2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Konuşması kaç aydan sonra bizimki gibi düzgün cümleler ve ifadeler halini aldı? Benim oğlum hala kelime kelime anlatıyor derdini.
2 yaş doğum gününde belli başlı kelimeleri tam olarak düzgün söylüyordu geriye kalanların sadece ilk 2 harfini söylüyordu bir ay sürmedi bağlaçlarla beraber falan cümle kurdu biz şok kelimenin tamamını ne ara tamamladın da cümleye geçtin dedik yani hepsinin bir zamanı var bir anda oluveriyor. Sizinki de yakındır

Biz tablet aldık... Tablet istiyordu kardeisn gönderdi dedik. Hala kardeşim gönderdi diyor ama doğmasın diyor istemiyorum diyor bazen 39 aylık şu an
Aynen benimki de asla istemiyor. Kardeşim gelince odama götürcem onu vayy odan çok güzelmiş dicek onunla oynucam sonra o evine gitcek diyor

A Asya2022 dualarım seninle Bugün nasılsın canım, bebek nasıl?
Tsk ederim iyiyim .kızım artık popoda oturuyor bu iyi bizim için yani o kadar basmıyor. Enfeksiyon vardı Bi geliyor Bi gidiyor ondan pesser takmıyorlar. Yatın tekrar kan verecem. Enfeksiyon çıkarsa antibiyotik verecekler önce çıkmazsa takarlar . Ama bugün ultrasondaki doktor dedi eğer böyle dönmek istiyorsun %100 uçaklar patlar.rahim ağzından hiç birsey kalmamış. Bu sebepsiz ve sessiz oluyor maalesef. Şimdi kızım ne kadar çok durur o kadar iyi. 19 ekimde ogrencem kaç kilo oldu

O kutlu günü sabırsızlıkla bekliyorum gün gelecek tamam sus artık diyeceksin tadını çıkar diyorlar ama demeyeceğim yemin ettim

Benim arkadaşımda da enfeksiyon olduğu için dikiş yapamadılar önce bir hafta-10 gün kadar antibiyotik kullandılar, enfeksiyon geçince dikiş attılar. Türkiye’de de aynı şekilde ilerliyorlar doktorlar. Moralini yüksek tut lütfen
Hareket etmemek çok daha iyi. Yolculuk çok riskli, Türkiye’ye gelsen yine yatıracaklar ve kalabildiği kadar uzun süre bebeğin seninle kalmasını sağlamaya çalışacaklar farklı bir şey yok canım inşallah enfeksiyon tamamen geçer ve dikiş atılır, daha uzun haftalar bebiş seninle kalır, her şey yoluna girecek

Canım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günler

Eklentiler

• Screenshot_20221012-162249_Chrome.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 57
Canım benim inşallah minigimiz dayanacak.. doktora güvenmekten başka çaremiz yok. Şu an senin bebeğin ne kadar karnında kalırsa o kadar iyi onun için. İnşallah geçecek bu günler
Insallah canım o güçlü bir kız ama çok meraklı bu dünyaya doktora ne lazımsa yaparız ama 24 saat uzanmak çok yoruldum sadece tuvalete kadar yürüyorum

Kizlar ya benim midem karnim artik her neyse en ufak bir lokmada hatta suda muthis sisiyor ve ciddi rahatsizlik veriyor. Bunu yasayan ve buna cozum onerisi olan var mi? Mesela soylemesi ayip saat 2.5-3’e geliyordu durum doner yedim 70 gr. Su an acim ama karnim olaganustu sis. Cunku, yarim saat once 5-10 tane uzum yedim. Bir de yarim bardak filan su ictim. Hepsi bu.

Son düzenleme:
Benim esimin adı Ömer ben de karan istiyordum ikisinide koyduk oglumda iki isimliydi iki dede adi

Biz tablet aldık... Tablet istiyordu kardeisn gönderdi dedik. Hala kardeşim gönderdi diyor ama doğmasın diyor istemiyorum diyor bazen 39 aylık şu an
Benimkide her aksam dogsun artik diye mizmizlaniyor,neymis anasınıfındaki arkadaslarinin hepsinin kardesi varmis.
İnsallah doguncada böyle hevesli olur

Kizlar hastane odamın manzarasi bir yanda da tabiki vazgeçilmez Esra Erol
Az mi yatmadim orda ben ya hele hamilelegin ilk baslarinda iki gun yat eve dön terkar yat
Evde cocuk olmasa onemli değil yat gitsin ama olmuyor cocukla.
Sen kotu oldugun icin mi heyet vermem icin mi yatirdi canim..bana yatış vermeden heyet veremiyoruz diyordu bi ara ,bazen de direkt veriyorsu .hastane tam ticarethane

Kizlar bugün a101e bebek ürünleri geldi aldınız mı? Ben bikac sey aldım gerçekten kumaşı falan güzeldi. bir de kızlar acil bi durum icin ufak bi hastane cantasi hazırlamak için erken mi sizce
Erken degil canim ,kime ne zaman ne olcagi belli olmuyor .ben hazirladim baya ama eksikler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…