2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya bence seninki de benim gibi dış agrisi değil de dış eti gibi. Sanki bütün dişlerin ağzına dökülecek gibi ağrıyor ben antibiyotikten sonra çok rahatladım inşallah senin de geçer canim
Antibiyotik daha 2.gunum 3. Günden sonra etki eder dedi tek ümidim o benimde valla canımı aldı artık

Aslında guzel bir sonuc ama burda 140 tokluk kabul ediliyor. Belki cihazlar falan farklı okuyup o yuzden deger degisiyordur canım sen doktorun nasıl dıyorsa oyle yap
Farkli olcum cihazi hic aklima gelmemisti hakli olabilirsin. Burasi biraz kiloya takik bir ulke acaba ondan kriterleri farkli mi diye dusunmustum. Ben turk kadiniyim sonucta 😆
Burada 108 tokluga bir sey demezler canim. Toklugu tam hatırlamıyorum 150 felan olmasi lazim ama aclik 92 nin alti isteniyor.yarin randevum var unutmazsam sorarim
Cok sagol canim ☺️

Kuzu kimde randevun
Mujde hanima canim,antalyaya gidiyorum. Buraya da kış gelecegi tuttu bugun cok yagmur var yoldayiz ,hayir olsun insaallah. Canim ben ilk hamile kaldigimda gitmistim bu bayana ,geven ayda yanlis gune randevu almışım baska doktora gitmek zorunda kalmistim. Bu ikinci gidisim olucak. Aksilik olmazsa onla dogum yapmayi dusunuyorum

Kızlar bende de hemoriod olustu cok fenayım ya 😕 hamileliğin herseyi mi bu kadar zor geçer isyan bayraginı cekecem sonunda haaa
Hemoroid senelerdir cektigim bir sey maalesef, her turlu seyi denedim ama kesinlikle sicak suya oturmak kadar iyi gelen bir sey yok. Hamileyken bunu yapmak da sikinti tabii ki ama karnina gelmeyecek sekilde legen vb bir seye biraz sicak su doldurup icinde bir 15 dakika oturabilirsen cok iyi gelir canim. Dusta sicak su tutmak vs ayni olmuyor.

Mujde hanima canim,antalyaya gidiyorum. Buraya da kış gelecegi tuttu bugun cok yagmur var yoldayiz ,hayir olsun insaallah. Canim ben ilk hamile kaldigimda gitmistim bu bayana ,geven ayda yanlis gune randevu almışım baska doktora gitmek zorunda kalmistim. Bu ikinci gidisim olucak. Aksilik olmazsa onla dogum yapmayi dusunuyorum
Kalkıp yağmuru görünce benim de aklıma sen geldin bu havada yola çıkacak bugün diye Allahtan aşırı o rüzgarlı şiddetli hali değil, inşallah doğum zamanı şu havalara yakalanmayız

Kızlar bende de hemoriod olustu cok fenayım ya 😕 hamileliğin herseyi mi bu kadar zor geçer isyan bayraginı cekecem sonunda haaa
Cok Gecmis olsun canim ya .kuzenimin esi normal dogumu o kadar kolay gectiki ama sonrasinda yasadigi hemoroid den cok cekmisti sicak su yapmadan bi doktora sor bakayim. Kaplicalar ,hamam yasak ya 🤭 belli mi olur belki farkli yöntem vardir belki hamileler icin .

Anladim canim dikkatli gidin çok yollar fena. İnşallah güzel şeyler duyarsın bende 1.5 da ertugrula gideceğim

Kızlar nasıl kontroller

Bebeğim 1.900 gr. çıktı boyunuda sordum ama onu bilemem bacak boyunu söyleyebilirim tarzı saçma salak bir şeyler söyledi zaten bu sefer o kadar dandik birine denk geldim ki sinir oldum ben ondan daha çok şey biliyorum o kadar yani ama bir sıkıntı yok her şey normal dedi ne kadar güvenebilirim bilemedim zaten 2 hafta sonra tekrar randevum var hem 32. hafta raporu alacağım hemde bu seferkinden memnun kalmadığım için başka birine görüneceğim.

Kalkıp yağmuru görünce benim de aklıma sen geldin bu havada yola çıkacak bugün diye Allahtan aşırı o rüzgarlı şiddetli hali değil, inşallah doğum zamanı şu havalara yakalanmayız
Hale bak ya herkese ayetel kursu okutturdum 🤭 annem ablam ve yegenlerde var onlarin da hastane isi var

Eklentiler

• 16678003812915963159409692229905.webp
    16678003812915963159409692229905.webp
    15 KB · Görüntüleme: 43
Sabaha doğru kahverengi leke gördüm maalesef kızlar doğum belirtisi değildir inşallah çok endişelendim
Plasenta rahim agzina yakin miydi? Doktora gitmissindir diye tahmin ediyorum su an ama aralik annelerini takipteyim, gecenlerde sanirim rinapera rinapera cok benzer bir sey yasadi onunla da bir iletisime gec istersen.

Hale bak ya herkese ayetel kursu okutturdum 🤭 annem ablam ve yegenlerde var onlarin da hastane isi var
Sırf şu yağmur ve yol korkusuna valla doğumda deseler gel bir gün önce kal hastahanede kalırım cidden, kesinlikle gün belli olsun bir alternatif düşüneceğim nasipse

Back
X