- 30 Ağustos 2015
- 267
- 318
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.281
Evet canım o çok mantıklı ben de doktoruma soracağım bir sonraki muayenemde.Benim etrafimda epiduralle dogum yapan cok kisi var cogu da memnun kalmis. Bu ikinma hissinin ortadan kalkmasinin en onemli sebebi verilen ilac dozajinin fazla olmasi. Benim doktorum mesela asla tum hissiyati ortadan kaldiracak kadar verdirmem diyor. Yani sancilari yine hissedeceksin ama daha katlanilabilir seviyede. Bana da boylesi daha mantikli geldi.
Maşallah canm iyi çok şükür dikkat et bende gitmedim doktora ama benmde çok erken başladı sancılarım bugün acile gitmemek için zor dayandım karnım resmen taş gbi hala ama ağrım hafifledi doktor zaten takip et dediŞükür açıklık yok yalancı sancılarım başlamış açıklık yok diye gönderdi yoksa yatış yaptiricakti
2750g 48cm olmuş büyümüşüz biraz
Canım cihaz ile rahim uzunluğu görülüyor elle muayene ile açıklığa bakıyorlar. Açılmayı anlamaları için elle bakmaktan başka seçenek yok. Ben hastanedeyken nst de her sancı çıktığında hep öyle baktılar. Hala baştaki gibi daha fazla açılmaya sebep olmadı yani açılmam hala 1 parmak.Kızlar size bir sorum olacak.simdi normalde onceki doğumumum oldugu gun acilma var mi diye 4,5 kez cihazla baktilar farkli farkli hastanelerde.Hic elle bakmadilar.
Gecenlerde karnim sertlesiyor surekli diye acile gittigimde elle baktılar.ikisi ayni sey degil mi? Cihazla neden bakilmadi gittiğim hastanenin acilinde olmadigi icin olabilir mi?
Ben her agri sancida gideceğim diye dusunuyordum ama tekrar böyle bir sey yasamak istemiyorum.Eger cihaz ve elle ayni seyse acikligi tespit etmeleri icin elle bakmalari zorunlu değilse bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.ikisi ayni seyse elle olani kabul etmeyecegim bir daha.
İnşallah güzel şeyler duyarsın kuzumMasallah kilosu iyi doğum olsa bile korkma... Bende 27 den beri yalancı sancilsrla uğraşıyorum bakalım benim kontrolde yarın ne olacak göreceğiz
Hari biliydim böyle olacağınıBende gebelik şekeri çıkmadı öyle olunca direk ölçüm yapmıyorum ama suyum üst sınırda ve bebeğin karnı 17 gün önden gidiyor kilosu da önde diye diyet vermişti şeker etkiliyor olabilir yine de diye, bu arada suyu üst sınıra yakın dediklerinde bunun ölçüsü ölçü olarak neşekerli şeyler ve karbonhidrat olan herşeyden uzak bir diyeyim var ama bir iki gün biraz bunu deldim galiba
İnşallah canım sağolBende görünürde hissettiğim bir şey olmadığı için bi anda korku bastı normal muayene için gitmiştim. Çok yazamıyorum ama okuyorum bütün mesajları güzel haberlerle gel inşallah
Sağol canım inşallahİnşallah güzel şeyler duyarsın kuzum
Hari biliydim böyle olacağını
Ama daha once cihazla soylemislerdi 4,5 cm avikman var diyeCanım cihaz ile rahim uzunluğu görülüyor elle muayene ile açıklığa bakıyorlar. Açılmayı anlamaları için elle bakmaktan başka seçenek yok. Ben hastanedeyken nst de her sancı çıktığında hep öyle baktılar. Hala baştaki gibi daha fazla açılmaya sebep olmadı yani açılmam hala 1 parmak.
