- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #13.701
2 yaş doğum gününde belli başlı kelimeleri tam olarak düzgün söylüyordu geriye kalanların sadece ilk 2 harfini söylüyorduKonuşması kaç aydan sonra bizimki gibi düzgün cümleler ve ifadeler halini aldı? Benim oğlum hala kelime kelime anlatıyor derdini.
Aynen benimki de asla istemiyor. Kardeşim gelince odama götürcem onu vayy odan çok güzelmiş dicek onunla oynucam sonra o evine gitcek diyorBiz tablet aldık... Tablet istiyordu kardeisn gönderdi dedik. Hala kardeşim gönderdi diyor ama doğmasın diyor istemiyorum diyor bazen39 aylık şu an
Tsk ederim iyiyim .kızım artık popoda oturuyor bu iyi bizim için yani o kadar basmıyor. Enfeksiyon vardı Bi geliyor Bi gidiyor ondan pesser takmıyorlar. Yatın tekrar kan verecem. Enfeksiyon çıkarsa antibiyotik verecekler önce çıkmazsa takarlar . Ama bugün ultrasondaki doktor dedi eğer böyle dönmek istiyorsun %100 uçaklar patlar.rahim ağzından hiç birsey kalmamış. Bu sebepsiz ve sessiz oluyor maalesef. Şimdi kızım ne kadar çok durur o kadar iyi. 19 ekimde ogrencem kaç kilo oldu
O kutlu günü sabırsızlıkla bekliyorum2 yaş doğum gününde belli başlı kelimeleri tam olarak düzgün söylüyordu geriye kalanların sadece ilk 2 harfini söylüyordubir ay sürmedi bağlaçlarla beraber falan cümle kurdu biz şok kelimenin tamamını ne ara tamamladın da cümleye geçtin dedik yani hepsinin bir zamanı var bir anda oluveriyor. Sizinki de yakındır
Benim ev 2+1 bu oda ikinizin diyorum hayır bu oda sadece benim o gitian diyor... Bu ev annenin babanın Küçük okanin diyorAynen benimki de asla istemiyor. Kardeşim gelince odama götürcem onu vayy odan çok güzelmiş dicek onunla oynucam sonra o evine gitcek diyor
Benim arkadaşımda da enfeksiyon olduğu için dikiş yapamadılar önce bir hafta-10 gün kadar antibiyotik kullandılar, enfeksiyon geçince dikiş attılar. Türkiye’de de aynı şekilde ilerliyorlar doktorlar. Moralini yüksek tut lütfenTsk ederim iyiyim .kızım artık popoda oturuyor bu iyi bizim için yani o kadar basmıyor. Enfeksiyon vardı Bi geliyor Bi gidiyor ondan pesser takmıyorlar. Yatın tekrar kan verecem. Enfeksiyon çıkarsa antibiyotik verecekler önce çıkmazsa takarlar . Ama bugün ultrasondaki doktor dedi eğer böyle dönmek istiyorsun %100 uçaklar patlar.rahim ağzından hiç birsey kalmamış. Bu sebepsiz ve sessiz oluyor maalesef. Şimdi kızım ne kadar çok durur o kadar iyi. 19 ekimde ogrencem kaç kilo oldu
Canım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günlerTsk ederim iyiyim .kızım artık popoda oturuyor bu iyi bizim için yani o kadar basmıyor. Enfeksiyon vardı Bi geliyor Bi gidiyor ondan pesser takmıyorlar. Yatın tekrar kan verecem. Enfeksiyon çıkarsa antibiyotik verecekler önce çıkmazsa takarlar . Ama bugün ultrasondaki doktor dedi eğer böyle dönmek istiyorsun %100 uçaklar patlar.rahim ağzından hiç birsey kalmamış. Bu sebepsiz ve sessiz oluyor maalesef. Şimdi kızım ne kadar çok durur o kadar iyi. 19 ekimde ogrencem kaç kilo oldu
Evet benim Antalyadaki doktor da dedi burda olsa dikiş yaparım ama bizimiz burda dikişleri 22 hafta kadar sonra bunu takıyorlarBenim arkadaşımda da enfeksiyon olduğu için dikiş yapamadılar önce bir hafta-10 gün kadar antibiyotik kullandılar, enfeksiyon geçince dikiş attılar. Türkiye’de de aynı şekilde ilerliyorlar doktorlar. Moralini yüksek tut lütfen
Hareket etmemek çok daha iyi. Yolculuk çok riskli, Türkiye’ye gelsen yine yatıracaklar ve kalabildiği kadar uzun süre bebeğin seninle kalmasını sağlamaya çalışacaklar farklı bir şey yok canıminşallah enfeksiyon tamamen geçer ve dikiş atılır, daha uzun haftalar bebiş seninle kalır, her şey yoluna girecek
Insallah canım o güçlü bir kız ama çok meraklı bu dünyayaCanım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günler
Haklısın ben bir günde daraldim hastane deInsallah canım o güçlü bir kız ama çok meraklı bu dünyayadoktora ne lazımsa yaparız ama 24 saat uzanmak çok yoruldum sadece tuvalete kadar yürüyorum
Benim esimin adı Ömer ben de karan istiyordum ikisinide koydukYa bende oğluma tek isim koydum kızıma da tek isim koyayım Zeynep olsun diyorum ama Meva ismini de çok seviyorum ama onda da tek isim olsun çift olmasın ikincisini kimse söylemeyecek diyorum ama Meva dan da vazgeçemiyorum o zaman Meva olsun diyemiyorum çünkü Zeynep koymamın sebebi var ooooff offff çok dertliyim bu konudaO yüzden henüz hastane çıkışı alamadım
Benimkide her aksam dogsun artik diye mizmizlaniyor,neymis anasınıfındaki arkadaslarinin hepsinin kardesi varmis.Biz tablet aldık... Tablet istiyordu kardeisn gönderdi dedik. Hala kardeşim gönderdi diyor ama doğmasın diyor istemiyorum diyor bazen39 aylık şu an
İnşallah canım bizim ki sinirlendikçe ipeği fırlatıp atacağım ditorBenimkide her aksam dogsun artik diye mizmizlaniyor,neymis anasınıfındaki arkadaslarinin hepsinin kardesi varmis.
İnsallah doguncada böyle hevesli olur
Kizlar hastane odamın manzarasibir yanda da tabiki vazgeçilmez Esra Erol
Erken degil canim ,kime ne zaman ne olcagi belli olmuyor .ben hazirladim baya ama eksikler var.Kizlar bugün a101e bebek ürünleri geldi aldınız mı? Ben bikac sey aldım gerçekten kumaşı falan güzeldi.bir de kızlar acil bi durum icin ufak bi hastane cantasi hazırlamak için erken mi sizce
Eyvahlar olsunİnşallah canım bizim ki sinirlendikçe ipeği fırlatıp atacağım ditorhiç sevgi belirtisi yok şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?