- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.401
Daha önce var mıydı bu agrı canım eger yeni başlayan birseyse kontrole gitmeni öneririmUzanıyorum suan agrim hafifledi ama sürekli lavaboya gitme ihtiyaci hissediyorum yataga inip cikarken baya baya sag böbregim zorluyor. Bebegim de asssırı asssırı hareketli kasılmaları takip edemiyorum
Darısı başımıza canımCanım hiç üzülme korkma oglumda da vardı benim ilk çişini yaptıktan sonra geçmişti. Tabi yine kontrolunu yaptırırsın. Yeter ki sağlıkla gelsin bi dünyaya
Kaç hamilelik yaşadı eşinYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum
Nasıl tepki verecekler kardeşlerine acaba merakla bekliyorum ben deAmin inşallah evde bekleyen bir miniğim daha olucak onun icin ozrllikle
bebeğin böbrekleri canımSenin böbreğin mi bebisin böbreği mi büyümüş canım
İste canım nasıl rahat edeceksen, hiçbir şey senden ve bebişten önemli değilKızlar 29. Haftada pes ediyorum calışma hayatına. Bel ağrısından ne yuruyebiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Ayakta cok durunca da vajen bölgemdeki kemikler cok agrıyor. Doktoruma gideceğim ve yüzümü karartıp rapor isteyeceğim bugün.
Benim ilk doğumda eşim girdi başımda oturdu oğlumu ilk o gördü ikimiz birlikte kokladik. sonra ben dikilirken çıktı o. İyiki de girmiş. İkincide doktor farklıydı kabul etmedi. Bunda da ikinciye gittiğim doktora gidiyorum şansımı deneyeceğim birbirimizi tanıyoruz artık bayadir doktorla inşallah kabul eder. Çünkü sıkılıyorum beklerken hatta ikincide anestezi uzmanı konuşmuştu yanımda benimle sağolsun oyaladı devamlıKızlar Aralık annelerinde spinal sezaryene eşinin yanında girdiğini yazan bir anne gördüm
Soran oldu mu acaba doktoruna bu konuyu? Ben sadece normal doğuma eş alınıyor özel hastanelerde diye biliyordum şaşırdım da
Çok geçmiş olsun.cocuklar daha güçlü oluyor merak etme inşallah çabucak atlatırsınız. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizi anlıyoruz birasibunun için var öyle dusunmeYine bir viral salgın varmış, bekleme salonunda oğlum gibi başka çocuklar da vardı sahidençok şükür düştü ateşi uyuyor şimdi. Antibiyotik şurup verdi, gözleri için ayrı bir antibiyotikli krem verdi. Epey öksürüyor. Ben de bu kez pes ettim bana yazılan antibiyotiği kullanmaya başladım. Beni bile epey sarstı ufacık haliyle nasıl dayanıyor bilmem..
bebek gelince ona da bulaşır artık yaza kadar bi ayağımız hastanede olacak anlaşılan
Ne çok dert yandım ya sanki ağlama duvarı burası, sıkıcı bi tip oldum iyice
En nefret ettiğim laf özellikle bunu bir kadından duymak daha da sinir ediyor beni. Kendi gebeliği boyunca her şeye pinpiriklenen yengem arkamdan ay o da çok evhamlı davranıyor diye konuşuyormuş . Yahu senin de başından geçmiş bu durum ne diye atıp tutuyorsun arkamdan. Ne kadar hassas bir dönemden geçiyoruz bir de kendi sağlımız için bile dğil kendimiz için olsa bu kadar endişe etmeyiz eminim herkes yavrusu için kaygılı endişeli keşke herkes özellikle kadınlar biraz daha anlayışlı olsa.Bana bı ara sen kendini çok dinliyosun diyorlardı bu lafa uyuz oluyodum seni çok iyi anlıyoruz canım.İnsanlar maalesef anlamiyorlar
Benim esim her şeyi bilir. Tipik başak burcu delirtiyor beni. Bende boğa burcuyum ikimiz de domaninant karakteriz baya çakisiyoruz. Benim yükselen de başak bir deDarısı başımıza canıminşallah bizim minikte de öyle çişini yapınca geçer gider Teşekkür ederim
Kaç hamilelik yaşadı eşinanlamıyor canım boşver sıkma canını sen
Nasıl tepki verecekler kardeşlerine acaba merakla bekliyorum ben de
bebeğin böbrekleri canım
İste canım nasıl rahat edeceksen, hiçbir şey senden ve bebişten önemli değil
Burada doğum tecrübelerinden pek konuşmasak daha iyi zaten. Çünkü zamanı gelince insan yaşadıklarına daha kolay adapte oluyor nekadar acı ağrı olsada ( ki kimisinde anlatıldığı kadar olmuyor) insan Allah'ın izniyle üstesinden geliyor. Ona göre yaratildik böyle düşün. Benim eltim kan aldirirken bayilirdi kesinlikle normal yapamam derdi iki tane normal doğurdu yine olsa yaparım diyor. Doğum anında insana farklı birşey yükleniyor gerçekten hele birde çocuğun için olduğunu biliyorsun ya. Sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri diye arat netten onları oku çok iyi geliyorSenin bedenin sonucta canım en iyisini sen biliyorsun , benide panik atak yokluyor şu sıralar daha biraz önce agladım dogumdan korkuyorum
Hiç canını bile sıkma ayrıca tabiki kendimiz dinleyeceğiz biz hamileyiz içimizde bir can var iyi mi değil mi takip etmek zorundayız en ufak bir ihmalde o da biz de risk altında oluruz. Hani öyle bir diyorlar ki sanki mide ağrısı dinliyoruz şaka gibiCok teşekkür ederim canım gerçekten çok iyi geldi yazdıkların artık kimseye anlatamıyorum laf. Zaten her şey zor bir de daha da zorlastiriyorlar sinir oluyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım aynısı bende de var.stres yapıyorum diye açılma oluyormuş güya.Bugün sürekli sancı girip duruyor umarım bu gecenin sonu yine hastane de bitmezartık kimseye de sancim var demek istemiyorum sürekli stres yapıyorsun vs. Ondan oluyor diyorlar. Hayir sancim olmasa niye var diyim ay doldum valla
Korkma canım bizim güçlü bebişlerimiz bu süreçleri atlatacaklar. Çaresi varmış sonuçta iyi olacakSelam kızlar bugün görüş günüydü 31+3’üz bebiş 2 kg 84 gram olmuş.
