- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #16.741
Ben daha önceki hamileligimde de öyle yaptım. 32 de verdim çalışmadım bir sorun olmadı canımEmin olamıyorum bende ne yapacağımı bilemedim canım ama mantıken o gün çalışılmıyor olması gerek dediğin gibi.
Karabiber zeytinyağ tuz ılıtıp gargara yapmayı dene istersen ağrın arttığında.Ben pandemide doktora gidemeyince öyle yapmıştım iyi gelmişti. Bi de yüksek yastık falan kullan uyurken.Diş ağrısı ile sabahlanan bir gün daha gerçekten artık katlanamiyorum
Ben daha önceki hamileligimde de öyle yaptım. 32 de verdim çalışmadım bir sorun olmadı canım
Gördüm canim ben ama net bilgim yok benim.Günaydın kızlar dün sormuştum ama mesajlarınız arasında kaynadı kimse cevap yazmadı o yüzden tekrar soruyorum internette pek doğru düzgün bir cevap bulamadım. Ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.
Ben 28 haftalikgim 1500 e cok dediler canimDoktordan cıktım 1400 gr minigim 28 için çok mu dedim değil dedi doktorum. Raporu istemekten vazgectim biraz daha dayanacağım inşallah
Günaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?
Simdi bir nane cayi icecegim is yerindeyim
İnsallah iyisindir canim musait oldugunda ya bize merak ettikKızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
Bunu burada bende okudum doktora soracaktım hatta unuttum çünkü ben zaten pıhtı sorunu yüzünden coraspirin ve iğne kullanıyorum nasipse doğumdan sonra 15 gün daha kullanacağım acaba zaten iğne kullanıyorum diye mi hiç söylemedi kikızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
Gördüm canim ben ama net bilgim yok benim.
Gerçekten 28 de 1400 ile beni diyete sokup burda boşa mı uğraştıryorlar kiBen 28 haftalikgim 1500 e cok dediler canim
olabilir canımBunu burada bende okudum doktora soracaktım hatta unuttum çünkü ben zaten pıhtı sorunu yüzünden coraspirin ve iğne kullanıyorum nasipse doğumdan sonra 15 gün daha kullanacağım acaba zaten iğne kullanıyorum diye mi hiç söylemedi ki
Benim olmadı normalinde devam ediyor ama sen bu süreçte bol su iç baktın hala devam ediyor yine de doktorunun haberi oldun ishal olduğundanGünaydin kizlar, dun aksam yemeginden sonra karin kramplari basladi. Affedersinizde, hemen tuvalete gittim ve ishal olmusum, birde kramplar baslayinca yavrum icerde nasil kipirdadi benim canim yaniyorda onunda canini yakiyormu diye dusundum.. Oyle de oluyor, ne zamanki bagirsaklarim calissa ve harekentlense, cocuk icerde kipirdiyor, onada etki yapiyor.
Bu sabah birden yine kramp/ishal sancisi geldi, sindirim sistemi sanki hizli calismaya basladi. Yedigim besinler ayni, kocamla hemen hemen ayni seyleri yiyoruz. Birsey dokunmus olamaz, o yuzden sanirim sindirim sistemi hormonlardan ve bebegin baskisindan (bebegin buyuklugunden) etkileniyor. Nasil desem agri/kramp basladigi an tuvalete gidiyorum ve cabuk isimi hallediyorum, onceden oyle degildi mesela... Bilmem sizlerde oldumu bir degisiklik bu konuda?
Simdi bir nane cayi icecegim is yerindeyim
Benim Aralık başı artık kontrol bende gidince sorarım tabi unutmazsamolabilir canım
ben gittiğimde bi sorayım doktoruma
size de bilgi veririm
illaki giyilmesi gerekirmi diye
bana da 30.haftada 1800 olan bebişime fazla dedi , ben 23.haftadan beri diyet yapıyorum ama faydası olmuyor tontiğimeGerçekten 28 de 1400 ile beni diyete sokup burda boşa mı uğraştıryorlar ki
kızlar , varis çorabı alacakmısınız ya da giyecekmsiniz sezeryan olacaklar
pıhtı atmasını önlüyormuş burada okumuştum
acaba kesin alıp giymek lazımmı sizin fikrinizi merak ettim
bana da 30.haftada 1800 olan bebişime fazla dedi , ben 23.haftadan beri diyet yapıyorum ama faydası olmuyor tontiğimesadece ben aç kaldığımla kalıyorum
demekki önemli birşey canım yaaBenim ilk doğumum sezeryandı doktorlar beni uyuttuktan sonra eşime acil varis çorabı al gel ameliyata başlayalım demişler eşimde almış gelmiş giydirmişler bana uyanıp odama çıkartıldığımda ayaklarımda varis çorabı vardı bende ayaklarım çok şişti benim herhalde o yüzden giydirdiler diye düşünmüştüm ama pıhtı atmasını önlediğini bilmiyordum belki de dediğin sebepten giydirmişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?