2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
KIZLAR İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA HANGI HASTANEYE GIDIYORSUNUZ VE HANGI DOKTORA ??
HASTANE ARAYIŞI ICINDEYIM LİV HOSPİTALA GIDIYORUM AMA 2022 FIYATI 20.000 TL.
2023 TE KIM BILIR NE KADAR OLACAKK

Bence sık canım.benim hissettiğim sertlik günde 5-6 kere falan oluyor.birde dinlendikten sonra bak.doktor bana dinlen kendini yorma dedi direk sancı çıkınca.sanırım yorgunluk da yapıyormuş
Benim bu karnımdaki sertlik hiç geçmiyor bebek de hareket ediyor ama ara ara sertlik sürekli var ben belimden aşağıya ve kasıklarım ağrıdığında doğum sancım var diye anlıyorum hoş bu sıralar her kalktığımda vuruyor

32 haftaligim, hep gögsümün altindaydi ayaklari tekmesini yukarlarda hissederdim son 2 gündür sanki kasiklarimda hissediyorum endise ettim cünkü daha vakit var

Aşağıda olması hemen doğuracaksın anlamına gelmez ki panikleme sen 7. Ay itibari ile daha aşağıda hissetmek normal bence ama ben pimpirikliyimdir diyorsan doktoruna da sor için rahat etsin

Kızlar size bir sorum olacak.simdi normalde onceki doğumumum oldugu gun acilma var mi diye 4,5 kez cihazla baktilar farkli farkli hastanelerde.Hic elle bakmadilar.
Gecenlerde karnim sertlesiyor surekli diye acile gittigimde elle baktılar.ikisi ayni sey degil mi? Cihazla neden bakilmadi gittiğim hastanenin acilinde olmadigi icin olabilir mi?
Ben her agri sancida gideceğim diye dusunuyordum ama tekrar böyle bir sey yasamak istemiyorum. Eger cihaz ve elle ayni seyse acikligi tespit etmeleri icin elle bakmalari zorunlu değilse bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.ikisi ayni seyse elle olani kabul etmeyecegim bir daha.

Askom seni etiket yapamadim bi turlu bizim grupta bende anneler grubuna gelip yazayim dedim. Beni sordugun msjini cok gec gordum kusura bakma baya toparlandik daha iyiyiz evdeyiz suan korkuyoruz ama yapacak bisey yok. Gunduzleri cikiyorum evden işyerine gidiyorum cocuklarla daha guvenli cunku orasi hem kafamiz dagiliyor binamizda bizden baska kimse kalmiyor o yuzden tek kalamiyorm aksamlari sadece yatmaya geliyoruz eve esim cocuklar falan.
Sen nasilsin minigin nasil baya zorlamaya basladimi her gecen gun doguma yakinlasiyorsun

Şükür açıklık yok yalancı sancılarım başlamış açıklık yok diye gönderdi yoksa yatış yaptiricakti
2750g 48cm olmuş büyümüşüz biraz
Masallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğiz

Ha-ri şekerler kaç çıkıyor kızlar benim de gestasyonel diyabet riskim var şeker seviyem iyi ama bebek hem önden gidiyor hem suyu üst sınıra yakın siz neler yapıyorsunuz.
Bende gebelik şekeri çıkmadı öyle olunca direk ölçüm yapmıyorum ama suyum üst sınırda ve bebeğin karnı 17 gün önden gidiyor kilosu da önde diye diyet vermişti şeker etkiliyor olabilir yine de diye, bu arada suyu üst sınıra yakın dediklerinde bunun ölçüsü ölçü olarak ne şekerli şeyler ve karbonhidrat olan herşeyden uzak bir diyeyim var ama bir iki gün biraz bunu deldim galiba

Masallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğiz
Bende görünürde hissettiğim bir şey olmadığı için bi anda korku bastı normal muayene için gitmiştim. Çok yazamıyorum ama okuyorum bütün mesajları güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…