2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Of çok heyecanlı ben her doktor kontrolünde aşırı heyecan yapıyorum hala geçmedi bu benim de cuma ama 1 ay önce randevu alınca saati unuttum yarın sorcam arayıp saat kaçtı diye
Ben de cok heyecanlanıyorum ya sona yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum inşallah her sey yolunda ilerler

Hala o doktora mi gidiyorsun? Peki nasil erken doğum riski gördü sonunda
Bebek baş aşağıda ve kanala yakindi nst de haffmif düzeyde sancı çıktı. Bir de ilk gittiğimiz de rahim uzunluğu 54du bir hafta sonra 48e inmişti ondan sonra erken doğum riski var dedi

Bebek baş aşağıda ve kanala yakindi nst de haffmif düzeyde sancı çıktı. Bir de ilk gittiğimiz de rahim uzunluğu 54du bir hafta sonra 48e inmişti ondan sonra erken doğum riski var dedi
Ya benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisima

Ya benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisima
Sıkıntılı bir sey olsa söylerdi canım benim ki de alttan bakmıyor ben.alttqn muayene yaptiramiyorum ama benim bebek cok aşağı da en büyük sıkıntı bu

Maşallah kilosu boyu iyi canım
Ama gelişimi için 34. Haftayı beklemesine fayda var .inşallah dayanır bebiş
İnşallah canım 36 37 gibi ilaçları bırakırız demişti bakalım ilaçlarla durdurabiliriz inşallah
Normalde doktorlar rahat ve sakin olur ya benimki çok panik zaten her hastası en az içeride 30 45 dakika duruyor anlatıyor da anlatıyor sağolsun. Uzan canım en iyisi uzanmak geliyor gerçekten

Ahahha yapilcak görende Starbucks da kahvesini yudumluyor sanar
Hadi bakalim ind guzel haberler gelir.

Bana da öyle bir doktor lazım

Nasılmış canım bebiş
Canım 1 haftalık gerilik vardı hala geriymis. Bi de kafasına baktim eni küçük boyu büyük çıkıyor yumurta kafa gibi düşün dedi. Biraz o canımı sıktı enine ölcünce 2 hafta küçük boyuna ölçünce 1 hafta büyük çıkıyor kafası. Yapı meselesi dedi aslında ama biraz tedirgin oldum

Müthiş keyifli sonuçları haber vermeyi unutma canım inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Öğlen uyudum, tadı fena değildi (sade şekerli su) ama sabahları yemek yemeyi çok seviyorum, sadece sıvı olunca miğdem bulanıyor. Bu da bitti sonunda, o kadar çok bekledimki bugüne denk geldi. Tüm ocak ayı anneleri yapmıştı galiba testi

Ahahha yapilcak görende Starbucks da kahvesini yudumluyor sanar
Hadi bakalim ind guzel haberler gelir.
Tadını sevdim (şekerli su) korktuğum kadar kötü değilmiş , sonucu ne olacak bakalım.. Ama bilmem sizinde oldumu bebek içeride nasıl kıpırdadı yok böyle birşey, bir ara ayağını hissettim elimi karnımın üzerine koymuştum gerçekten bir değişik his

Geriliği kafana takma gerçekten cok Geriliği hic takmayın 2 3 haftaya kadar normal. Zaten ileride olmasida illa bebeğin cok iri doğacağı anlamina gelmiyor. Eğer kafa ve kendinde anlamlı gerilik olsa söylerdi başka şeylerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…