- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.961
Ben de cok heyecanlanıyorum ya sona yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum inşallah her sey yolunda ilerlerOf çok heyecanlı ben her doktor kontrolünde aşırı heyecan yapıyorum hala geçmedi bubenim de cuma ama 1 ay önce randevu alınca saati unuttum yarın sorcam arayıp saat kaçtı diye
Bebek baş aşağıda ve kanala yakindi nst de haffmif düzeyde sancı çıktı. Bir de ilk gittiğimiz de rahim uzunluğu 54du bir hafta sonra 48e inmişti ondan sonra erken doğum riski var dediHala o doktora mi gidiyorsun? Peki nasil erken doğum riski gördü sonunda
İnşallah güzel şeyler duyarsın canimKızlar bugün 4te doktor randevum var hazırlandım bekliyorum dua edin benim için lütfen
Ya benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisimaBebek baş aşağıda ve kanala yakindi nst de haffmif düzeyde sancı çıktı. Bir de ilk gittiğimiz de rahim uzunluğu 54du bir hafta sonra 48e inmişti ondan sonra erken doğum riski var dedi
Benimde böyle gidince kalp atışından konsantre olamıyorum. Bak ne güzel bir bebek filan diyor doktor ben anlayamıyorum. Oğlumda da böyleydi o sey geçmiyor nedense.Ben de cok heyecanlanıyorum ya sona yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum inşallah her sey yolunda ilerler
Bugün ben de böyleyim bu ne ya harbiden salgın mıdır nedirİshal olayı nedir ya gece bi kalktım hem alttan hem ustten zor attim kendimi lavaboyabüyük bir karın ile de kusmak cok zormuş
Kuzum biz evde eşimle tornavida ile kurduk şarjlı olduğu halde. Şarjlı ile kurduğunda bilmiyorsan hasar verebilirsin. Ama daha önce yapmadı isen biraz zorBöyle 4 ,5 raflı kapaklı dolaplara bakıyordum kuzu da dur bakım açıklamalara
Sıkıntılı bir sey olsa söylerdi canım benim ki de alttan bakmıyor ben.alttqn muayene yaptiramiyorum ama benim bebek cok aşağı da en büyük sıkıntı buYa benim dün rahim agizi uzunluğu 41 cm dedi normal herlade demi benim hic bilgim yok bu konuda,altan bakmadi ama baya bi bastırdı bakti alt kisima
İnşallah canımMaşallah kilosu boyu iyi canım
Ama gelişimi için 34. Haftayı beklemesine fayda var .inşallah dayanır bebiş
Normalde doktorlar rahat ve sakin olur ya benimki çok panikYa çok güzel anlatıyor senin doktorun canım benim ki sürekli bu haftalarda normal değil söyle böyle diyor geçmesi gerek ağrının diyor, bel fıtığı olmasın diyor, en sonda bana abartıyorsun gibi muamele yapıyor anlamadım yani gerçekten. Bugün hiç oturamıyorum zaten uzanıyorum sürekli popom açıyor bildigin
AhahhaYirmi sekizinci haftadan merhaba kızlar, sonunda şeker yüklemesi testine gittim bu sabah28+1 olduk bugün. Hadi bakalım şimdi sonuçları bekleme zamanı Eki Görüntüle 3155235
Nasılmış canım bebişBen de cok heyecanlanıyorum ya sona yaklaştıkça korkmaya da başlıyorum inşallah her sey yolunda ilerler
Ben gece fenaydım ya eşimde yoktu evde bi an panige kapıldım ama kusuncada rahatladım sükürkiBugün ben de böyleyim bu ne ya harbiden salgın mıdır nedirDuş aldım anca kendime geldim ölüyorum sandım karın ağrısı da oldu ben de
Yirmi sekizinci haftadan merhaba kızlar, sonunda şeker yüklemesi testine gittim bu sabah28+1 olduk bugün. Hadi bakalım şimdi sonuçları bekleme zamanı Eki Görüntüle 3155235
Bana da öyle bir doktor lazımİnşallah canım36 37 gibi ilaçları bırakırız demişti bakalım ilaçlarla durdurabiliriz inşallah
Normalde doktorlar rahat ve sakin olur ya benimki çok panikzaten her hastası en az içeride 30 45 dakika duruyor anlatıyor da anlatıyor sağolsun. Uzan canım en iyisi uzanmak geliyor gerçekten
Canım 1 haftalık gerilik vardı hala geriymis. Bi de kafasına baktim eni küçük boyu büyük çıkıyor yumurta kafa gibi düşün dedi. Biraz o canımı sıktı enine ölcünce 2 hafta küçük boyuna ölçünce 1 hafta büyük çıkıyor kafası. Yapı meselesi dedi aslında ama biraz tedirgin oldumNasılmış canım bebiş
Öğlen uyudum, tadı fena değildi (sade şekerli su) ama sabahları yemek yemeyi çok seviyorum, sadece sıvı olunca miğdem bulanıyor. Bu da bitti sonunda, o kadar çok bekledimki bugüne denk geldi. Tüm ocak ayı anneleri yapmıştı galiba testiMüthiş keyiflisonuçları haber vermeyi unutma canım inşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Tadını sevdim (şekerli su) korktuğum kadar kötü değilmişAhahhayapilcak görende Starbucks da kahvesini yudumluyor sanar
Hadi bakalim ind guzel haberler gelir.
Geriliği kafana takma gerçekten cokCanım 1 haftalık gerilik vardı hala geriymis. Bi de kafasına baktim eni küçük boyu büyük çıkıyor yumurta kafa gibi düşün dedi. Biraz o canımı sıktı enine ölcünce 2 hafta küçük boyuna ölçünce 1 hafta büyük çıkıyor kafası. Yapı meselesi dedi aslında ama biraz tedirgin oldum
Geriliği hic takmayın 2 3 haftaya kadar normal. Zaten ileride olmasida illa bebeğin cok iri doğacağı anlamina gelmiyor. Eğer kafa ve kendinde anlamlı gerilik olsa söylerdi başka şeylerdeCanım 1 haftalık gerilik vardı hala geriymis. Bi de kafasına baktim eni küçük boyu büyük çıkıyor yumurta kafa gibi düşün dedi. Biraz o canımı sıktı enine ölcünce 2 hafta küçük boyuna ölçünce 1 hafta büyük çıkıyor kafası. Yapı meselesi dedi aslında ama biraz tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?