2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aaa vanilya mi bunu da ilk duydum saol canim insallah birdaha gerek olmax ama aklimda olsun

Merhaba, bir şey sormak istedim, 16. Haftamda doktor bana kesin erkek dedi, o zaman tatildeydim başka bir doktora gitmiştim sonra doktoruma döndüğümde yine erkek dedi, detaylı ultrasonografide de erkek dediler fakat bugün doktor bana büyük ihtimalle erkek dedi emin değilim dedi anlamadım 3 doktor erkek dedi yine kız olma ihtimali var mı? İçime şüphe düşürdü bu doktor aynı durumu yaşayan var mı ?

Benim de ilk hamileligim bu. Valla sebebini bilmiyorum ama belki rahim ikincide tecrubeli oldugu icin doguma daha iyi hazirliyodur kendini. Erken dogum riski olmadigi surece olumsuz bir sey degil aslinda.

Valla bende ikinci hamilelik için senin gibi düşünüyordum ama hiçte öyle değilmiş ilk hamileliğimde yaşamadığım bütün ağrı-sancı-kasılmaları yaşıyorum bu hamileliğimde neyse ki bende de erken doğum riski yok o yüzden sıkıntı etmiyorum :)

Günaydın hanimlar guzel bir hafta olsun insallah. Sukur ben baya toparlanmış uyandım bugun cok mutluyum insallah ağrısız sancisiz guzel haberler alacağımız bir hafta olur
Baya toparlanmış olmana sevindim çok şükür

Ben güne kv araması ile başladım dk yapmış artık günlük arar eşime benim için bol bol elma yesin çocuk güzel olur dedim yiyor musun sakın aksatma dedi koskoca sürecin en dikkat edilmesi gereken detayı bu çünkü babası da bir ara bıldırcın yumurtası denk gelip yediğimi duyunca kıyamet koparmış bıldırcın yumurtası çilli bebek de çilli olur diye

Öyle canım valla bende bakayım bugün gidebilme şansım olmaz eşim okulda nöbetçi çünkü doktorum da il merkezinde biz ilcedeyiz anxa yarı gidebilirim

Cok saol canim şaka gibiler gerçekten ya

Canım içemiyorum gerçektende çok uğraşıyorum hap verdiler icemefim pekmezi hemen kusuyyorum zaten

Aklım basima geldi canım ara ogunlerimi sıklaştıracağım dün jöle gibi dolandım bütün gün bu da ders oldu bana

Kizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Benim kalça değil de kulağım çok ağrıyor ya allahınızın aşkına buna çözümünüz var mı? Sağa yatıyorum sağ kulağım ezilmiş gibi ağrıyor sola dönüyorum o da aynı bi süre sonra valla yıldım ya

Kizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Ben hemde öyle böyle değil bir önceki gidişimde sordum normal dedi bakalım bu gidişimde de soracağım öyle kramp vs girmiyor ama kemiklerim çürümüş gibi oluyor gece sürekli dönüyorum tam biri rahat etti derken öteki pert oluyor bir daha dönüyorum tıs tıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…