- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.721
Aha her şeye karnı mı midesi mi şişen hala anlamayan ben varımKizlar ya benim midem karnim artik her neyse en ufak bir lokmada hatta suda muthis sisiyor ve ciddi rahatsizlik veriyor. Bunu yasayan ve buna cozum onerisi olan var mi? Mesela soylemesi ayip saat 2.5-3’e geliyordu durum doner yedim 70 gr. Su an acim ama karnim olaganustu sis. Cunku, yarim saat once 5-10 tane uzum yedim. Bir de yarim bardak filan su ictim. Hepsi bu.
Heyeti yatissiz veremem dedi ama senin zaten ağrın da var bu gece nst ile takip edelim dediAz mi yatmadim orda ben ya hele hamilelegin ilk baslarinda iki gun yat eve dön terkar yat
Evde cocuk olmasa onemli değil yat gitsin ama olmuyor cocukla.
Sen kotu oldugun icin mi heyet vermem icin mi yatirdi canim..bana yatış vermeden heyet veremiyoruz diyordu bi ara ,bazen de direkt veriyorsu .hastane tam ticarethane
Hep erken derdim asla erken demiyorum artıkKizlar bugün a101e bebek ürünleri geldi aldınız mı? Ben bikac sey aldım gerçekten kumaşı falan güzeldi.bir de kızlar acil bi durum icin ufak bi hastane cantasi hazırlamak için erken mi sizce
Kader arkadasiyiz desene. Bezdim. Ben de genelde yarim porsiyon tuketiyorum. Ama hani tavsiye edildigi gibi ara ogun meyve vs tuketmek zulum oluyor genelde. Deli gibi su icerdim simdi azicik iceyim beter oluyorum. Aksamdan aksama famodin kullaniyorum biraz rahatlatiyor ama gebe arkafaslarimin hicbirinin yasamadigi bu duruma sinir oluyorumAha her şeye karnı mı midesi mi şişen hala anlamayan ben varımve tecrübe ile sabit üzüm daha çok şişiriyor ben artık tam doymadan kalkıyorum korkumdan
Fazla mide asiti üretiyoruz galiba bilmiyorum, hani sanki bir bardak su içmemiş de dünyaları yemiş gibi saçma bir şişlik oluyor tık nefes kalıyorum resmen, dediğin gibi hele meyve yedim mi tamam bir elma mı yedim elma ağacı mı yedim belirsizKader arkadasiyiz desene. Bezdim. Ben de genelde yarim porsiyon tuketiyorum. Ama hani tavsiye edildigi gibi ara ogun meyve vs tuketmek zulum oluyor genelde. Deli gibi su icerdim simdi azicik iceyim beter oluyorum. Aksamdan aksama famodin kullaniyorum biraz rahatlatiyor ama gebe arkafaslarimin hicbirinin yasamadigi bu duruma sinir oluyorum
İyi olmus kuzum bende kanamam varken hastanede yattigimda icim rahatliyordu kontrol altındayım diye .Heyeti yatissiz veremem dedi ama senin zaten ağrın da var bu gece nst ile takip edelim dedibir yandan iyi de oldu nst çekiyorlar içim rahatlıyor ama evet çocuk olunca çok zor... Bütün gün yanımdaydı gidelim anne babannem yatsın burada diyip durdu. Şimdi babanne de ins durur. Durmazsa baba gidecek babanne benim yanıma gelecek
Ben de yavastan hazirlayim o zamanErken degil canim ,kime ne zaman ne olcagi belli olmuyor .ben hazirladim baya ama eksikler var.
Aynen öyle aslında o kadar çok konuşuyor ki hiç susmadan sürekli bir hikaye anlatıyor hatta bizi konuşturmuyor hep onu dinleyeceğiz kimse kimseyle konuşmayacak. Ama yine de diyemiyorum sus artık diye varlığına konuşmasına bin şükür. Sadece uyuma esnasında hadi tmm sus artık kapatalım gözümüzü diyorumO kutlu günü sabırsızlıkla bekliyorumgün gelecek tamam sus artık diyeceksin tadını çıkar diyorlar ama demeyeceğim yemin ettim
Galiba kasilma dedikleri bu canım bana da oluyor rahatımıza düşkün olalım birak diğer kiyafetlerimi hep unuttum ben 3 parca seyi döndürüp duruyorumKizlar benim hafta cogunuzdan geri oldugu icin geriden geliyorum. Bu aralar karnimin alt tarafinda oyle baski ve sislik oluyor ki hareket etmekte zorlaniyorum. Simdi misafirlige gidiyorum tam hazirlanacagim zaman oldu paçoz gibi çıktım simdi arabada geçti.sertlesme dedigjniz olay bu mu oluyor.taş gibiydi yumusadi. Neden oluyor mus bu.bebek altta toparlan mis gibi hissettim.
