2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Artmaz inşallah canım bugün ekstra yoruldun mu rutinden Farklı bir gün müydü
Yok zaten sancılarım geceden başladı bı ara geçmiş dalmışım sabahta iyiydim sonra yine gelince huzursuz oldum iyice şuan da da kasılma var bı arkadaşım vardı aramızda bı hafta var açılması olunca doğuma aldılar iyice korktum artik

Su olduğunu sanmıyorum canım su foş diye ve baya bir geliyormuş

Benim kızımda hiç konuşmuyor ya 20 aylık.. Kardeş Nerde dediğim zaman karnımı açıyor başını koyuyor karnıma anlıyor ama

İnsan vucudu tiyatrosu diye bir kitap var orada bebeğin gelişimi doğumu falan karikaturise edilmiş anlatılıyor. Oğlum 6 bucuk yaşında oldugundan onu aldık cok güzel anladı ama göbek kordonuna kafayı taktı biraz nasıl ordan nefes alabilir diyor.

Tam 2 dk once tuvalete kalkmıştım yatağa yattım ama icim sıkılmaya başladı normalde evde tek olacaktım Rabbim büyük iste esim rapor aldı 2 gun ates dusmeyince yatakta aglaya aglaya onu uyandirdim 17 agustos depremi geliyor hep aklıma . Işık süzüldü yine denize doğru

Herkese geçmiş olsun Rabbim beterinden muhafaza etsin..ben uyuyordum baktım yatak beşik gibi sallanıyor, ayna üzerinde kolyelerim vardı onlar şangır şungur ses ediyo eşime dedim kalk deprem oluyo… hemen ayaklandık.. kızımda o vakitten beri kıpır kıpır hemen nasıl geçiyor stresimiz korkumuz

Yatak nasil sallandı avizeler , eşimi uyandırdım çocuğun yanina git dedm ben bi kalkmadim sonra bende onların yanina gittim,oğlum uyanmadı allahtan , yalnız eşim hic hissetmedi ben kaldirmsam

Cok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Geçmiş olsun yeni gördüm. Inşallah iyidir simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…