2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

A101’den ben yakalayamadım ya erkek bebişler için olanlar kalmıştı hep sütyen için de en makulü e bebek gibi duruyor zaten diğerlerinin yanında. Bende bi bakayım teşekkür ederim

Valla nasil bir sey oldugunu anlamadik canim ya 2 gun once doktora gittik antibiyotik grip ilaci parol verdi ama bana misin demedi öksuruk ateş tez zamanda kurtulalım şundan ya sende kotu olursan git mutlaka doktora
Canım antibiyotiğin etki etmesi 3 gün sürüyor.ama domuz gribi salgını varmış bende duydum.hayırlısıyla şu bebeleri hastalanmadan bi kucağımıza alsaydık iyiydi

Valla nasil bir sey oldugunu anlamadik canim ya 2 gun once doktora gittik antibiyotik grip ilaci parol verdi ama bana misin demedi öksuruk ateş tez zamanda kurtulalım şundan ya sende kotu olursan git mutlaka doktora
Sağol canım inşallah toparlarım şu an biraz daha iyiyim bakalım ateş tekrarlarsa gideceğiz

Gecmis olsun canim benim esimde oyke ve aile hekimi antibiyotik vermedi bir turlu duzelemedi

Son düzenleme:
20 TL de kupon varmış bu arada alırken fark ettim

Gribe yakalanmamak ya da hafif atlatmak için grip aşısı olmak mantıklı gelmeye başladı. Hamilelere Öncelilk var. Daha önce korkuyordum yaptırmaktan ama o kadar çok ateşli hasta var ki, yarın dr a sorup ona göre yaptıracağım artık. Herkese geçmiş olsun.

A101’den ben yakalayamadım ya erkek bebişler için olanlar kalmıştı hep sütyen için de en makulü e bebek gibi duruyor zaten diğerlerinin yanında. Bende bi bakayım teşekkür ederim
Ben A101den 2 modelden de aldım. Hatta birini bulamadım. Farklı şehirde oturan anneme aldırdım :)) E bebekte indirimi takip et indirime girince al derim canım. Geçen perşembe pazar arası indirim vardı. Yine indirime girer diye düşünüyorum şu Black friday'de.

2 hafta sonra tekrar çağırdı
Canım benim oğlumda böbrek büyümesi var şu an takip ediliyor. Benim de detaylıda perinatolog fark etmişti ilk.
Down sendromu konusunda şöyle diyeyim, ben bu böbrek olayından haftalar önce fetal dna testi yaptırmıştım orda çıkmadı sendrom. O yüzden sanırım bana hiç bahsetmediler bu ihtimalden

Kızlar dün gece kasiklarimi sıkıştıran sancım vardı şimdide regl olacakmış gibi belim ağrıyor acile gitsemmi bilemedim normal kontrole gitmeyeli de 3 haftayı geçti
Seninle ayni gidiyoruz 3 haftadan 2 haftaya düşmedi mi kontroller uzun olmuş gibi geldi . Bana sorarsan git derim kuzum

Kızlar size bi sey daniscam biraz az önce lavaboya gittim 3 4 dk sonra bi ıslaklık hissettim hemen gittim baktım akinti falan da degil sefaf su. Günlük ped takıp takip edicem ama acaba diyorum idrar mi kaçırdım ama lavabodan yeni çıkmıştım ya da suyum mu geldi. Az bi miktar ama korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…