- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #18.281
Çok geçmiş olsun canımKızlar berbat bir geçe geçirdim. Ateşim 38.5 derece oldu kendime gelemedim dünden beri bir şey yemedim şimdi parol içtim uzanıyorum Allahtan kayinvalidemler geldi akdi yoksa çocukla evde ne yapardım bilmiyorum dua edin bana
A101’den ben yakalayamadım ya erkek bebişler için olanlar kalmıştı hepBen nevresim takımını brillant marka 2 adet A101e indirimde geldiğinde almıştım. Bir tanede beşik seti ile birlikte aldım. Emzirme sütyenini de e bebekten aldım. geçen hafta indirimde idi. 100tlden 60tlye düşmüştü.
Canım antibiyotiğin etki etmesi 3 gün sürüyor.ama domuz gribi salgını varmış bende duydum.hayırlısıyla şu bebeleri hastalanmadan bi kucağımıza alsaydık iyiydiValla nasil bir sey oldugunu anlamadik canim ya 2 gun once doktora gittik antibiyotik grip ilaci parol verdi ama bana misin demedi öksuruk ateş tez zamanda kurtulalım şundan ya sende kotu olursan git mutlaka doktora
Şimdi rahatladım biraz canım ateş tekrarlarsa gideceğim sagolasinCanım bence de doktora git.Ateş işi sıkıntı
Sağol canım inşallah toparlarım şu an biraz daha iyiyim bakalım ateş tekrarlarsa gideceğizValla nasil bir sey oldugunu anlamadik canim ya 2 gun once doktora gittik antibiyotik grip ilaci parol verdi ama bana misin demedi öksuruk ateş tez zamanda kurtulalım şundan ya sende kotu olursan git mutlaka doktora
Kesinlikle.domuz gribi... daha önce geçirmiştim 7 yıl önce aynı böyleydiYine piyasada domuz gribi varmış diye duyuyorum sürekli dikkat edin kızlar çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim benim esimde oyke ve aile hekimi antibiyotik vermedi bir turlu duzelemediKızlar esim bi türlü toparlanamadı , sabah isten bir geldi yine ateşi var titriyor demiştim ona dinlen izin al diye izinleri doguma saklıyorum diyoama artık dayanamadı bu gece acile gidecegiz rapor alalım ona 2 gün evde dinlensin o kadar antibiyotik ilac kullaniyor ama banamısın demedi elimden geldigince onu toparlamaya çalışıyorum
Şu an iyi canım ateşim hafifledi bir anda çok fazla ter attım rahatladım az bir şeyAteş olunca bi görünse mıydın nasil şimdi ateşin
Amin canım sağolÇok geçmiş olsun canımAllah şifa versin
20 TL de kupon varmış bu arada alırken fark ettimKızlar hasta olan hepinize çok çok geçmiş olsun eşlerinize de aynı şekilde ben hiç bu gripten olmadım öyle olunca şunu yapın bunu yapın da diyemiyorum hoş pek de bitkisel ile geçecek gibi değil anlattığınıza göre
Bu arada bebek için doğal şampuan düşünen varsa saatlik indirimde şu var inşallah ekleyebilirim linki Iva Natura Bebek Bakım Seti(bebek Losyonu,pişik Kremi,bebek Yağı) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben A101den 2 modelden de aldım. Hatta birini bulamadım. Farklı şehirde oturan anneme aldırdım :)) E bebekte indirimi takip et indirime girince al derim canım. Geçen perşembe pazar arası indirim vardı. Yine indirime girer diye düşünüyorum şu Black friday'de.A101’den ben yakalayamadım ya erkek bebişler için olanlar kalmıştı hepsütyen için de en makulü e bebek gibi duruyor zaten diğerlerinin yanında. Bende bi bakayım teşekkür ederim
Canım benim oğlumda böbrek büyümesi var şu an takip ediliyor. Benim de detaylıda perinatolog fark etmişti ilk.2 hafta sonra tekrar çağırdı
sağol tatlımm benimmissdesign miş hesap adı canım
Seninle ayni gidiyoruz 3 haftadan 2 haftaya düşmedi mi kontroller uzun olmuş gibi geldi . Bana sorarsan git derim kuzumKızlar dün gece kasiklarimi sıkıştıran sancım vardı şimdide regl olacakmış gibi belim ağrıyor acile gitsemmi bilemedim normal kontrole gitmeyeli de 3 haftayı geçti
Bencede git ne olur ne olmaz, sen NST yaptirmismiydin ?Kızlar dün gece kasiklarimi sıkıştıran sancım vardı şimdide regl olacakmış gibi belim ağrıyor acile gitsemmi bilemedim normal kontrole gitmeyeli de 3 haftayı geçti
2 hafta sonra gel dedi de doktor ben gitmedim işteSeninle ayni gidiyoruz 3 haftadan 2 haftaya düşmedi mi kontroller uzun olmuş gibi geldi . Bana sorarsan git derim kuzum
En son 3 hafta önce yapmıştımBencede git ne olur ne olmaz, sen NST yaptirmismiydin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?