Ama deldim dediğim de neler bir kez arkadaşta küçük porsiyon makarna, farklı zaman dilimlerinde önümde açılmış olan atıyorum hoşbeşse içinden iki tane gibi şeyler bence masum yaaİnşallah güzel şeyler duyarsın kuzum
Hari biliydim böyle olacağını
İnşallah hayırlısıyla haftasını bekler bebişKızlar ben eve geçtim iyi mi yaptım bilmiyorum bugün doktor seni taburcu edelim dedi. Burda enfeksiyon kapma ihtimalin var evin çok uzak değil bir sıkıntı hissedersen gelirsin dedi. Bu ikinci kez taburcu demeleri bu sefer kabul ettim
Ama bi değişme yok riskim devam ediyor. Zaten herhangi bir tedavi de uygulamıyorlardı sadece sancı çıktıkça serum veriyorlardı. O yüzden durumumda herhangi bir değişiklik yok sadece evde dinlenmeye devam ediyorum.
Kız aklım hala çikolatali ikram bisküvideAma deldim dediğim de neler bir kez arkadaşta küçük porsiyon makarna, farklı zaman dilimlerinde önümde açılmış olan atıyorum hoşbeşse içinden iki tane gibi şeyler bence masum yaa
Ahh benim aklım nelerde bir bilsen ama cuma adam akıllı soracağım hocaya kilo karnı suyu tam moda mod ölçsün beni korkutmak için demesin ben yine dikkat ederim ama ara ara bazı şeyleri yiyeyim yaİnşallah hayırlısıyla haftasını bekler bebiş
Kız aklım hala çikolatali ikram bisküvide
Ben ne diyet yaparsam yapim yasakladı valla doğurana kadarAhh benim aklım nelerde bir bilsen ama cuma adam akıllı soracağım hocaya kilo karnı suyu tam moda mod ölçsün beni korkutmak için demesin ben yine dikkat ederim ama ara ara bazı şeyleri yiyeyim yabu ara tatlı krizi geri planda karbonhidrat tarafı ağır bastı aklım öyle bişeyde ki söylemeyeyim basit ama can çeker ne olur ne olmaz onu aşırı yiyesim var cuma sonrası halledeceğim o işi
Kilosu ilerde ya bizim bence de bana öyle diyecek ama işte umutBen ne diyet yaparsam yapim yasakladı valla doğurana kadar
Bana da bu zamana kadar iyi dedi işte bu son ara kontrole gittim bir önceki kontrol ile arasında 11 gün vardı üst sınırda dedi ondan tam güvenemiyorum korksun diye mi dedi diye
Önceki gebeliğin de mi canım çünkü 4,5 cm açılma doğum yakın demek. Şimdiki gebeliğin içinse rahim uzunluğudur o 4,5 cm yani 45 mmAma daha once cihazla soylemislerdi 4,5 cm avikman var diye
İnşallah kuzuİnşallah hayırlısıyla haftasını bekler bebiş
Kız aklım hala çikolatali ikram bisküvide
Yok canim onceki dogumumda benim nst sancim cikmadi sabah 9 dan geve 3 e kadar kivrandim kivrandikca bi o hastane bi bu hastane gezdim heo cihazla baktilar birinde 2,5 birinde 4,5 çıktı doğuma almışlardı. Hic elle yapmadilar.Önceki gebeliğin de mi canım çünkü 4,5 cm açılma doğum yakın demek. Şimdiki gebeliğin içinse rahim uzunluğudur o 4,5 cm yani 45 mm
İnşallah kuzu
Yok canim onceki dogumumda benim nst sancim cikmadi sabah 9 dan geve 3 e kadar kivrandim kivrandikca bi o hastane bi bu hastane gezdim heo cihazla baktilar birinde 2,5 birinde 4,5 çıktı doğuma almışlardı. Hic elle yapmadilar.
E benim de öyle oluyor ama geçiyor hemen ben o yüzden umursamadım bir de ağrım olmuyor diyeKızlar nette okudum kasılma ile bebeğin hareketleri aradindaki fark nasıl anlaşılır ya mesela birisi şey demiş bebek bu tam ayağını cikartcak gbi yapiyo karnın bı tarafa toplanıyorsa kasılma oluyo demek mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?