- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.721
En son kontrolde makat gelişti sonra sancim oldu ya oradaki doktor bas gelis dedi surekli dönüyor bnce bas gelis devam cunku hickirigi altlarda hissediyorumMakat gelismi canım benmki tersken öyleydi şimdi baş aşağı olmuş artık vurmuyor oraya
Bende de oluyor bazen istemsiz tepki veriyorum yanımda biri varsa korkuyo valla dediğin gibi cikacak gibi hissediyorumKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Resmen orada kazı çalışması yapıyor matkaplaBende de oluyor bazen istemsiz tepki veriyorum yanımda biri varsa korkuyo valla dediğin gibi cikacak gibi hissediyorum
Benide tepiyor kuzu vallaKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Ultrasonla canımO hatayi bende yptim gecen hftalarda yormayin kndinizi kizlar artik son aylara girdik cok zorr hersey.
cok gecmis olsun rahim agzini nasıl olctu doktorun?
Ben hıçkırık hissetmiyorum ya güya ikinci gebelikEn son kontrolde makat gelişti sonra sancim oldu ya oradaki doktor bas gelis dedi surekli dönüyor bnce bas gelis devam cunku hickirigi altlarda hissediyorum
Yok artık daha nelerBaya toparlanmış olmana sevindim çok şükür
Ben güne kv araması ile başladım dk yapmış artık günlük arareşime benim için bol bol elma yesin çocuk güzel olur dedim yiyor musun sakın aksatma dedi koskoca sürecin en dikkat edilmesi gereken detayı bu çünkü babası da bir ara bıldırcın yumurtası denk gelip yediğimi duyunca kıyamet koparmış bıldırcın yumurtası çilli bebek de çilli olur diye
Bende hiç olmadı canım. Benim hareketler hala hep göbek çevresi ve üstündeKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Bende ayni durumdayim canim cocuklu ev hic temiz kalmıyor kiUltrasonla canım
Evet haklısın ama evde ufak çocuk olunca ev kirleniyor mecburen yapmak zorunda kalıyorum
Oralarda da var ama arada alta bi uğruyor offf aman olmasın canim zorluyirBende hiç olmadı canım. Benim hareketler hala hep göbek çevresi ve üstünde
Benimde oluyo canım arada normal bence. Benim bugün kasıgın da altında hafif sancım var galiba çatı ağrısı böyle bi sey ya bilemedim bendeKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Benim sadece ağır seyler yedigimde mide yanmam oluyor. Ama cok sicratiyorum bu arlar bogazimaBenimde son 1 haftadır ne yesem boğazımda ama öyle bir yakıyor ki boğazıma gelen o sıvı yemek borum alev almış gibi resmen artık rahim büyüdü midelerimiz iyice sıkıştı o yüzden kapakçıklar gevşedi ve mide de ki asit yemek borumuza çıkıyor maalesef ben şurupla idare etmeye çalışıyorum işe geldiğim için en azından geceleri uyuyabileyim diye ama bu gidişle şurupta fayda etmeyecek gibi duruyor
Kiz cocukdan degildir canim ablamin iki kizi oldu hic bulantı olmadi.benim de olmadi canim nasip olursa iki oglanAy kizlar 3 gündür icim dışıma çıkacak sanki kusuyorum surekli bugün 2 defa kustum birseyler yemeye korkuyorum çevremdekiler kız çocuğuna hamilesin oyuzden oluyor diyor yani saçları oluşuyormuş oyuzden ama bilmiyorum sizde de oluyormu ya da daha önce kız çocuğunda hamileyken oldumu bu aylarda
Ya ben uykumda surekli donuyorum haberim yok ,hani donmek tehlikeli diyorlar ya .birsey olurmu diye korkuyorum da.Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değil
Geçmiş olsun canım dikkat etBilemiyorum ki rahim ağzı uzunluğu iyi dedi doktor biraz temizlik yaptım ondan oldu heralde
Benim de on dakikadır var öyle devam ederse acile gideceğimKizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyleraşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Dönmek tehlikeli degil kuzum ya sağ sola yat dedi bana doktorum yavaşça dönüyoruz zaten ağırlıktanYa ben uykumda surekli donuyorum haberim yok ,hani donmek tehlikeli diyorlar ya .birsey olurmu diye korkuyorum da.
Valla bıraktım temizligi falan evi esim gelip hallediyor ben yemek yapıyorum sadece aman diyim doktor temizlik islerini su ay gecene kadar bırak dedi banaBilemiyorum ki rahim ağzı uzunluğu iyi dedi doktor biraz temizlik yaptım ondan oldu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?