2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar bugun dahiliyeye gittim troid ve kan sekeri icin asagida kan sekerim sonucu var ,dahiliye doktorum yine ısrarla sende seker felan yok kadın dogumcular niye diyetisyene git diyor sana gercekten anlamiyorum diyor,diyetlim bir durumun yok diyor.
Eee suyumda fazla degilmis (103) ben bugun diyete niyetlenmistim ama 👹 diyor ki birak yaaa.
Sizce nasil?
Kadın dogumcuya attim ama cevap vermedi halen.

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-27-10-56-57-403_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-10-27-10-56-57-403_com.android.chrome.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 61
Doğru mu acaba o ya. İki oglumda çok yukaridaydi nefes aldirmazdi 2lokma zor yerdim mideme baskıdan. Şuanda kız göbek deliğinin hep altında.hic yukarı çıkmadı mide nefes konusunda rahatım ama kalcam fazla genişledi. Kasıklarımda olduğundan orası rahatsız hep

Ya genelde kız olursa kalça çıkar, göbek aşağıda ve yuvarlak olur, annenin cildi çirkinleşir diyorlar erkek olursa annenin cildi güzelleşir, parlak olur, göbeği yukarda ve sivri olur diyorlar benim 1 tane oğlum var ona hamileyken gerçekten de cildim normalde olduğundan daha parlak ve daha güzeldi, karnımda sivri ve yukardaydı. Şimdi kızıma hamileyim ama cildim söylendiği gibi çirkinleşmedi ve kalçalarım çıkmadı ama karnım aşağıda evet fakat yuvarlak değil sivri yani bu kız bebek ve erkek bebek için söylenenler herkeste aynı olmuyor ama çoğu tutuyor genelde :)

Kizlar bugun dahiliyeye gittim troid ve kan sekeri icin asagida kan sekerim sonucu var ,dahiliye doktorum yine ısrarla sende seker felan yok kadın dogumcular niye diyetisyene git diyor sana gercekten anlamiyorum diyor,diyetlim bir durumun yok diyor.
Eee suyumda fazla degilmis (103) ben bugun diyete niyetlenmistim ama 👹 diyor ki birak yaaa.
Sizce nasil?
Kadın dogumcuya attim ama cevap vermedi halen.
Hala açlık yüksek diye düşünüyorum beybi🤔

Teşekkürler kuzular. Ya antibiyotik verdi damardan magnezyum dan sonra Bi de şase ilaç vermiş şu akşam yatmadan önce suya karıştırılıp içilenden. Sorsam mı acaba fazla gelmez Di mi diye. İşine karışıyormuş gibi de görünmek istemiyorum.
Şase idrar yolunu açıyor, kanla çok ilgili değil. Ağır birşey değilmiş. Ben dr uma sormuştum. Kullanılmasında sakınca yok idrar yollarını açarak seni rahatlatsın diye verdim dedi. Ben sürekli tuvalete çıkıyordum kısa kısa sürüyordu. Kalkıyorum tekrar tuvaletim geliyordu. Şase işe yaradı bu konuda, daha uzun işiyorum. Sık sık tuvalete çıkmama gerek kalmıyor 😅

Şase idrar yolunu açıyor, kanla çok ilgili değil. Ağır birşey değilmiş. Ben dr uma sormuştum. Kullanılmasında sakınca yok idrar yollarını açarak seni rahatlatsın diye verdim dedi. Ben sürekli tuvalete çıkıyordum kısa kısa sürüyordu. Kalkıyorum tekrar tuvaletim geliyordu. Şase işe yaradı bu konuda, daha uzun işiyorum. Sık sık tuvalete çıkmama gerek kalmıyor 😅
Ay iyi bari🤭. İlaçtan sonra uzun süre tuvalete çıkmamak zor oluyor ama yapacak bişey yok enfeksiyon da riskli bir durum sonuçta.

Kizlar bir sey soracagim bebek 3 aydır baş aşağı dün de baktık yine baş aşağı ne zaman dönecek ya da dönecek mi ??
Bu zaten normal doğum pozisyon baş aşağıda olması lazım. Benim de erken bu pozisyon almış çok baskı yapıyordu ondan erken açılma başladı. Hastanede bu pozisyon her gün yaptım ve kız çevirmiş artık popoda oturuyor. Yani bu normal değil sezaryen olacak ama benim için daha iyi 👍artık her gün konuşuyorum geri dönmesin böyle otursun 😍😍yarın gece yola Çıkıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20221027-221906_Chrome.webp
    Screenshot_20221027-221906_Chrome.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 58
Cansurs Cansurs canım sen Bi daha tartıldın mı kilo alımın devam ediyor mu ben bugün 74 çıktım tartıda seninle aynı gidiyorduk. Ben tırstım biraz. Az yemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum.

Bu zaten normal doğum pozisyon baş aşağıda olması lazım. Benim de erken bu pozisyon almış çok baskı yapıyordu ondan erken açılma başladı. Hastanede bu pozisyon her gün yaptım ve kız çevirmiş artık popoda oturuyor. Yani bu normal değil sezaryen olacak ama benim için daha iyi 👍artık her gün konuşuyorum geri dönmesin böyle otursun 😍😍yarın gece yola Çıkıyoruz
Ohh şükür. Sevindim canım gelin sağlıcakla.

Back
X