2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben de gerilige cok takılmıyorum da kafasına takıldım ama doktor ona da bi problem demesi yapısal bi sey dedi

Ha-ri Dilyy deprem oldu hissettiniz mi Tansiyonum dustu sandim esimde sallanıyor deyince oyle anladım.
Evet evet baya net hissettim eşim de namaz kılıyordu başı dönüyor sanmış normalde hiç korkmazdım bugün ilk kez kendimizi korumam gerekiyor gibi hissedip ayaklanmışım

Evet evet baya net hissettim eşim de namaz kılıyordu başı dönüyor sanmış normalde hiç korkmazdım bugün ilk kez kendimizi korumam gerekiyor gibi hissedip ayaklanmışım
Böyle sarsinti degil de yaylandi ev saha sola o yuzden bende basim dönüyor sandim. sonra bi Baktim akvaryumun suyu saga sola gidiyor . Allah beterinden korusun

Böyle sarsinti degil de yaylandi ev saha sola o yuzden bende basim dönüyor sandim. sonra bi Baktim akvaryumun suyu saga sola gidiyor . Allah beterinden korusun
Amin amin çok dikkate almasalar da burası riskli bölge şiddeti artıp bir de uzasa çok da ona göre yapılmış gibi gelmiyor binalar bizim ev sözde yeni ama ağır bir araç geçse de sallanır maşallah

Amin amin çok dikkate almasalar da burası riskli bölge şiddeti artıp bir de uzasa çok da ona göre yapılmış gibi gelmiyor binalar bizim ev sözde yeni ama ağır bir araç geçse de sallanır maşallah
Biliyorsun burasinin toprak yapisini kum uzerine kurulu resmen bic dayanikli degil ama elimiz mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…