2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok artık daha neler

Kizlar bebek inanılmaz alta vuruyor az once resmen bagirtti beni resmen vajinamdan pit diye bi sey oldu ckaracakti ordan biseyler aşırı vajinami acıtiyor sizde de var mi?
Benimde oluyo canım arada normal bence. Benim bugün kasıgın da altında hafif sancım var galiba çatı ağrısı böyle bi sey ya bilemedim bende

Benim sadece ağır seyler yedigimde mide yanmam oluyor. Ama cok sicratiyorum bu arlar bogazima

Kiz cocukdan degildir canim ablamin iki kizi oldu hic bulantı olmadi.benim de olmadi canim nasip olursa iki oglan

Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değil
Ya ben uykumda surekli donuyorum haberim yok ,hani donmek tehlikeli diyorlar ya .birsey olurmu diye korkuyorum da.

Çatı ağrısı nasıl bi sey kızlar? Bi de benim yanlarım acıyor ya tekmelemiyo ama yine de bi acı gibi bişey var boslugumda kaburgalarimin oldugu yerde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…