- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #17.361
İlk hamileligim de ablam da hamileydi ikimizde spinal olduk ozel hastanede benim esimin hastane fobisi var girmedi ama ablamin doğumuna eniste girmisti ameliyata.2017 deKızlar Aralık annelerinde spinal sezaryene eşinin yanında girdiğini yazan bir anne gördüm
Soran oldu mu acaba doktoruna bu konuyu? Ben sadece normal doğuma eş alınıyor özel hastanelerde diye biliyordum şaşırdım da
Bende boyle bakayim olmazsaBenimkiler baya dolgunlasti diye sutyen almamaya karar verdim ,kaplı emzirme atleti siparisi verdim iki tane lcw dan omzunda ayarlamasi var guzel toparladi ve uclarini da belli etmiyor
Ona bayadir gitmiyorum hatirlayamadim ama esime sordum 15 diyor emin sekilde.A Aklimtrakyada Mehmet hoca da ücret ödedikten sonra 10 gün mü 15 güne kadar mı gidebilme imkanımız vardı
Kötü bir sey yok degil mi?A Aklimtrakyada Mehmet hoca da ücret ödedikten sonra 10 gün mü 15 güne kadar mı gidebilme imkanımız vardı
Agridan dogrulabilirsem yaparimKızlar bana doktorum doğumdan sonra baş ağrısı olmaması için nescafeye ek olarak 4-5 gün boyunca sırt üstü normal uyuduğumuz bir pozisyon var ya uzanıyoruz komple, işte öyle yatmayacaksın demişti. Otobüs yolculuğunda olduğu gibi koltuğu geriye doğru yatırırsın ama dümdüz yataktaki gibi yatamazsın ya, işte o şekilde yatmak gerekiyormuş. Hastane yatağında kolaydı öyle ayarladık ama evde yastıklarla uğraşmıştık epeybenim gerçekten hiç baş ağrım olmadı ameliyattan sonra.
Ona bayadir gitmiyorum hatirlayamadim ama esime sordum 15 diyor emin sekilde.
Eşim de öyle hatırlıyor, ben tam aklımdan silmişim resmenKötü bir sey yok degil mi?
Hastanede öyle yatırmışlardı ve ben sormadım neden diye.Kızlar bana doktorum doğumdan sonra baş ağrısı olmaması için nescafeye ek olarak 4-5 gün boyunca sırt üstü normal uyuduğumuz bir pozisyon var ya uzanıyoruz komple, işte öyle yatmayacaksın demişti. Otobüs yolculuğunda olduğu gibi koltuğu geriye doğru yatırırsın ama dümdüz yataktaki gibi yatamazsın ya, işte o şekilde yatmak gerekiyormuş. Hastane yatağında kolaydı öyle ayarladık ama evde yastıklarla uğraşmıştık epeybenim gerçekten hiç baş ağrım olmadı ameliyattan sonra.
Ne güzelmişİlk hamileligim de ablam da hamileydi ikimizde spinal olduk ozel hastanede benim esimin hastane fobisi var girmedi ama ablamin doğumuna eniste girmisti ameliyata.2017 de
Ben carsamba gunu soracagim ikisine de esim girsin istiyorumKızlar Aralık annelerinde spinal sezaryene eşinin yanında girdiğini yazan bir anne gördüm
Soran oldu mu acaba doktoruna bu konuyu? Ben sadece normal doğuma eş alınıyor özel hastanelerde diye biliyordum şaşırdım da
Çok ağrımız sızımız olmaz kolayca hallolur inşallah her şeyAgridan dogrulabilirsem yaparim
Senin olmuş muydu baş ağrın peki? Benim o zamanlar bunu söylediğim ve uygulayan arkadaşlar ağrı olmadığını söylemişlerdi. Tabii 4-5 gün o şekilde uyumak da çok konforlu değil ama 2 saatte bir emzirme falan derken zaten uyuduğundan da bir şey anlamıyor insanHastanede öyle yatırmışlardı ve ben sormadım neden diye.
İzin verirler inşallahBen carsamba gunu soracagim ikisine de esim girsin istiyorum
Canım hiç üzülme korkma oglumda da vardı benim ilk çişini yaptıktan sonra geçmişti. Tabi yine kontrolunu yaptırırsın. Yeter ki sağlıkla gelsin bi dünyayaSelam kızlar bugün görüş günüydü 31+3’üz bebiş 2 kg 84 gram olmuş.
Böbreklerindeki büyüme maalesef devam ediyor. Tehlikeli sınır 10 mm demişti, şimdi 11.3 mm olmuş, sınırı geçmiş. Anne karnında bir şey yapılamıyormuş. 38haftayı beklemeyiz 36/37 civarında almış oluruz muhtemelen bebeği dedi. Ne kadar erken doğarsa böbrek için o kadar iyiymiş
Yaa canım bu kadar sancıya normal bile doğururdun şimdiye yaa kıyamam sana çok üzülüyorum. Sen dinleme başkalarını kulağını tıkaBugün sürekli sancı girip duruyor umarım bu gecenin sonu yine hastane de bitmezartık kimseye de sancim var demek istemiyorum sürekli stres yapıyorsun vs. Ondan oluyor diyorlar. Hayir sancim olmasa niye var diyim ay doldum valla
Ya bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldumYaa canım bu kadar sancıya normal bile doğururdun şimdiye yaa kıyamam sana çok üzülüyorum. Sen dinleme başkalarını kulağını tıka
Olmayan sancıyı nasıl var gibi düşünebilirsin ki stres yapmakla ne güzel teşhis koyuyorlar yaBugün sürekli sancı girip duruyor umarım bu gecenin sonu yine hastane de bitmezartık kimseye de sancim var demek istemiyorum sürekli stres yapıyorsun vs. Ondan oluyor diyorlar. Hayir sancim olmasa niye var diyim ay doldum valla
Yahu onlar sancı nedir ne anlayacak. Ben ayırt edemiyorum kasılma mı sancı mı. İlk diye bilemiyorum. Erkek o ağrıdan ne anlasın. Bizi çok kez alttan alıyorlar zaten bu da onların sancısıYa bugün esime patladım en sonunda. Bana işte sen takıyorsun aklın orada vs ondan böyle oluyor diyor. Şu an beebegin yoğun bakıma alinmayacagini bilsem şu saatte gidip sezeryan olacağım bütün yaşam kalitem bitti. On dakikadan fazla ayakta duramıyorum sancidan. Artık cidden yoruldum
Senin bedenin sonucta canım en iyisini sen biliyorsun , benide panik atak yokluyor şu sıralar daha biraz önce agladım dogumdan korkuyorumBugün sürekli sancı girip duruyor umarım bu gecenin sonu yine hastane de bitmezartık kimseye de sancim var demek istemiyorum sürekli stres yapıyorsun vs. Ondan oluyor diyorlar. Hayir sancim olmasa niye var diyim ay doldum valla
Yok basim ağrımadı benim ama göğüs kemikleri ,kaburga cok ağrıdıSenin olmuş muydu baş ağrın peki? Benim o zamanlar bunu söylediğim ve uygulayan arkadaşlar ağrı olmadığını söylemişlerdi. Tabii 4-5 gün o şekilde uyumak da çok konforlu değil ama 2 saatte bir emzirme falan derken zaten uyuduğundan da bir şey anlamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?