- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.681
Yeter canim snra normal pedlerin uzununa gecersin zaten bi 40 gun kanama oluyor nerdeyse yani bnde olduBende 1 paket alacağım gibi duruyor canım memnun kalanlar çoğunlukta 2 paket 16 lı alsam yeter herhalde
Aaa vanilya mi bunu da ilk duydum saol canim insallah birdaha gerek olmax ama aklimda olsunBende geçen ay ishal olmuştum of o kadar kötü bir sancıydı ki inan doğuruyorum sandım artık yani felaket bir şeydi çok şükür tekrar yaşamadım inşaAllah yaşamam dasana da çok geçmiş olsun 1 çay bardağı suyun içerisine 1 paket vanilya dök iç ishali direk kesiyor bu arada
Yok kuzum ben aylardir içiyorum demir ilacı.. bnmki bağırsak enfeksiyonu direkt.Geçmiş olsun canım ya ben demir ilacını içtiğim zamn isal oluyorum acaba sende ilaçlardan dolayı olmayasin
Aaa vanilya mi bunu da ilk duydum saol canim insallah birdaha gerek olmax ama aklimda olsun
Yeter canim snra normal pedlerin uzununa gecersin zaten bi 40 gun kanama oluyor nerdeyse yani bnde oldu
Benim de ilk hamileligim bu. Valla sebebini bilmiyorum ama belki rahim ikincide tecrubeli oldugu icin doguma daha iyi hazirliyodur kendini. Erken dogum riski olmadigi surece olumsuz bir sey degil aslinda.
Baya toparlanmış olmana sevindim çok şükürGünaydın hanimlar guzel bir hafta olsun insallah. Sukur ben baya toparlanmış uyandım bugun cok mutluyuminsallah ağrısız sancisiz guzel haberler alacağımız bir hafta olur
Öyle canım valla bende bakayım bugün gidebilme şansım olmaz eşim okulda nöbetçi çünkü doktorum da il merkezinde biz ilcedeyiz anxa yarı gidebilirimFazla bekletmeden doktorunla iletisime gec canım olmadı cunku bebiş senden alacağı için sen halsiz kalırsın valla annem bu sefer geldiginde hep sey dedi sen iyi olacaksın da bebege bakacaksın dogumdan sonra bebege sen lazımsın baska kimse degil
Mahvetti beni yaYa çok üzüldüm ben antibiyotik kullandık 5 gün ondan sonra rahatladım biraz arada sizi giriyor ama şükür öyle o gece ki kadar degil
Hmm anladım canım dikkat et kendine bu zamanlarda ilaçta icemeyiz hamileyiz diyeYok kuzum ben aylardir içiyorum demir ilacı.. bnmki bağırsak enfeksiyonu direkt.
Ilaclarimi kestirdi zaten doktorum.
Cok saol canim şaka gibiler gerçekten yaBaya toparlanmış olmana sevindim çok şükür
Ben güne kv araması ile başladım dk yapmış artık günlük arareşime benim için bol bol elma yesin çocuk güzel olur dedim yiyor musun sakın aksatma dedi koskoca sürecin en dikkat edilmesi gereken detayı bu çünkü babası da bir ara bıldırcın yumurtası denk gelip yediğimi duyunca kıyamet koparmış bıldırcın yumurtası çilli bebek de çilli olur diye
Canım içemiyorum gerçektende çok uğraşıyorum hap verdiler icemefim pekmezi hemen kusuyyorum zatenBen o hatayı ilk hamileligimde yaptim canim. Demir hapimi duzenli kullanmadım ve ben de genelde kansizimdir. Ama kendimi iyi hissediyordum. Sonra normal dogum yaptim. Ayaga kalkamadim başım dondu bayılacak gibi oldum. Hemen kan degerlerime bakip kan nakli verdiler 2 unite. Ondan sonra toparladim. Simdi herseyimi duzenli kullaniyorum. Sen de mutlaka ihmal etme bayagi dusuk cikmis gercekten degerlerin. Doktoruna bi danis o seni yonlendirir.
Hic sorma canim gebelikte hastalik demek sürünmek demek ilaçsız malesefHmm anladım canım dikkat et kendine bu zamanlarda ilaçta icemeyiz hamileyiz diye
Aklım basima geldi canım ara ogunlerimi sıklaştıracağım dün jöle gibi dolandım bütün gün bu da ders oldu banaKız sabah kahvaltı yaptın sonra 15:00 a kadar hiçbir şey yemedin mi başka? Ay ben 9 da kahvaltı yapsam 10 da yine acıkıyorumnasıl duruyorsun o saate kadar tabii düşer tansiyonun :) ara öğünler koy kendine kuruyemiş falan ye az az yemek yiyemezsen de
Benim kalça değil de kulağım çok ağrıyor yaKizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
BenKizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Yok çözümü kuzum ezilmiş bir şekilde uyanıyoruz hepBenim kalça değil de kulağım çok ağrıyor yaallahınızın aşkına buna çözümünüz var mı? Sağa yatıyorum sağ kulağım ezilmiş gibi ağrıyor sola dönüyorum o da aynı bi süre sonra valla yıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?