- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.841
Benim eş de aynı şeyi diyor benim kayinvalide bir de temizlik hastasıAnnem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti bizi
En mantıklısı ben hala hatırlamadım, yarı da bıraktımSelam kızlarBugün hastane çantası hazırlandım ne olur ne olmaz artık korkuyorum
Bizimkide oyle bi giriyor en ince ayrıntısına kadarBenim eş de aynı şeyi diyor benim kayinvalide bir de temizlik hastası
Banada annem dedi bu sabah artik hazirlasan mı diyeSelam kızlarBugün hastane çantası hazırlandım ne olur ne olmaz artık korkuyorum
Bende her gün bugün kıyafetlerini mi yikasam acaba diyip duruyorum ama hala bi faaliyet yokSelam kızlarBugün hastane çantası hazırlandım ne olur ne olmaz artık korkuyorum
Canım bebek icin ayrı bi deterjan aldın mı aldıysan hangi markaSelam kızlarBugün hastane çantası hazırlandım ne olur ne olmaz artık korkuyorum
Dalan roxy sabun tozu kullanmıştım benCanım bebek icin ayrı bi deterjan aldın mı aldıysan hangi marka
Anasina kiyamiyordur oAnnem temizledikce esim ne gerek vardı diyo sinir etti bizi
Evet yaa ne gerek var ne gerek var sabahtan beri her yer tertemiz olduAnasina kiyamiyordur oerkeklere gore me gerek var zaten hep
Hava degisimi iyi geliyor canım gecen benimde icim bunalıyordu bi dolandik oh ya dedim dünya varmışKizlar doktor bebek gayet iyi keyfi yerinde dedi nst de istedi onada iyi dedi. Bagirsaklarinda zamanla duxelecek yaşamak için ye düzelene kadar dedi. Disari cikincada biraz acildim ne yesem ki hic canim birsey istemiyor cekmiyor ac geziyorum normalde doymuyordum
Canım yediklerin yaramıyor sana belli bı sure farklı şeyler tüket bebişin iyi olmasına çok sevindimKizlar doktor bebek gayet iyi keyfi yerinde dedi nst de istedi onada iyi dedi. Bagirsaklarinda zamanla duxelecek yaşamak için ye düzelene kadar dedi. Disari cikincada biraz acildim ne yesem ki hic canim birsey istemiyor cekmiyor ac geziyorum normalde doymuyordum
Benimde öyle gündüz ve akşam hareketli ama geceleri benimle uyuyup uyanıyor uykucu olacak galibaKizlar hepinizin bebisi gece uyutmayan cinsten mi? Benimki gunduz ve aksam saatlerinde hareketli ama gece sanki benimle birlikte uyuyor ve uyaniyor. Gece agrilardan rahatsiz oldugum icin surekli uyaniyorum ama cok nadir hissediyorum. Hep gece tekmeden uyuyamayanlari duydugum icin normal mi merak ettim. Ya da acaba 30lu haftalardan sonra mi basliyor bu uyutmama olayi?
BencedeBanada annem dedi bu sabah artik hazirlasan mı diye
Benim 16 haftada bile hersey yıkadım ütüledimBende her gün bugün kıyafetlerini mi yikasam acaba diyip duruyorum ama hala bi faaliyet yok
Omo bebek kullanıyorumCanım bebek icin ayrı bi deterjan aldın mı aldıysan hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?