2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bu bana da olduğu için geçen randevum olmadığı halde doktora gitmiştim belki denk gelmişsindir, aynı dediğin gibi lavaboya gidiyorum hatta bazen tam bitti derken tekrar geliyordu ama bakıyorum tutabiliyordum kendince akmıyordu, iyice kuruladığıma da emin olup çıkıyorum biraz sonra bir ıslaklık oluyordu suyum üst sınıra yakınmış eksilse öyle olmazdı galiba şimdi hala ara ara devam ediyor Aralık başı randevum var bakalım ne diyecek

Ben yarından sonra doktora gidicem ama arayip sordum suyun gelse bacaklarından akardı böyle az gelmezdi dedi. Ama ben su azar azar da gelebilir diye biliyodum. Doktor dedi takip et

Ben yataştan aldım çokta beğendim

Eklentiler

• DBB9AA42-7066-41ED-B9BA-76D5B0AC7AC5.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 81
Ben yarından sonra doktora gidicem ama arayip sordum suyun gelse bacaklarından akardı böyle az gelmezdi dedi. Ama ben su azar azar da gelebilir diye biliyodum. Doktor dedi takip et
Benim bu hamilelik boyunca hep tuvaletten sonra kalktığımda 5-10 dakika içinde çamaşırım ıslak oluyor.başından beri olduğu için alıştım artık.doktor zaten akıntın çok olur sürekli çamaşır değiştir demişti.yazın daha beterdi günde 3 kere çamaşır değiştiriyordum.şimdi daha iyi

Peki enfeksiyonun vs var mı azar azar akması için enfeksiyon zarar vermiş olması lazım bence gönlünü ferah tut tabi takip de et ama bişeyimiz yoktur diye umut ediyorum

Kızlar ya napacaz biz şu grip işini 10 günü geçti ya ben hala rahatsızım sancida oluyo ara ara
Valla bende geçen hafta çok kötüydüm sürekli öksürük vardı birde sürekli burnumu siliyordum.pazartesi kontrolda az ama düzenli sancı çıktı.biraz da bu hastalığa bağlıyorum acaba çok öksürdüm o mu tetikledi falan diye ama bilemiyorum tabi.bir gün öncesinde de çok yorulmuştum dışardaydı hep ya da o tetikledi bilmiyorum. Bugün bi arkadaşımla konuştum onun da 36. Haftada suyu geldi.suyumun geldiği gün bütün gün dışardaydım kendimi çok yormuştum Nekadar etkili oldu bilmiyorum ama dedi.kalan zamanımı dinlenerek geçiricem inşallah 37. Haftayı deviririm

Suyun gelse durduramazsin ki ,yani kuzenim öyle olmustu wc gidiyor sonra annesine seslenmiş anne çişim hic bitmiyor diye su olduğunu anlamis

Benmde geçen hafta sancım çıktı canm hemde baya bı öksürük vardı acile gidince çıktı sancı grip çok etkiliyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…