- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #19.241
Karnin sertlesiyor ye normale dondukten sonra dakika tut bir daha ne zman sertlesecek onu kontrol et duzenli araliklarda olursa dohum sancı si oluyormus o zmn hastaneye gidersin..doktor yazimca haber etYazdım bakalım ne diycek ya ama bu böyle bebek tekme atar ya onun gbi oluyo sonra birden aşağı sancı vuruyor normal durunca bişe yok yani
Yazdı canm doktor çok umursmaadi eğer çok ciddi şikayetin varsa gel bakalım diyo ciddiyeti halbuki ona soruyorum ben ama neyse tutucam canm karnimin sertleşmesini bakalımKarnin sertlesiyor ye normale dondukten sonra dakika tut bir daha ne zman sertlesecek onu kontrol et duzenli araliklarda olursa dohum sancı si oluyormus o zmn hastaneye gidersin..doktor yazimca haber et
Canim suphen varsa git böyle demesi güzel bir sey gormeden bilemez sonucta..Sinir oldum ya çok ciddi şikayetleriniz varsa gelin bakalım ultrason nst yapalım diyo 34 hafta artk erken doğum riski olabilir diyo
Bilmiyorum eşim uyuyo şuan ise gidiyo gece biraz bakacam artarsa cagircanCanim suphen varsa git böyle demesi güzel bir sey gormeden bilemez sonucta..
Sancıyla beraber bebek kasıyor mu kendini yada belinizden sancı giriyorsa kaç dakika da bir geldiğini tutmalisinizDakika nasıl tutucam mesela ynai
Sertleşme aralıklarını say.benim de sertleşiyor bi 10-15 saniye sonra düzeliyor mesela.doktor sıklaşırsa, ağrı aşağıya baskı yaparsa gel hemen demişti.yani ben aralıkları saymıyorum ama zaten sıklaşsa duramam.arkadaşlarıma sordum onlar da doğum sancısı olsa duramazsın dediler.benim nstlerde 2 haftadır düzenli sancı çıkıyor ama ilerleme yok yani aynı düzeyde 2 haftadır.artarsa doktora haber vericem.dün gittim yine sancı vardı cuma tekrar çağırdı mesela.senin yerinde olsam gider bi nst ye girerdim.çünkü artmaması için ilaç başladılar banaBilmiyorum hareketi hadi tamam kahverengi akıntı ne demek bide hareket edince gelen sancı bilmiyorum uzandım bakalim
Bi yerde okumustum her doğum kendine has diye. Herkes de fakli olabiliyormus sanci. Mesela benim ilkinde regli gibi baslayip karnima batan agrilar haline donusmustu bir düzeni felanda yoktu.o yuzden kimse doğumdan suphelenmedi.acilma oldu serum taktilar ondan sonra sabaha dogru bes dakikada bir sanciya dönmüştü.sen huzursuz hissediyorsan git bi yine de haftan ileri bayaYazdı canm doktor çok umursmaadi eğer çok ciddi şikayetin varsa gel bakalım diyo ciddiyeti halbuki ona soruyorum ben ama neyse tutucam canm karnimin sertleşmesini bakalım
Bence kasıyor çünkü o hareket gbi değil taş gbi çıkma gbi oluyoSancıyla beraber bebek kasıyor mu kendini yada belinizden sancı giriyorsa kaç dakika da bir geldiğini tutmalisiniz
İyice dinlen yorma kendini devam ederse akşam bı acile görün canımBence kasıyor çünkü o hareket gbi değil taş gbi çıkma gbi oluyo
Benmde aynı bu tarz işte karnım çok sertlesiyo o anda oluyo sancı bebek hareketleniyo sonra geri geçiyorSertleşme aralıklarını say.benim de sertleşiyor bi 10-15 saniye sonra düzeliyor mesela.doktor sıklaşırsa, ağrı aşağıya baskı yaparsa gel hemen demişti.yani ben aralıkları saymıyorum ama zaten sıklaşsa duramam.arkadaşlarıma sordum onlar da doğum sancısı olsa duramazsın dediler.benim nstlerde 2 haftadır düzenli sancı çıkıyor ama ilerleme yok yani aynı düzeyde 2 haftadır.artarsa doktora haber vericem.dün gittim yine sancı vardı cuma tekrar çağırdı mesela.senin yerinde olsam gider bi nst ye girerdim.çünkü artmaması için ilaç başladılar bana
Gidicem galiba zaten cnm biraz bekleyim hiç gecmezse gidicemBi yerde okumustum her doğum kendine has diye. Herkes de fakli olabiliyormus sanci. Mesela benim ilkinde regli gibi baslayip karnima batan agrilar haline donusmustu bir düzeni felanda yoktu.o yuzden kimse doğumdan suphelenmedi.acilma oldu serum taktilar ondan sonra sabaha dogru bes dakikada bir sanciya dönmüştü.sen huzursuz hissediyorsan git bi yine de haftan ileri baya
Tamam canim biraz bak bakalim geçmezse git mutlaka.Bilmiyorum eşim uyuyo şuan ise gidiyo gece biraz bakacam artarsa cagircan
Senin sertleşme olduğunda bebek hareketi nasıl oluyoSertleşme aralıklarını say.benim de sertleşiyor bi 10-15 saniye sonra düzeliyor mesela.doktor sıklaşırsa, ağrı aşağıya baskı yaparsa gel hemen demişti.yani ben aralıkları saymıyorum ama zaten sıklaşsa duramam.arkadaşlarıma sordum onlar da doğum sancısı olsa duramazsın dediler.benim nstlerde 2 haftadır düzenli sancı çıkıyor ama ilerleme yok yani aynı düzeyde 2 haftadır.artarsa doktora haber vericem.dün gittim yine sancı vardı cuma tekrar çağırdı mesela.senin yerinde olsam gider bi nst ye girerdim.çünkü artmaması için ilaç başladılar bana
Baslangıctan diğer başlangıca dk tut canım uc kezden sonra aralıklarına bak dk aralığı sabitse beklemeden doktora gitBenmde aynı bu tarz işte karnım çok sertlesiyo o anda oluyo sancı bebek hareketleniyo sonra geri geçiyor
Tutacam canm uzandım şimdi bakalım bBaslangıctan diğer başlangıca dk tut canım uc kezden sonra aralıklarına bak dk aralığı sabitse beklemeden doktora git
Sertleşince hareket etmiyor ama sertleşme geçince hareket ediyor.birde hep karnımın aynı bölgesinde oluyorSenin sertleşme olduğunda bebek hareketi nasıl oluyo
Bence sık canım.benim hissettiğim sertlik günde 5-6 kere falan oluyor.birde dinlendikten sonra bak.doktor bana dinlen kendini yorma dedi direk sancı çıkınca.sanırım yorgunluk da yapıyormuş16.43te geldi bir dk durdu sertlik
16.52de geldi birbdk durdu sonra bebek vurdu
16.57de geldi çok kısa sürdü bebek hala çok hareketli
Hiç yorulmadimki zaten oturursam hiç geçmiyor o sertlikBence sık canım.benim hissettiğim sertlik günde 5-6 kere falan oluyor.birde dinlendikten sonra bak.doktor bana dinlen kendini yorma dedi direk sancı çıkınca.sanırım yorgunluk da yapıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?