara bu şişlik mi yoksa milletin dediği sertlik kasılma mı diye doktor bu normal dedi kasılma sertliği anlaşılmayacak bişey değil taş gibi olursun dedi içimi rahatlattı ama cidden aşırı uçuk bir kilo almadım ama kesinlikle göbeğim 30. Haftaları geçmiş gibi duruyor

Bugün benim kız da bir tuhaftı ilk yukarıda bir yerde kaburgama yakın baskı yaptı değişik bir gerdi sonra aşağı indi yine aynı karnım farklı bir yamuk oldu ama öyle aşırı taş gibi değildi bak sadece o tarafa kaykıldı gibi oldu biraz durdu sonra düzeldi

Kızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.

Hayır tabiki gerek yok. Hastane için bi elbise gecelik olandan edin doğumda lazım oluyor. Ben ilk doğumda 3-5 takım almıştım ama illaki lohusa pijama olacak diye bişey yok emzirmeye müsait olmasına dikkat et sadece. Önden düğmeli olabilir ya da evde benim gibi emzirme atletinin üzerine sabahlik giyersin altına ne giysen olur ben öyle rahat etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…