- 23 Ekim 2021
- 265
- 342
- 53
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.261
Çok az sancı var cnm düzenli değil galibaKızlar bi bakar mısınız bir şey var mı
Bi ufak var dedi yalancı da olabilir ama açıklık var mi diye bakicak korku bastı şuanÇok az sancı var cnm düzenli değil galiba
Korkma canm bizide haberdar etBi ufak var dedi yalancı da olabilir ama açıklık var mi diye bakicak korku bastı şuan
Sertleşince bebek hareket etmiyor. Tas gibi bi yerde kasiliyor ya rahîm oda duruyor sonra açılınca hareket ediyorSenin sertleşme olduğunda bebek hareketi nasıl oluyo
Sabitmiş canım doktora git mutlaka16.43te geldi bir dk durdu sertlik
16.52de geldi birbdk durdu sonra bebek vurdu
16.57de geldi çok kısa sürdü bebek hala çok hareketli
Benim bu karnımdaki sertlik hiç geçmiyor bebek de hareket ediyor ama ara ara sertlik sürekli var ben belimden aşağıya ve kasıklarım ağrıdığında doğum sancım var diye anlıyorum hoş bu sıralar her kalktığımda vuruyorBence sık canım.benim hissettiğim sertlik günde 5-6 kere falan oluyor.birde dinlendikten sonra bak.doktor bana dinlen kendini yorma dedi direk sancı çıkınca.sanırım yorgunluk da yapıyormuş
Gitmedim suanlik karnım sert ama ağrı yapmoyo bebekte hareketli duruyorum şimdilikSabitmiş canım doktora git mutlaka
32 haftaligim, hep gögsümün altindaydi ayaklari tekmesini yukarlarda hissederdim son 2 gündür sanki kasiklarimda hissediyorum endise ettim cünkü daha vakit var
Benimde karnimin ust tarafi tahris olmus gibi aciyor biraz batma gbi acilar da var .Kızlar karnima dokundugumda canim acıyor. Hafif dokunsam bile sanki morarmıs bi yere dokunuyor gibi oluyorum sizce normal mi bu bana garip geldi
Askom seni etiket yapamadim bi turlu bizim grupta bende anneler grubuna gelip yazayim dedim. Beni sordugun msjini cok gec gordum kusura bakma baya toparlandik daha iyiyiz evdeyiz suan korkuyoruz ama yapacak bisey yok. Gunduzleri cikiyorum evden işyerine gidiyorum cocuklarla daha guvenli cunku orasi hem kafamiz dagiliyor binamizda bizden baska kimse kalmiyor o yuzden tek kalamiyorm aksamlari sadece yatmaya geliyoruz eve esim cocuklar falan.Bu dediğin durum bende yaklaşık 2 aydır var maalesef ve sabah kalktığımda parmaklarımın ağrısına duramıyorum. Magnezyum eksiklğinden kaynaklanıyormuş bu ağrılar. Doktor mümkün olduğunda pc ve telefon uzun süreli kullanma parmaklarında tek düze hareketlerden kaçın dedi. Ama çalıştığım için imkansız. Çok ağrı devam ederse atel kullanırsın demişti. Sabah kalktığımda evet çok ağrıyor ama yarım saat içinde o yoğun ağrı geçiyor benim.
Şükür açıklık yok yalancı sancılarım başlamış açıklık yok diye gönderdi yoksa yatış yaptiricaktiKorkma canm bizide haberdar et
Masallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğizŞükür açıklık yok yalancı sancılarım başlamış açıklık yok diye gönderdi yoksa yatış yaptiricakti
2750g 48cm olmuş büyümüşüz biraz
Bende gebelik şekeri çıkmadı öyle olunca direk ölçüm yapmıyorum ama suyum üst sınırda ve bebeğin karnı 17 gün önden gidiyor kilosu da önde diye diyet vermişti şeker etkiliyor olabilir yine de diye, bu arada suyu üst sınıra yakın dediklerinde bunun ölçüsü ölçü olarak neHa-ri şekerler kaç çıkıyor kızlar benim de gestasyonel diyabet riskim var şeker seviyem iyi ama bebek hem önden gidiyor hem suyu üst sınıra yakın siz neler yapıyorsunuz.
Ay hadi güzel haberler ile gel benim de cuma ama ben yine saati unuttum bir ay olunca hiç aklımda kalmıyor yaGeldi canım normalde geçen haftaydı da ben kendimi iyi hissedince bir hafta geciktirdimay o rahat ama ben mahvoldum sabah 9 da canım
Hadi inşallahAy hadi güzel haberler ile gel benim de cuma ama ben yine saati unuttum bir ay olunca hiç aklımda kalmıyor ya
Bende görünürde hissettiğim bir şey olmadığı için bi anda korku bastı normal muayene için gitmiştim. Çok yazamıyorum ama okuyorum bütün mesajları güzel haberlerle gel inşallahMasallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?