- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #15.981
Açıkçası doktorum kafa geriligini bi problem olarak görmedi kafa yapisiyla alakalı dedi biraz babasina benzemis dedi. 3 haftada bir gel takip edelim dedi zaten anne karnında da yapılacak bi sey yokmusDoktorun ne diyor canım gerilige falan peki ? M Meraklihatunnn
Ben de gerilige cok takılmıyorum da kafasına takıldım ama doktor ona da bi problem demesi yapısal bi sey dediGeriliği kafana takma gerçekten cok
Geriliği hic takmayın 2 3 haftaya kadar normal. Zaten ileride olmasida illa bebeğin cok iri doğacağı anlamina gelmiyor. Eğer kafa ve kendinde anlamlı gerilik olsa söylerdi başka şeylerde
Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah kuzuAçıkçası doktorum kafa geriligini bi problem olarak görmedi kafa yapisiyla alakalı dedi biraz babasina benzemis dedi. 3 haftada bir gel takip edelim dedi zaten anne karnında da yapılacak bi sey yokmus
İnşallah canim. Kilosuna da 1400 dedi iyi mi acaba ?Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah kuzu
Bilemiyorumki canım iyidir herhaldeİnşallah canim. Kilosuna da 1400 dedi iyi mi acaba ?
Bence iyi canim 30. Haftamda 1.500 çok takılma doktor iyi dediyse tadını çıkarİnşallah canim. Kilosuna da 1400 dedi iyi mi acaba ?
Gecmis olsun kızlar kac buyuklugundeymiş ? 12 kasimda da tatbikat yapacaklar galiba tum turkiyedeEvet evet baya net hissettim eşim de namaz kılıyordu başı dönüyor sanmışnormalde hiç korkmazdım bugün ilk kez kendimizi korumam gerekiyor gibi hissedip ayaklanmışım
4.7 deniyor şükür ki uzun sürmediGecmis olsun kızlar kac buyuklugundeymiş ? 12 kasimda da tatbikat yapacaklar galiba tum turkiyede
Bende dedim de yok be diyorCok hissettim panik yaptım esime inelim diye tutturdum Allah'tandır çok uzun sürmedi
Böyle sarsinti degil de yaylandi ev saha sola o yuzden bende basim dönüyor sandim. sonra bi Baktim akvaryumun suyu saga sola gidiyor . Allah beterinden korusunEvet evet baya net hissettim eşim de namaz kılıyordu başı dönüyor sanmışnormalde hiç korkmazdım bugün ilk kez kendimizi korumam gerekiyor gibi hissedip ayaklanmışım
Cok hissettim panik yaptım esime inelim diye tutturdum Allah'tandır çok uzun sürmedi
4.7 deniyor şükür ki uzun sürmedi
Geçmiş olsun kızlarBende dedim de yok be diyor
Amin amin çok dikkate almasalar da burası riskli bölge şiddeti artıp bir de uzasa çok da ona göre yapılmış gibi gelmiyor binalar bizim ev sözde yeni ama ağır bir araç geçse de sallanır maşallahBöyle sarsinti degil de yaylandi ev saha sola o yuzden bende basim dönüyor sandim. sonra bi Baktim akvaryumun suyu saga sola gidiyor . Allah beterinden korusun
Biliyorsun burasinin toprak yapisini kum uzerine kurulu resmen bic dayanikli degil ama elimiz mahkumAmin amin çok dikkate almasalar da burası riskli bölge şiddeti artıp bir de uzasa çok da ona göre yapılmış gibi gelmiyor binalar bizim ev sözde yeni ama ağır bir araç geçse de sallanır maşallah
Erkekler daha soğuk kanlı ve mantıklı düşünüyorBende dedim de yok be diyor
Yaw zaten 6. Kattauiz asansor tehlikeli bu durumda merdivenle inmek istesen nereye ineceksinErkekler daha soğuk kanlı ve mantıklı düşünüyor
Neyse bunun üstüne düşüp gerilmeyelim Rabbim hepimizi korusunBiliyorsun burasinin toprak yapisini kum uzerine kurulu resmen bic dayanikli degil ama elimiz mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?