- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.701
Benim de bu gece öyle oldu, esime de diyemedim dalga gececek diyeBenim kalça değil de kulağım çok ağrıyor yaallahınızın aşkına buna çözümünüz var mı? Sağa yatıyorum sağ kulağım ezilmiş gibi ağrıyor sola dönüyorum o da aynı bi süre sonra valla yıldım ya
Aynen benim de bu sekildeBenhemde öyle böyle değil bir önceki gidişimde sordum normal dedi bakalım bu gidişimde de soracağım öyle kramp vs girmiyor ama kemiklerim çürümüş gibi oluyor gece sürekli dönüyorum tam biri rahat etti derken öteki pert oluyor bir daha dönüyorum tıs tıs
Çocuk sanki böyle sağ boslugumdan firlayip cikacak gibi sol tarafim boş yumusak sağ tarafım taş gibi hep orda aglayasim geliyo artık ne zaman biticek diyebu yüzden sol tarafa yatmaktan benim sol tarafım iptal sağa yatamıyorum direk tekmeliyo ezdin kalk dercesine
Bnmkide tüm gün özellikle geceleri midem de toplanıyor elimle ittiriyorum gitmiyoÇocuk sanki böyle sağ boslugumdan firlayip cikacak gibi sol tarafim boş yumusak sağ tarafım taş gibi hep orda aglayasim geliyo artık ne zaman biticek diyebu yüzden sol tarafa yatmaktan benim sol tarafım iptal sağa yatamıyorum direk tekmeliyo ezdin kalk dercesine
Noldu ki canim sancın mı varEki Görüntüle 3153831 nstden selamlar
Dün gece 3 dk da bir kasılma ve sancı gelip gidiyor du düzenli olunca korktum sonra geçti ama içim rahat etmedi bı sıkıntı yok çok şükür sancı çıkmadıNoldu ki canim sancın mı var
Benimde böyle hem sağa hem sola oluyor icim çekiliyor. Üstünden oksayinca açılıyorÇocuk sanki böyle sağ boslugumdan firlayip cikacak gibi sol tarafim boş yumusak sağ tarafım taş gibi hep orda aglayasim geliyo artık ne zaman biticek diyebu yüzden sol tarafa yatmaktan benim sol tarafım iptal sağa yatamıyorum direk tekmeliyo ezdin kalk dercesine
Evet normale donuyodu 2 gündür oksamakta fayda etmiyoBenimde böyle hem sağa hem sola oluyor icim çekiliyor. Üstünden oksayinca açılıyor
Dün gece 3 dk da bir kasılma ve sancı gelip gidiyor du düzenli olunca korktum sonra geçti ama içim rahat etmedi bı sıkıntı yok çok şükür sancı çıkmadı
Geçmiş olsun canımDün gece 3 dk da bir kasılma ve sancı gelip gidiyor du düzenli olunca korktum sonra geçti ama içim rahat etmedi bı sıkıntı yok çok şükür sancı çıkmadı
Canim hayirdir ne oldu?Eki Görüntüle 3153831 nstden selamlar
Geçmiş olsun o kasılmaların sebebi neymiş ki 3 dk. da bir önemli bir aralık
Bilemiyorum ki rahim ağzı uzunluğu iyi dedi doktor biraz temizlik yaptım ondan oldu heraldeCanim hayirdir ne oldu?
Bilemiyorum ki rahim ağzı uzunluğu iyi dedi doktor biraz temizlik yaptım ondan oldu heralde
Bana da aşırı aşağıdan vuruyor bazen ama öyle acıtmıyor acı yok yani neden bu kadar acıyor ki acabaKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Makat gelismi canım benmki tersken öyleydi şimdi baş aşağı olmuş artık vurmuyor orayaKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
O hatayi bende yptim gecen hftalarda yormayin kndinizi kizlar artik son aylara girdik cok zorr hersey.Bilemiyorum ki rahim ağzı uzunluğu iyi dedi doktor biraz temizlik yaptım ondan oldu heralde
Resmen oradan bisey durtuyolar vuruncs bilmiyrm ki kizimda da olmuştuBana da aşırı aşağıdan vuruyor bazen ama öyle acıtmıyor acı yok yani neden bu kadar acıyor ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?