Yemin ederim ayni beni anlatiyorsun. Kesinlikle sabaha bir sey kalmiyor, ama sonra yine sismece. Yemekle su icmiyorum, hemen oncesi ya da sonrasinda da icmiyorum. Suya bayilan ben artik suyla arama mesafe koydum. Dedigin gibi sodayi da yemekten 1-2 saat snra ve minik yudumlarla iciyorum.Fazla mide asiti üretiyoruz galiba bilmiyorum, hani sanki bir bardak su içmemiş de dünyaları yemiş gibi saçma bir şişlik oluyor tık nefes kalıyorum resmen, dediğin gibi hele meyve yedim mi tamam bir elma mı yedim elma ağacı mı yedim belirsizsabaha bakıyorum inmiş sonra sil baştan
Yemeğin arkasına yada arasına su içince atarmış, rahatlamak için soda içilecekse onu da yemekten bir saat sonra alınca fayda ediyor arkasına olursa o da şişiriyor mesela
Aa bana da pazartesi heyet verebilir acaba beni de mi yatıracak hastanedeHeyeti yatissiz veremem dedi ama senin zaten ağrın da var bu gece nst ile takip edelim dedibir yandan iyi de oldu nst çekiyorlar içim rahatlıyor ama evet çocuk olunca çok zor... Bütün gün yanımdaydı gidelim anne babannem yatsın burada diyip durdu. Şimdi babanne de ins durur. Durmazsa baba gidecek babanne benim yanıma gelecek
En iyisi benimkiDoktordan hiç doğum ücretini soran oldu mu ortalama ne kadar olur acaba özelde
Benimde midem kötü oldu bugun ama dışarda yemek yediğimden bir de ben hareketleri artık baya yukarıda hissediyorum midemi sıkıştırıyor bizim kızYemin ederim ayni beni anlatiyorsun. Kesinlikle sabaha bir sey kalmiyor, ama sonra yine sismece. Yemekle su icmiyorum, hemen oncesi ya da sonrasinda da icmiyorum. Suya bayilan ben artik suyla arama mesafe koydum. Dedigin gibi sodayi da yemekten 1-2 saat snra ve minik yudumlarla iciyorum.
Dun dedim ki kacilin kusucam, sanki bulaniyo gibiydi, klozetin basina gectim ve resmen gaz kustum :)) yani boyle bir sey varmis cidden kusucam diye oturdum, soylemesi ayip gazli tukuruk cikti :))
25 haftalik miyim yarin doguma mi giricem belli degil, tisliya tisli oturup kalkiyorum. Corap giyemiyorum ya midemdeki sislikten :))
Bu arada bir bardak cay da iyi geliyor yemekten bi yarim snra icince, biraz rahatlatiyor hic olmazsa.
Allah baska dert vermeisn tabi ama kendime hem guluyorum hem ainir oliyorum duruma :))
Allahım aynı aynıYemin ederim ayni beni anlatiyorsun. Kesinlikle sabaha bir sey kalmiyor, ama sonra yine sismece. Yemekle su icmiyorum, hemen oncesi ya da sonrasinda da icmiyorum. Suya bayilan ben artik suyla arama mesafe koydum. Dedigin gibi sodayi da yemekten 1-2 saat snra ve minik yudumlarla iciyorum.
Dun dedim ki kacilin kusucam, sanki bulaniyo gibiydi, klozetin basina gectim ve resmen gaz kustum :)) yani boyle bir sey varmis cidden kusucam diye oturdum, soylemesi ayip gazli tukuruk cikti :))
25 haftalik miyim yarin doguma mi giricem belli degil, tisliya tisli oturup kalkiyorum. Corap giyemiyorum ya midemdeki sislikten :))
Bu arada bir bardak cay da iyi geliyor yemekten bi yarim snra icince, biraz rahatlatiyor hic olmazsa.
Allah baska dert vermeisn tabi ama kendime hem guluyorum hem ainir oliyorum duruma :))
Bugün benim kız da bir tuhaftıKizlar benim hafta cogunuzdan geri oldugu icin geriden geliyorum. Bu aralar karnimin alt tarafinda oyle baski ve sislik oluyor ki hareket etmekte zorlaniyorum. Simdi misafirlige gidiyorum tam hazirlanacagim zaman oldu paçoz gibi çıktım simdi arabada geçti.sertlesme dedigjniz olay bu mu oluyor.taş gibiydi yumusadi. Neden oluyor mus bu.bebek altta toparlan mis gibi hissettim.
Hayır tabiki gerek yok. Hastane için bi elbise gecelik olandan edin doğumda lazım oluyor. Ben ilk doğumda 3-5 takım almıştım ama illaki lohusa pijama olacak diye bişey yok emzirmeye müsait olmasına dikkat et sadece. Önden düğmeli olabilir ya da evde benim gibi emzirme atletinin üzerine sabahlik giyersin altına ne giysen olur ben öyle rahat etmiştimKızlar hastane için pijama ve gecelik almak istiyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum ya. İnternette başına hamile ibaresi gelince hepsi çok pahalı oluyor. Gerçekten o kadar para vermeye gerek var mı? Hepsi de aşırı süslü. Sade olanlar daha da pahalı nedense. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?