- 27 Eylül 2020
- 7.635
- 11.175
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.301
Bu bana da olduğu için geçen randevum olmadığı halde doktora gitmiştim belki denk gelmişsindir, aynı dediğin gibi lavaboya gidiyorum hatta bazen tam bitti derken tekrar geliyordu ama bakıyorum tutabiliyordum kendince akmıyordu, iyice kuruladığıma da emin olup çıkıyorum biraz sonra bir ıslaklık oluyordu suyum üst sınıra yakınmış eksilse öyle olmazdı galiba şimdi hala ara ara devam ediyor Aralık başı randevum var bakalım ne diyecekKızlar size bi sey daniscam biraz az önce lavaboya gittim 3 4 dk sonra bi ıslaklık hissettim hemen gittim baktım akinti falan da degil sefaf su. Günlük ped takıp takip edicem ama acaba diyorum idrar mi kaçırdım ama lavabodan yeni çıkmıştım ya da suyum mu geldi. Az bi miktar ama korkuttu
Ben yarından sonra doktora gidicem ama arayip sordum suyun gelse bacaklarından akardı böyle az gelmezdi dedi. Ama ben su azar azar da gelebilir diye biliyodum. Doktor dedi takip etBu bana da olduğu için geçen randevum olmadığı halde doktora gitmiştim belki denk gelmişsindir, aynı dediğin gibi lavaboya gidiyorum hatta bazen tam bitti derken tekrar geliyordu ama bakıyorum tutabiliyordum kendince akmıyordu, iyice kuruladığıma da emin olup çıkıyorum biraz sonra bir ıslaklık oluyordu suyum üst sınıra yakınmış eksilse öyle olmazdı galiba şimdi hala ara ara devam ediyor Aralık başı randevum var bakalım ne diyecek
Ben yataştan aldım çokta beğendimKızlarrrr nevresim takımı nerden aldınız? Emzirme sütyeni/atleti? Bide bende çikolata yaptırcam. Yaptırıp memnun kalanlar nerden olduğunu yazabilir migaliba başka bi eksiğimiz kalmıyor aklıma gelen her şey tamam gibi şükür
120 140 falan iyi canim 150nin üstünde olmamasi gerekiyor diye biliyorum— Kızlar gebelikte tokluk kan şekeri kaça kadar normal ?
Benim bu hamilelik boyunca hep tuvaletten sonra kalktığımda 5-10 dakika içinde çamaşırım ıslak oluyor.başından beri olduğu için alıştım artık.doktor zaten akıntın çok olur sürekli çamaşır değiştir demişti.yazın daha beterdi günde 3 kere çamaşır değiştiriyordum.şimdi daha iyiBen yarından sonra doktora gidicem ama arayip sordum suyun gelse bacaklarından akardı böyle az gelmezdi dedi. Ama ben su azar azar da gelebilir diye biliyodum. Doktor dedi takip et
Peki enfeksiyonun vs var mı azar azar akması için enfeksiyon zarar vermiş olması lazım bence gönlünü ferah tut tabi takip de et ama bişeyimiz yoktur diye umut ediyorumBen yarından sonra doktora gidicem ama arayip sordum suyun gelse bacaklarından akardı böyle az gelmezdi dedi. Ama ben su azar azar da gelebilir diye biliyodum. Doktor dedi takip et
Valla bende geçen hafta çok kötüydüm sürekli öksürük vardı birde sürekli burnumu siliyordum.pazartesi kontrolda az ama düzenli sancı çıktı.biraz da bu hastalığa bağlıyorum acaba çok öksürdüm o mu tetikledi falan diye ama bilemiyorum tabi.bir gün öncesinde de çok yorulmuştum dışardaydı hep ya da o tetikledi bilmiyorum. Bugün bi arkadaşımla konuştum onun da 36. Haftada suyu geldi.suyumun geldiği gün bütün gün dışardaydım kendimi çok yormuştum Nekadar etkili oldu bilmiyorum ama dedi.kalan zamanımı dinlenerek geçiricem inşallah 37. Haftayı deviririmKızlar ya napacaz biz şu grip işini 10 günü geçti ya ben hala rahatsızım sancida oluyo ara ara
Allahım bu nasıl bir grip covid kadar korkuttuKızlar ya napacaz biz şu grip işini 10 günü geçti ya ben hala rahatsızım sancida oluyo ara ara
Valla ben covid geçirdim öpüp de başıma koyucam yani.grip beni mahvetti hala düzelemedim 1 haftayı geçti.covidde bile 1 gün kötüydümAllahım bu nasıl bir grip covid kadar korkuttu
Suyun gelse durduramazsin ki ,yani kuzenim öyle olmustu wc gidiyor sonra annesine seslenmiş anne çişim hic bitmiyor diye su olduğunu anlamisKızlar size bi sey daniscam biraz az önce lavaboya gittim 3 4 dk sonra bi ıslaklık hissettim hemen gittim baktım akinti falan da degil sefaf su. Günlük ped takıp takip edicem ama acaba diyorum idrar mi kaçırdım ama lavabodan yeni çıkmıştım ya da suyum mu geldi. Az bi miktar ama korkuttu
Sabah akşam açlık 88 çıktı tokluk ise sana 125 akşam 123..o zaman iyi herhalde120 140 falan iyi canim 150nin üstünde olmamasi gerekiyor diye biliyorum
Benmde geçen hafta sancım çıktı canm hemde baya bı öksürük vardı acile gidince çıktı sancı grip çok etkiliyo yaValla bende geçen hafta çok kötüydüm sürekli öksürük vardı birde sürekli burnumu siliyordum.pazartesi kontrolda az ama düzenli sancı çıktı.biraz da bu hastalığa bağlıyorum acaba çok öksürdüm o mu tetikledi falan diye ama bilemiyorum tabi.bir gün öncesinde de çok yorulmuştum dışardaydı hep ya da o tetikledi bilmiyorum. Bugün bi arkadaşımla konuştum onun da 36. Haftada suyu geldi.suyumun geldiği gün bütün gün dışardaydım kendimi çok yormuştum Nekadar etkili oldu bilmiyorum ama dedi.kalan zamanımı dinlenerek geçiricem inşallah 37. Haftayı deviririm
Gerçektende ya hiç gecmiyoAllahım bu nasıl bir grip covid kadar korkuttu
Dün ve bugün Çok oksurdm gecede uyuyamadim.kasiğim ağrıdı oksururken. affederseniz idrar bile kaçırdım cok siddetliydiBenmde geçen hafta sancım çıktı canm hemde baya bı öksürük vardı acile gidince çıktı sancı grip çok etkiliyo ya
Çok kötü bişey ya benm öksürük azaldı ama balgam hiç gecmiyo boğazımdan onu cikaramiyorum kiDün ve bugün Çok oksurdm gecede uyuyamadim.kasiğim ağrıdı oksururken. affederseniz idrar bile kaçırdım cok siddetliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?