- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.661
Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değilKizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Var ben.doktora söylediğimde normal dedi başka bişey demedi.Bebek büyüdükçe iyice baskı yapacak anlaşılan.başlarda ağrı bacağıma da vuruyordu da bacağım kitleniyordu kıpırdayamıyordum o geçti allahtanKizlar gece hangi tarafina yatarsa o tarafta kalcasi curumus gibi agriyan var mi? Butun gece donuyorum zaten ama yetmiyor, sirt ustu de yatmamak icin arada birkac saat oturarak uyuyorum. Neden oluyo bu, var midir bi caresi
Depend lohusa kulotu . Külot cocuk bezi gibi ayni canim kullan at seklinde. Ben sevdim ilk gunler iyi oluyor pedle olacsk gibi degil yoksa
Bende aldim kullan at seklinde
Ben sanirim almayacagim.hastanedeki yeter diye düşünüyorum. Benim kanamam cok olmuyor dogumda da kurtajda da ilk gun haric diger gunler adet kanamasi gibi oluyor.
Ben devlette doğurdum ama vermediler kendim almıştım
Gunaydin kizlar gece ishal oldum o kadae halsizim ki suanheryerimde agriyo sanki. Birde yatakta donerken vs bebek cok toplaniyo sizde de oluyor mu
Kizlar bu toplanma/sertlesme olayini hic yasamayan var mi aranizda? Yasiyorum da ben mi anlamiyorum acaba diye paranoyak oldum. Arada anlik giren agri vs disinda bir sey bilmiyorum. Bu haftalarda mutlaka hissedilir mi bu kasilmalar?
Sanmıyorum başından beri mide bulantilarini ara ara çekiyorum ama 3 gündür geberdim kusmaktan ilaçta ise yaramıyor artık bugünde böyle olursa doktoruma gidicem valla olmuyor dünden beridir açım ☹kendim için değil ama çocuk için vicdan azabı çekiyorumBebiş kız canım ama olmadı böyle şeyler acaba dedikleri gibi mideni üşütmüş olmayasın
Bir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor
Kuzenimin onerisiyle aldim bende bakalım 1 paket yeterli olacak mıBende alcam canım büyük ihtimalle ilk 2 gün ped ile olcak bir şey değil çünkü ilk doğumdan biliyorum :)
Geçmiş olsun canım ya ben demir ilacını içtiğim zamn isal oluyorum acaba sende ilaçlardan dolayı olmayasinBir kere oldu ama mahvoldum halsizlik cok var nedense. Ishal olsn biri degilim hic normalde. Arkadasin biri de korkuttu doktorunla bir konus ishal halsizlik beklenen bisey değil-dir son aylar diyor
Fazla bekletmeden doktorunla iletisime gec canım olmadı cunku bebiş senden alacağı için sen halsiz kalırsın valla annem bu sefer geldiginde hep sey dedi sen iyi olacaksın da bebege bakacaksın dogumdan sonra bebege sen lazımsın baska kimse degilSanmıyorum başından beri mide bulantilarini ara ara çekiyorum ama 3 gündür geberdim kusmaktan ilaçta ise yaramıyor artık bugünde böyle olursa doktoruma gidicem valla olmuyor dünden beridir açım ☹kendim için değil ama çocuk için vicdan azabı çekiyorum
Kızlar cabuk acıkıyorum , aç kalayım azıcık hemen tansiyonum düsüyor yemek yeme sürelim çok aralıklı galiba sabah kahvaltısı ile duruyordum
Bugunden itibaren hareketli planlari iptal ediyorumpiknige gittik kuzenlerim hicbirsey yaptırmadı ama o kamp sandalyesinde oturmak mahvetti beni belim kopacak sanki . Göğsüm ve gobegimin arasida cok agriyor gobek yukarda olunca birbirini sıkıştırıyor
Bi de bende çok sık boğazıma sıçrama olmaya basladi kizlar sizdede oluyormu en son dün mandalina bogazima sıçradı mesela, hamilelikle mi ilgili bu acaba
Günaydınlar herkese mutlu ve sağlıklı haftalar.bugün aksam doktora gideceğim heycanliyim inşallah bebiş iidir
Ya çok üzüldüm ben antibiyotik kullandık 5 gün ondan sonra rahatladım biraz arada sizi giriyor ama şükür öyle o gece ki kadar degilDilyy kız dilek senin diş ağrın olduğu günden beri dişim ağrıyor gün içinde 10 kere falan vuruyor ağrı yarım saat kivraniyorum geciyo 1 saat sonra hop bidaha hep diş etlerim çekildi
Valla o kadar cok donuyorum ki 1 saat sonra ne kalça kalıyor ne uyku. Resmen kalçamın o tarafı yok olmuş gibi hissediyorum. Ağırlıktan bence canım miniklerimiz artık pek de minik değil
Bana hep son ay zor gecer demislerdi ama daha ucuncu trimesterin basinda boyleVar ben.doktora söylediğimde normal dedi başka bişey demedi.Bebek büyüdükçe iyice baskı yapacak anlaşılan.başlarda ağrı bacağıma da vuruyordu da bacağım kitleniyordu kıpırdayamıyordum o geçti allahtan
Benim de ilk hamileligim bu. Valla sebebini bilmiyorum ama belki rahim ikincide tecrubeli oldugu icin doguma daha iyi hazirliyodur kendini. Erken dogum riski olmadigi surece olumsuz bir sey degil aslinda.Ben ilk hamileliğimde hiç yaşamadım diyebilirim. 35 den sonra başlamıştı bende o kasılmalar ama bu sefer öyle değil taa 24 den başladı bu toplanma/sertleşme olayı anlamadım nedenini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?