Böbreklerindeki büyüme maalesef devam ediyor. Tehlikeli sınır 10 mm demişti, şimdi 11.3 mm olmuş, sınırı geçmiş. Anne karnında bir şey yapılamıyormuş. 38haftayı beklemeyiz 36/37 civarında almış oluruz muhtemelen bebeği dedi. Ne kadar erken doğarsa böbrek için o kadar iyiymiş
Stres yaptığın için mi açılma oluyormuşSeni çok iyi anlıyorum canım aynısı bende de var.stres yapıyorum diye açılma oluyormuş güya.
Gerçekten öyle Her gebelik her dogum hikayesi kndine has ve farklı.Kimse kimseninkiyle kıyaslayıp korkup üzülmesin.Burada doğum tecrübelerinden pek konuşmasak daha iyi zaten. Çünkü zamanı gelince insan yaşadıklarına daha kolay adapte oluyor nekadar acı ağrı olsada ( ki kimisinde anlatıldığı kadar olmuyor) insan Allah'ın izniyle üstesinden geliyor. Ona göre yaratildik böyle düşün. Benim eltim kan aldirirken bayilirdi kesinlikle normal yapamam derdi iki tane normal doğurdu yine olsa yaparım diyor. Doğum anında insana farklı birşey yükleniyor gerçekten hele birde çocuğun için olduğunu biliyorsun ya. Sana tavsiyem pozitif doğum hikayeleri diye arat netten onları oku çok iyi geliyor
Kesinlikle canım. Artık duymazdan geliyorum ama insan bazen takılı kalıyor. Bu dönem zaten ruhsal alınganlık olarak üst düzeyde... Umursamamaya çalışacağım. Sende gidersen doktora haber ver canım inşallah bebek iyidirHiç canını bile sıkma ayrıca tabiki kendimiz dinleyeceğiz biz hamileyiz içimizde bir can var iyi mi değil mi takip etmek zorundayız en ufak bir ihmalde o da biz de risk altında oluruz. Hani öyle bir diyorlar ki sanki mide ağrısı dinliyoruz şaka gibivalla arkadaşlar bişey diyene beni örnek verin benim ilkinde ne belirtiler olmuş aslında kalbi durduğu ile ilgili ama ben üstünde durmadığım için 3 hafta öyle gezdim artık o 3 haftada rahim öyle bir etkiledi ki 2 yılım gitti ilaçlarla operasyonla düzeltmeye kolay bişey değil bunlar erken gitsem o ağrıları dinlesem böyle olmayacaktı asla. O yüzden valla kimse umrumda olmaz. Bak şimdi daha 10 gün oldu aklım takıldı yine gideceğim doktora kimse de ne gerek var diyemez valla
Ay evet mümkünü varmış gibiSeni çok iyi anlıyorum canım aynısı bende de var.stres yapıyorum diye açılma oluyormuş güya.
Şimdi gidiyorum çıkınca haber veririmKesinlikle canım. Artık duymazdan geliyorum ama insan bazen takılı kalıyor. Bu dönem zaten ruhsal alınganlık olarak üst düzeyde... Umursamamaya çalışacağım. Sende gidersen doktora haber ver canım inşallah bebek iyidir
Banada bunu diyen genelde yaşça büyük insanlar.Onlar hicbisey bilmeden körü körüne doğurmuş öyle konuşup duruyorlar.En nefret ettiğim laf özellikle bunu bir kadından duymak daha da sinir ediyor beni. Kendi gebeliği boyunca her şeye pinpiriklenen yengem arkamdan ay o da çok evhamlı davranıyor diye konuşuyormuş . Yahu senin de başından geçmiş bu durum ne diye atıp tutuyorsun arkamdan. Ne kadar hassas bir dönemden geçiyoruz bir de kendi sağlımız için bile dğil kendimiz için olsa bu kadar endişe etmeyiz eminim herkes yavrusu için kaygılı endişeli keşke herkes özellikle kadınlar biraz daha anlayışlı olsa.
Benimde öğlen 1.40Günaydın hanimlar bugun doktor randevumuz var cok heyecanliyim 1 saat sonra giricem insallah bebisimi
Hayırlı güzel haberlere inşallah canımGünaydın hanimlar bugun doktor randevumuz var cok heyecanliyim 1 saat sonra giricem insallah bebisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?