2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar daha önce normal dogum yapan var mi aramızda? Ben kararsızım dogum yöntemim hakkında normal dogumdan sonra vajinal genislik beni biraz tedirgin ediyor açıkçası sizce gerçekten cok genişliyor mu

Hava degisimi iyi geliyor canım gecen benimde icim bunalıyordu bi dolandik oh ya dedim dünya varmış

Canım yediklerin yaramıyor sana belli bı sure farklı şeyler tüket bebişin iyi olmasına çok sevindim

Benimde öyle gündüz ve akşam hareketli ama geceleri benimle uyuyup uyanıyor uykucu olacak galiba güzel bir şey bence kızım 4 buçuk yaşında o gece uyutmazdi beni doğduktan sonrada hiç uykuyu sevmedi bu kızım da uykucu olacak gibi

Selam kızlar bizim de bugün görüş günüydü 1760 gram olmuş oğluş, 10 gün önden gidiyor dedi. Yalnız sen de epey önden gidiyorsun çok fazla kilo aldın dedi 62 ile başlayıp 77,5 oldum şu an şimdiye kadar 5-7 kilo almalıydın, kalan sürede 13-15’e tamamlardın ama bu çok fazla dedi..

Kasılmalar için iki kasılma arasındaki süreyi tut dedi. 2 dakikada bir mi oluyor, 5 dakikada bir mi gibi. Benim günde 18-20lerde kasılmam oluyor ama çok şükür aralarındaki süre düzenli değil yani yalancı sancı denenmiş, yorgunluğa bağlı dedi. Düzenli olursa gel hemen dedi.

Bebişin böbreklerindeki büyüme devam ediyor maalesef o konuda içim rahatlayamadı yine.. inşallah güzel haberler de alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…