2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet canım ama 6 aydan sonra işlem yapmıyoruz diye yolluyorlar
Ya doktoruna danissan belki o bir kağıt falan yazar da işleme izin verir. Ben iki gece 4 saat arayla parol içmiştim neler yapmıştım. En son 2 gün ağzım uyuşuk gezdim. Diş ağrısı normal de bile çok zor... Allah yardimcin olsun canım inşallah geçer

Doktor kağıt yazarim diyo ama bu aptallar biz riski göze alamayiz diyo tam geçmişti dün hiç yoktu gece yine başladı

Doktor kağıt yazarim diyo ama bu aptallar biz riski göze alamayiz diyo tam geçmişti dün hiç yoktu gece yine başladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 5 aylıkken dişim ağrıdı da dişçi antibiyotik bile yazmak istemedi. Doktorum izin verdiği halde müdahale de etmediler

Günaydın kızlar dün sormuştum ama mesajlarınız arasında kaynadı kimse cevap yazmadı o yüzden tekrar soruyorum internette pek doğru düzgün bir cevap bulamadım. Ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.

O gun rapor almaya gidersin canım ve calışmazsın.

Canım ben pazartesi 32 raporumu verdim ve o gün çalışmadım

Doktordan cıktım 1400 gr minigim 28 için çok mu dedim değil dedi doktorum. Raporu istemekten vazgectim biraz daha dayanacağım inşallah
Maşallah bebise... Benim yaptığım hatayı yapma canım bende dayanayim dayanayim dedim şimdi tuvalete bile.zor.yuruyorum anında sancı giriyor kendini gereksiz zorlama bence

Canim ne durumdasin?
Ciktin mi hayirlisiyla?

Özele gittin mi tecrübeli bir dişçinin görmesi lazım yoksa gerçekten kabir azabı gibi derler bizim oralarda diş ağrısına Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…