2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değil

Kizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Var ben.doktora söylediğimde normal dedi başka bişey demedi.Bebek büyüdükçe iyice baskı yapacak anlaşılan.başlarda ağrı bacağıma da vuruyordu da bacağım kitleniyordu kıpırdayamıyordum o geçti allahtan

Ben sanirim almayacagim.hastanedeki yeter diye düşünüyorum. Benim kanamam cok olmuyor dogumda da kurtajda da ilk gun haric diger gunler adet kanamasi gibi oluyor.

Bende ilk doğumu özelde yapmıştım almamıştım bunlardan çünkü hastane istediğim kadar vermişti hasta bezini ama şimdi devlette yapacağım onlar ayaklanana kadar hasta bezi veriyormuş sonrası için başımın çaresine bakmam gerekiyor bir de 2 gece yatırıyorlarmış o yüzden mecbur almam gerekiyor

Gunaydin kizlar gece ishal oldum o kadae halsizim ki suan heryerimde agriyo sanki. Birde yatakta donerken vs bebek cok toplaniyo sizde de oluyor mu

Evet bu bende de oluyor ya ne yana yatıcam bilemedim inan bugün sola yatamıyorsam yarın sağa yatamıyorum bu neden oluyor anlamıyorum bir de dönüp dururken sürekli hızlı hızlı tekmeliyor beni oda rahatsız oluyor sanırım ama bende ne yapacağımı şaşırdım :/

Kizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?

Ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım diyebilirim. 35 den sonra başlamıştı bende o kasılmalar ama bu sefer öyle değil taa 24 den başladı bu toplanma/sertleşme olayı anlamadım nedenini.

Bebiş kız canım ama olmadı böyle şeyler acaba dedikleri gibi mideni üşütmüş olmayasın
Sanmıyorum başından beri mide bulantilarini ara ara çekiyorum ama 3 gündür geberdim kusmaktan ilaçta ise yaramıyor artık bugünde böyle olursa doktoruma gidicem valla olmuyor dünden beridir açım ☹kendim için değil ama çocuk için vicdan azabı çekiyorum

Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor

Bende geçen ay ishal olmuştum of o kadar kötü bir sancıydı ki inan doğuruyorum sandım artık yani felaket bir şeydi çok şükür tekrar yaşamadım inşaAllah yaşamam da sana da çok geçmiş olsun 1 çay bardağı suyun içerisine 1 paket vanilya dök iç ishali direk kesiyor bu arada

Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor
Geçmiş olsun canım ya ben demir ilacını içtiğim zamn isal oluyorum acaba sende ilaçlardan dolayı olmayasin

Fazla bekletmeden doktorunla iletisime gec canım olmadı cunku bebiş senden alacağı için sen halsiz kalırsın valla annem bu sefer geldiginde hep sey dedi sen iyi olacaksın da bebege bakacaksın dogumdan sonra bebege sen lazımsın baska kimse degil

Kızlar cabuk acıkıyorum , aç kalayım azıcık hemen tansiyonum düsüyor yemek yeme sürelim çok aralıklı galiba sabah kahvaltısı ile duruyordum

Kız sabah kahvaltı yaptın sonra 15:00 a kadar hiçbir şey yemedin mi başka? Ay ben 9 da kahvaltı yapsam 10 da yine acıkıyorum nasıl duruyorsun o saate kadar tabii düşer tansiyonun :) ara öğünler koy kendine kuruyemiş falan ye az az yemek yiyemezsen de

Benimde son 1 haftadır ne yesem boğazımda ama öyle bir yakıyor ki boğazıma gelen o sıvı yemek borum alev almış gibi resmen artık rahim büyüdü midelerimiz iyice sıkıştı o yüzden kapakçıklar gevşedi ve mide de ki asit yemek borumuza çıkıyor maalesef ben şurupla idare etmeye çalışıyorum işe geldiğim için en azından geceleri uyuyabileyim diye ama bu gidişle şurupta fayda etmeyecek gibi duruyor

Dilyy kız dilek senin diş ağrın olduğu günden beri dişim ağrıyor gün içinde 10 kere falan vuruyor ağrı yarım saat kivraniyorum geciyo 1 saat sonra hop bidaha hep diş etlerim çekildi
Ya çok üzüldüm ben antibiyotik kullandık 5 gün ondan sonra rahatladım biraz arada sizi giriyor ama şükür öyle o gece ki kadar degil

Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değil
Bana hep son ay zor gecer demislerdi ama daha ucuncu trimesterin basinda boyle Benim de sag taraf belime vurmaya basladi iki gundur belim de tutuk geziyorum. Hayirlisiyla kemiklerimiz ayrilmadan bi dogursaydik

Ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım diyebilirim. 35 den sonra başlamıştı bende o kasılmalar ama bu sefer öyle değil taa 24 den başladı bu toplanma/sertleşme olayı anlamadım nedenini.
Benim de ilk hamileligim bu. Valla sebebini bilmiyorum ama belki rahim ikincide tecrubeli oldugu icin doguma daha iyi hazirliyodur kendini. Erken dogum riski olmadigi surece olumsuz bir sey degil aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…