- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.721
Hangi dışının ağrıdığını biliyor musun?Hiçbiri 5 dakika bile kesmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi dışının ağrıdığını biliyor musun?Hiçbiri 5 dakika bile kesmiyor
Evet canım ama 6 aydan sonra işlem yapmıyoruz diye yolluyorlarHangi dışının ağrıdığını biliyor musun?
Yanma değil de ne yersem midem eksiyor resmen yemek yemek istemiyorum bunu yersem eksir diyeMide yanması deme bana ölüyorum. İlk de böyleydi bu da. Gece ağlayacaktım neredeyse
Ya doktoruna danissan belki o bir kağıt falan yazar da işleme izin verir. Ben iki gece 4 saat arayla parol içmiştim neler yapmıştım. En son 2 gün ağzım uyuşuk gezdim. Diş ağrısı normal de bile çok zor... Allah yardimcin olsun canım inşallah geçerEvet canım ama 6 aydan sonra işlem yapmıyoruz diye yolluyorlar
Bı an önce geçer inşallah canım ya benimkide beni çok zorluyorEvet canım ama 6 aydan sonra işlem yapmıyoruz diye yolluyorlar
Eksime yanma ne varsa hepsi varYanma değil de ne yersem midem eksiyor resmen yemek yemek istemiyorum bunu yersem eksir diye
Doktor kağıt yazarim diyo ama bu aptallar biz riski göze alamayiz diyo tam geçmişti dün hiç yoktu gece yine başladıYa doktoruna danissan belki o bir kağıt falan yazar da işleme izin verir. Ben iki gece 4 saat arayla parol içmiştim neler yapmıştım. En son 2 gün ağzım uyuşuk gezdim. Diş ağrısı normal de bile çok zor... Allah yardimcin olsun canım inşallah geçer
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 5 aylıkken dişim ağrıdı da dişçi antibiyotik bile yazmak istemedi. Doktorum izin verdiği halde müdahale de etmedilerDoktor kağıt yazarim diyo ama bu aptallar biz riski göze alamayiz diyo tam geçmişti dün hiç yoktu gece yine başladı
O gun rapor almaya gidersin canım ve calışmazsın.Günaydın kızlar dün sormuştum ama mesajlarınız arasında kaynadı kimse cevap yazmadı o yüzden tekrar soruyorum internette pek doğru düzgün bir cevap bulamadım. Ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.
Canım ben pazartesi 32 raporumu verdim ve o gün çalışmadımGünaydın kızlar dün sormuştum ama mesajlarınız arasında kaynadı kimse cevap yazmadı o yüzden tekrar soruyorum internette pek doğru düzgün bir cevap bulamadım. Ben 32+0 da rapor alacağım da o gün itibari ile mi çalışmayacağım yoksa o gün son iş günüm mü sayılacak ? İlk hamilelikte çalışmıştım 32 den sonra o yüzden bilmiyorum bu detayı.
Maşallah bebise... Benim yaptığım hatayı yapma canım bende dayanayim dayanayim dedim şimdi tuvalete bile.zor.yuruyorum anında sancı giriyor kendini gereksiz zorlama benceDoktordan cıktım 1400 gr minigim 28 için çok mu dedim değil dedi doktorum. Raporu istemekten vazgectim biraz daha dayanacağım inşallah
Canim ne durumdasin?Kızlar ben perinatolojiye kontrole geldim kasık agrimda hafif var diye önce muayene ol dediler acilmam 4 cm olmuş rahim kisalmam yine 25 mmye dusmus ciğer geliştirme ignesi vurdular hastabede yer yok diye baska bir yere sevk edildim yatisa bakalım hakkimizda hayirlisi ama nstde hic ağrım cikmiyor
Canım ben pazartesi 32 raporumu verdim ve o gün çalışmadım
O gun rapor almaya gidersin canım ve calışmazsın.
Yorgunsan canım keske isteseydin vucudun belli sinyaller veriyor demekki aklına geldi rapor mu alsam diyeDoktordan cıktım 1400 gr minigim 28 için çok mu dedim değil dedi doktorum. Raporu istemekten vazgectim biraz daha dayanacağım inşallah
Geçmiş olsun,diş doktorum gebeliğim her döneminde tedavini yapabiliriz korkma hiç gecikme demişti, dt e göründün müDiş ağrısı ile sabahlanan bir gün daha gerçekten artık katlanamiyorum
Özele gittin mi tecrübeli bir dişçinin görmesi lazım yoksa gerçekten kabir azabı gibi derler bizim oralarda diş ağrısına Allah yardımcın olsunDoktor kağıt yazarim diyo ama bu aptallar biz riski göze alamayiz diyo tam geçmişti dün hiç yoktu gece yine başladı
Keşke birkaç gün alsaydın ben raporuyum gerçekten dinlendim tavsiye ederim iki gün bile olsa ihtiyacımız var dinlenmeyeDoktordan cıktım 1400 gr minigim 28 için çok mu dedim değil dedi doktorum. Raporu istemekten vazgectim biraz daha dayanacağım inşallah