- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.321
Gayet iyi canımSabah akşam açlık 88 çıktı tokluk ise sana 125 akşam 123..o zaman iyi herhalde
Kiminin sızıntı seklinde geliyomus ya canim ondan korktum benSuyun gelse durduramazsin ki ,yani kuzenim öyle olmustu wc gidiyor sonra annesine seslenmiş anne çişim hic bitmiyor diye su olduğunu anlamis
Aslında noldu biliyo musun gecen kontrolumde hafif akintim var diye dr fitil verdi ama ben kullanmadim çünkü geçmişti simdi 3 hafta geçti yeniden akıntı oldu fitil de evde duruyor kullanayim diyodum bugün akşam bence de enfeksiyon tetiklemis olabilirPeki enfeksiyonun vs var mı azar azar akması için enfeksiyon zarar vermiş olması lazım bence gönlünü ferah tut tabi takip de et ama bişeyimiz yoktur diye umut ediyorum
Bende hep oluyor. Dr a sormuştum, sen istemeden idrar kaçırdığın zaman olacak demişti. Sıkıntı yok şükür. Ben tuvalet sonrası peçete koyuyorum 1 dk geçmeden 3, 5 adım atınca ıslanıyor. Hemen değiştiriyorum. Mantar ya da enfeksiyon olmamak için. Günlük ped nemli kalır diye kullanmıyorumKızlar size bi sey daniscam biraz az önce lavaboya gittim 3 4 dk sonra bi ıslaklık hissettim hemen gittim baktım akinti falan da degil sefaf su. Günlük ped takıp takip edicem ama acaba diyorum idrar mi kaçırdım ama lavabodan yeni çıkmıştım ya da suyum mu geldi. Az bi miktar ama korkuttu
Sağa sola dönerken inanılmaz canım yanıyor benim birdeKızlar gece sizinde karnınız taş gbi oluyo mu çocuk çıkacak gibi
Bazen bende de oluyor. Karnım yırtılıyor gibi ağrı oluyor. Oturunca bir süre daha ağrıyor sonra geçiyor, bebeğin pozisyonundan sanırım.Sağa sola dönerken inanılmaz canım yanıyor benim birde
Çok şükür yaGayet iyi canım
Son bı haftadır günün her saati taş gibiKızlar gece sizinde karnınız taş gbi oluyo mu çocuk çıkacak gibi
Bende de oluyor doktoruma sordum idrar dedi canim. Hasirirken oksururken de cok oluyor.Kızlar size bi sey daniscam biraz az önce lavaboya gittim 3 4 dk sonra bi ıslaklık hissettim hemen gittim baktım akinti falan da degil sefaf su. Günlük ped takıp takip edicem ama acaba diyorum idrar mi kaçırdım ama lavabodan yeni çıkmıştım ya da suyum mu geldi. Az bi miktar ama korkuttu
Canim park besik demi bu benimkinde sineklik falan yok hatta o aparat bile yok yukarı takılacak olandanBen yataştan aldım çokta beğendim
Benim de böyle. Altta da acayip bir baskı/Ağrı/acı oluyor hatta dönerken alttan pıt diye çıkıverecek sankiSağa sola dönerken inanılmaz canım yanıyor benim birde
Evet oturduğum zamanlar da oluyor özellikle tam göğsümün altı taş gibi oluyor ayağı oradan fırlayacak sanıyorumKızlar gece sizinde karnınız taş gbi oluyo mu çocuk çıkacak gibi
Söyledikleri güzel de benim oğlan bu kadar laftan anlamaz kiSelammKızlar başka bir konu için uzmana gitmiştik, gitmişken kardeş konusunu da sorduk. Bebek gelince nasıl davranmalıyız diye. Oğlum 2,5 yaşında, şu an babası veya ben başka bir bebekle/çocukla ilgilendiğimizde hiçbir sorun çıkarmıyor, o da gelip ilgileniyor ama evden hiç gitmeyen bir bebek karşısında tepkisi nasıl olur hep böyle ılımlı olur mu, neler yapalım/yapmayalım dedik.
Öncelikle 2,5 yaşındaki daha kendisi de bebek olan, çocukluğa geçmeye çalışan birinden her zaman ılımlı olmasını bekleyemeyiz dedi :)
Fakat olabildiğince doğal, normal davranın dedi. Bebek benim karnımdaydı, artık doğdu bak evimizde bizimle birlikte yaşayacak. Bebeği çok seviyoruz, seni de çok seviyoruz diye sürekli konuşun, anlatın dedi. Bebek sana hastaneden hediye getirmiş, kardeşin sana oyuncak almış, sen artık abi oldun gibi şeyleri yapmayın dedi.
Bebeğin bakımıyla ilgili işleri onun yanında yapın, alt değiştirme, emzirme vs bunları başka odalarda gizli saklı yapmayın, bebeği gizli saklı sevmeyin, biz bu bebeği sevmiyoruz seni seviyoruz gibi öteleme davranışlarında bulunmayın dedi. Onu da sevin bebeği de sevin yani normal haliniz nasıl olmalıysa sadece öyle davranın, çevreden insanların özellikle büyüklerin önerilerinden ve yanlış cümlelerinden kendinizi ve çocuğunuzu koruyun sakin bir geçiş olur dedi.
Söyledikleri çok aklıma yattıumarım anlattığı kadar böyle rahat ve güzel olur her şey
30 aylık canım bizim minik de konuşması benzer, pek cümle yok tek tek kelimelerle idare ediyor :)Söyledikleri güzel de benim oğlan bu kadar laftan anlamaz ki26 aylık ama hâlâ sadece tekli kelimeler var cümleye bile gecemedik kapı aç kapat telefon kumanda getir bu komutlarimdan anlıyor ama karşısına alıp konuşsam bon bon bakar bana
Evet canım park beşik yoyko markaCanim park besik demi bu benimkinde sineklik falan yok hatta o aparat bile yok yukarı takılacak olandan
Artmaz inşallah canımKızlar acile gittim nst de düzensiz sancılar çıktı serum verdiler yatış yapayım dedi ama kabul etmedim sancım artarsa gelsem olur mu dedim kağıt imzala git öyleyse dedi eve geldim şimdi sancı kesildi gibi inşallah yatmadigima pişman olmam bilemiyorum ama evim hastaneye Max 10 dk sancilar da çok şiddetli değil diye oğlumu bırakmak istemedim
Başkasının bebeğini bizimkide sever asla zarar vermek istemez bebi cici falan der30 aylık canım bizim minik de konuşması benzer, pek cümle yok tek tek kelimelerle idare ediyor :)
Zaten sen abi oldun desek de bir şey anlayacağını sanmıyorumya da kardeşin sana hediye getirdi? Kardeş kavramı da yok bence. Akranlarını hep kardeş, arkadaş, bebek vs diyerek sevdiğimiz için şimdiye kadar
Artık en olmadı cici bebek, bebeğe cici yapalım gibi daha temelden yaklaşacağız anlayacağı şekilde
işe yarayan yöntemleri burda da paylaşalım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?