2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynı sayfayı görmüşüz haha mustelaya cok şaşırdım oğlum 8 yasinda hala alıyoruz . O kisinin dediği sampuanlara baktım trendyolda koleksiyonu var ondanda emin olamadim, cubku çünkü organik dogal diyor 60 70 lira imkanı yok o fiyata. Ben oğlum doğunca unibaby almstik yeni çıkmıştı ama kuruttu vucudunu msuteladan baska iyi gelen yok. Şimdi henuz bebise almadim bakalim araştırıyoruz
Bende kizima hep mustela ve sebamed kullandim unibaby ve dalin denedim cildini inanilmaz kuruttu çocugun. Zaten atopik bir cildi var sebamed de oneririm denemediyseniz.

Kizlar hazir elimdeyken bunu da tavsiye edeyim alıp bulundurun.bebeklerin burnunu açmak için cok iyi olacak. Birde tek kullanimlik flakon serumlar var onlardan alırsınız.

Eklentiler

• 20221022_151509.webp
    20221022_151509.webp
    33 KB · Görüntüleme: 54
Aynı sayfayı görmüşüz haha mustelaya cok şaşırdım oğlum 8 yasinda hala alıyoruz . O kisinin dediği sampuanlara baktım trendyolda koleksiyonu var ondanda emin olamadim, cubku çünkü organik dogal diyor 60 70 lira imkanı yok o fiyata. Ben oğlum doğunca unibaby almstik yeni çıkmıştı ama kuruttu vucudunu msuteladan baska iyi gelen yok. Şimdi henuz bebise almadim bakalim araştırıyoruz
Evet evet kuzum tahmin etmiştim 🙈 bize de sadece dalin iyi geldi birde fiyatı ötekilerden uygun diye tercih ediyorum yıllardır bilinen bir şampuan zaten.. Hatta bazen ben ve eşim de kullanıyor birde iyi bir makyaj çıkarıcı 😂

Kizlar hazir elimdeyken bunu da tavsiye edeyim alıp bulundurun.bebeklerin burnunu açmak için cok iyi olacak. Birde tek kullanimlik flakon serumlar var onlardan alırsınız.
Oğlumda otribebe ama o süngerleri sürekli değişiyordu yeni dogan zamanı surkeli yapiyorduk. Daha sonra ki zamanlarda şundan aldik ,serum şekilinde izotinik aldik siringayla çekip sıkıyorduk

Eklentiler

• Screenshot_20221022-152122_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20221022-152122_Hepsiburada.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Ben bir şey yaptım kızlar... Ağrım olmasına rağmen oğlum çok sıkıldığı için onu eşimle oyun parkına getiridm hoş şu an oturuyorum ama karnımda ki için vicdan yapıyorum, raporluyken geziyoemus gibi hissedip vicdan yapıyorum. 3 haftadır evden başımı çıkarmadım çok bunalmışim. Ay garip duygular içindeyim

Kizlar şükürler olsun bebegin ismine karar verdik Atınç koyacağız böyle aranizda isimli tulumlar yada mevlüt için isimli kiyafetler yaptırdığıniz güvenilir yer var mı bildiğiniz?
Homamia %100 Organik 10
Ben burdan aldim canim bana gelenin resmini de ekliyorum. Yikadim utuledim rengi gitmedi.kumasi yumuşak biraz ince ama.hastrnede giydircem zaten hastane sicak oluyor

Eklentiler

• IMG_20221013_134534_041.webp
    IMG_20221013_134534_041.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben bir şey yaptım kızlar... Ağrım olmasına rağmen oğlum çok sıkıldığı için onu eşimle oyun parkına getiridm hoş şu an oturuyorum ama karnımda ki için vicdan yapıyorum, raporluyken geziyoemus gibi hissedip vicdan yapıyorum. 3 haftadır evden başımı çıkarmadım çok bunalmışim. Ay garip duygular içindeyim
Ortam degisikligi iyi gelir canım sen yinede dikkat et ama

Bence iyi yapmışsın vicdanın kadar psikolojin de önemli

Ne diye vicdan yapicaksin canim ya . Raporlusun diye evden cikmayacak degilsin ya. Ben heryere gidiyorum ama arabayla gidip istedigim zaman uzanabilecegim yakinlikta olan akraba ve arkadaslarima.

Ne diye vicdan yapicaksin canim ya . Raporlusun diye evden cikmayacak degilsin ya. Ben heryere gidiyorum ama arabayla gidip istedigim zaman uzanabilecegim yakinlikta olan akraba ve arkadaslarima.
Bende aynı arabayla gittim canım zaten. Yürüyerek beş dakika anca yürüyebilirim 🤣

Back
X