2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bugün grup çok sessiz... Ben zaten bugün baya halsizim bebek çok durgun üç dört kez anca hareket etti gitsem mi acile bilemedim sizler nasılsınız?
Ben bugun biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hic hissetmediğimi fark ettim. Bisiler yeyip uzandım hemen ama dediğin gibi az hareket etti. Ama pozisyon degistirmis onu fark ettim belki ondan az hissediyoruz artik. Hareket varsa stres olma bence

Kızlar bugün grup çok sessiz... Ben zaten bugün baya halsizim bebek çok durgun üç dört kez anca hareket etti gitsem mi acile bilemedim sizler nasılsınız?
Bende bildigin gibi tüm gün yattim ağrılarım vardi parol aldim. doktorumu aradim ishali kasilmayi sordum.
Ishalde kan sümük gibi birsey var mıydı diye sordu.kullandigim tüm ilaclari kestirdi. Ara ver dedi
Kasilma günde 15 kez fln oluyorsa nst ye gel gece gündüz farketmez dedi.
Saymadim ama günde 5 en az dedim.
Daha artarsa gel nst ye dedi.Birde ne sıklıkta toplaniyor kasiliyor diye sordu.
Bebek hareketi cok degisken ya bnmde dun sakindi bugun daha cok hissettim mesela onuda cok takiyorum.
Hickirdigini hissediyorm daha çok.
Dumduk yattığında tepki veriyor mu o znn rahatsız oluyorlar gliba sirt üstü yatınca

Gün boyu 3 4 kez çok az diye biliyorum, bir de popo üstüne düşmüştün, aklın kalmasın, bütün gece düşünmek yerine gitsen daha mı iyi olur 🍀

Ben bugun biraz yoruldum ve bebek hareketlerini hic hissetmediğimi fark ettim. Bisiler yeyip uzandım hemen ama dediğin gibi az hareket etti. Ama pozisyon degistirmis onu fark ettim belki ondan az hissediyoruz artik. Hareket varsa stres olma bence
Şükür var bende öyle düşündüm bugün biraz bende hareket ettim oğlum için on beş dakika ayakta kalıp biraz yürümek zorunda kaldım ondan kaynaklı sanırım. Bir de ben hastalaniyorum sanırım

Bende bildigin gibi tüm gün yattim ağrılarım vardi parol aldim. doktorumu aradim ishali kasilmayi sordum.
Ishalde kan sümük gibi birsey var mıydı diye sordu.kullandigim tüm ilaclari kestirdi. Ara ver dedi
Kasilma günde 15 kez fln oluyorsa nst ye gel gece gündüz farketmez dedi.
Saymadim ama günde 5 en az dedim.
Daha artarsa gel nst ye dedi.Birde ne sıklıkta toplaniyor kasiliyor diye sordu.
Bebek hareketi cok degisken ya bnmde dun sakindi bugun daha cok hissettim mesela onuda cok takiyorum.
Hickirdigini hissediyorm daha çok.
Dumduk yattığında tepki veriyor mu o znn rahatsız oluyorlar gliba sirt üstü yatınca
Şükür şimdi biraz hareketlendi canım ama bende grip gibi.oldum ondan kaynaklı beli de. Bütün eklemlerin ağrıyor... Sende bence kasılma ve agrin devam ederse git doktora cok güzel açıklamış doktorun

Kasılma nasıl bişe ayırt edemiyorum. Benim de bazen karnım sert oluyor, artık yeri daralıyor normal diyorlar. Yemek yedikten sonra sığınamıyorum ve 3 gündür sanki hep açım.. Doymuyorum. Karnımda Jole gibi cok hızlı herketlerde bir 30 sn kadar sarsılma yaratıyor, o sırada bebek içeride napıyor çok merak ediyorum 😄
Ya benim geçen karnımda resmen titredi. Korktum internetten baktım bu haftalarda yazanlar var. Oluyormuş yani.
Aynen öyle o kadar canım acidiki biraz yürüyelim dedim karnında böyle aşağı düşecek gibi oldu geldim uzanıyorum şimdi sanki idrar torbam falan çok şiş
Benim de geçen sefer öyle olmuştu canım sonra düzeldi. Bi de bazen mesaneye baskı yapıyor baya sürekli çişe çıkıyorum.

Ya benim geçen karnımda resmen titredi. Korktum internetten baktım bu haftalarda yazanlar var. Oluyormuş yani.

Benim de geçen sefer öyle olmuştu canım sonra düzeldi. Bi de bazen mesaneye baskı yapıyor baya sürekli çişe çıkıyorum.
Biraz daha iyiyim ama bildiğin aşağıyi tekmeliyor

Iyi akşamlar. Geçmiş olsun kızlar. Bunlar kaynanamin örgüleri 😊

IMG_20221029_185737.jpg

Back
X