2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet canım o çok mantıklı ben de doktoruma soracağım bir sonraki muayenemde.

Şükür açıklık yok yalancı sancılarım başlamış açıklık yok diye gönderdi yoksa yatış yaptiricakti
2750g 48cm olmuş büyümüşüz biraz
Maşallah canm iyi çok şükür dikkat et bende gitmedim doktora ama benmde çok erken başladı sancılarım bugün acile gitmemek için zor dayandım karnım resmen taş gbi hala ama ağrım hafifledi doktor zaten takip et dedi

Canım cihaz ile rahim uzunluğu görülüyor elle muayene ile açıklığa bakıyorlar. Açılmayı anlamaları için elle bakmaktan başka seçenek yok. Ben hastanedeyken nst de her sancı çıktığında hep öyle baktılar. Hala baştaki gibi daha fazla açılmaya sebep olmadı yani açılmam hala 1 parmak.

Son düzenleme:
Masallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğiz
İnşallah güzel şeyler duyarsın kuzum
Hari biliydim böyle olacağını

Kızlar ben eve geçtim iyi mi yaptım bilmiyorum bugün doktor seni taburcu edelim dedi. Burda enfeksiyon kapma ihtimalin var evin çok uzak değil bir sıkıntı hissedersen gelirsin dedi. Bu ikinci kez taburcu demeleri bu sefer kabul ettim
Ama bi değişme yok riskim devam ediyor. Zaten herhangi bir tedavi de uygulamıyorlardı sadece sancı çıktıkça serum veriyorlardı. O yüzden durumumda herhangi bir değişiklik yok sadece evde dinlenmeye devam ediyorum.

Ama daha once cihazla soylemislerdi 4,5 cm avikman var diye

İnşallah güzel şeyler duyarsın kuzum

Hari biliydim böyle olacağını
Ama deldim dediğim de neler bir kez arkadaşta küçük porsiyon makarna, farklı zaman dilimlerinde önümde açılmış olan atıyorum hoşbeşse içinden iki tane gibi şeyler bence masum yaa

Kızlar nette okudum kasılma ile bebeğin hareketleri aradindaki fark nasıl anlaşılır ya mesela birisi şey demiş bebek bu tam ayağını cikartcak gbi yapiyo karnın bı tarafa toplanıyorsa kasılma oluyo demek mis

İnşallah hayırlısıyla haftasını bekler bebiş
Ama deldim dediğim de neler bir kez arkadaşta küçük porsiyon makarna, farklı zaman dilimlerinde önümde açılmış olan atıyorum hoşbeşse içinden iki tane gibi şeyler bence masum yaa
Kız aklım hala çikolatali ikram bisküvide

İnşallah hayırlısıyla haftasını bekler bebiş

Kız aklım hala çikolatali ikram bisküvide
Ahh benim aklım nelerde bir bilsen ama cuma adam akıllı soracağım hocaya kilo karnı suyu tam moda mod ölçsün beni korkutmak için demesin ben yine dikkat ederim ama ara ara bazı şeyleri yiyeyim ya bu ara tatlı krizi geri planda karbonhidrat tarafı ağır bastı aklım öyle bişeyde ki söylemeyeyim basit ama can çeker ne olur ne olmaz onu aşırı yiyesim var cuma sonrası halledeceğim o işi

Ben ne diyet yaparsam yapim yasakladı valla doğurana kadar

Ben ne diyet yaparsam yapim yasakladı valla doğurana kadar
Kilosu ilerde ya bizim bence de bana öyle diyecek ama işte umut suyu bari sınırda olmayaydı ikisi birden hiç izin vermez o da cidden sınırda mıydı acaba aklım orda ölçtü 10 dedi ama 10 ne demedi hızlı geçti

Önceki gebeliğin de mi canım çünkü 4,5 cm açılma doğum yakın demek. Şimdiki gebeliğin içinse rahim uzunluğudur o 4,5 cm yani 45 mm

İnşallah kuzu
Yok canim onceki dogumumda benim nst sancim cikmadi sabah 9 dan geve 3 e kadar kivrandim kivrandikca bi o hastane bi bu hastane gezdim heo cihazla baktilar birinde 2,5 birinde 4,5 çıktı doğuma almışlardı. Hic elle yapmadilar.

Benim hep elle muayene ettiler açılma için. Rahim ağzı uzunluğu için de vajinal ultrasonla baktılar, karından çok anlayamıyorlardı. Bilemedim.
Yok canim onceki dogumumda benim nst sancim cikmadi sabah 9 dan geve 3 e kadar kivrandim kivrandikca bi o hastane bi bu hastane gezdim heo cihazla baktilar birinde 2,5 birinde 4,5 çıktı doğuma almışlardı. Hic elle yapmadilar.

E benim de öyle oluyor ama geçiyor hemen ben o yüzden umursamadım bir de ağrım olmuyor diye ve bebek hareketli, ben dokunduğumda bana tepki veriyor diye sıkıntı yok diye düşündüm bir sıkıntı da olmadı şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…