2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İlk hamileligim de ablam da hamileydi ikimizde spinal olduk ozel hastanede benim esimin hastane fobisi var girmedi ama ablamin doğumuna eniste girmisti ameliyata.2017 de

Agridan dogrulabilirsem yaparim

Ona bayadir gitmiyorum hatirlayamadim ama esime sordum 15 diyor emin sekilde.
Kötü bir sey yok degil mi?
Eşim de öyle hatırlıyor, ben tam aklımdan silmişim resmen yok yok kötü bişey yok diye umut ediyorum sadece bu kez 10 günde diyet az işe yaramış mı hemde suyu nasıl merak ediyorum onun için gidiyorum çünkü sürekli değil ama bazen minik minik iç çamaşırımda sanki ıslaklık oluyor hissi var enfeksiyon bişey mi var bi detaylı aklım rahat etsinhafta ilerledikçe temkinli olmak istedim

Hastanede öyle yatırmışlardı ve ben sormadım neden diye.

İlk hamileligim de ablam da hamileydi ikimizde spinal olduk ozel hastanede benim esimin hastane fobisi var girmedi ama ablamin doğumuna eniste girmisti ameliyata.2017 de
Ne güzelmiş ben de soracağım mümkünse böyle bir şey çok isterim girmesini. Benim ilki pandeminin göbeğinde doğduğu için normal doğuma dahi almıyorlardı. Bütün ameliyat ekibi astronot gibi giyinip giriyordu covid pozitif çıkanların doğumuna..Sadece 1 refakatçiye izin vardı eşim kalmıştı, ziyaretçi komple yasaktı, ne günlermiş…

Hastanede öyle yatırmışlardı ve ben sormadım neden diye.
Senin olmuş muydu baş ağrın peki? Benim o zamanlar bunu söylediğim ve uygulayan arkadaşlar ağrı olmadığını söylemişlerdi. Tabii 4-5 gün o şekilde uyumak da çok konforlu değil ama 2 saatte bir emzirme falan derken zaten uyuduğundan da bir şey anlamıyor insan

Canım hiç üzülme korkma oglumda da vardı benim ilk çişini yaptıktan sonra geçmişti. Tabi yine kontrolunu yaptırırsın. Yeter ki sağlıkla gelsin bi dünyaya

Yaa canım bu kadar sancıya normal bile doğururdun şimdiye yaa kıyamam sana çok üzülüyorum. Sen dinleme başkalarını kulağını tıka

Yaa canım bu kadar sancıya normal bile doğururdun şimdiye yaa kıyamam sana çok üzülüyorum. Sen dinleme başkalarını kulağını tıka
Ya bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum

Olmayan sancıyı nasıl var gibi düşünebilirsin ki stres yapmakla ne güzel teşhis koyuyorlar ya O zaman ben de bir kez kalp durması ile bebek kaybettim ve bu konu yüzünden hep tetikteyim stres ya da kendimi dinleme adına ne denirse günlük takip ediyorum elimde olmadan kıpırdıyor mu şu bu diye o zaman o teori ile bebeğin hiç kıpırdamaması lazım ben dinledim diye sen kimseye bakma asıl tam tersi takdir edilmelisin bence ben cidden seni çok takdir ediyorum bunca ağrı sıkıntıyı bir de ufak çocuğun ile öyle dirayetli ilerletiyorsun ki

Yahu onlar sancı nedir ne anlayacak. Ben ayırt edemiyorum kasılma mı sancı mı. İlk diye bilemiyorum. Erkek o ağrıdan ne anlasın. Bizi çok kez alttan alıyorlar zaten bu da onların sancısı sen sakin ol, ağrın sıklaşırsa hadi acile diye söylersin. Sürekli söyleyince sıkılıyordur, çaresiz ne diyecek bilemiyordur

Senin bedenin sonucta canım en iyisini sen biliyorsun , benide panik atak yokluyor şu sıralar daha biraz önce agladım dogumdan korkuyorum

Yok basim ağrımadı benim ama göğüs kemikleri ,kaburga cok ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…