2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yazdım bakalım ne diycek ya ama bu böyle bebek tekme atar ya onun gbi oluyo sonra birden aşağı sancı vuruyor normal durunca bişe yok yani
Karnin sertlesiyor ye normale dondukten sonra dakika tut bir daha ne zman sertlesecek onu kontrol et duzenli araliklarda olursa dohum sancı si oluyormus o zmn hastaneye gidersin..doktor yazimca haber et

Karnin sertlesiyor ye normale dondukten sonra dakika tut bir daha ne zman sertlesecek onu kontrol et duzenli araliklarda olursa dohum sancı si oluyormus o zmn hastaneye gidersin..doktor yazimca haber et
Yazdı canm doktor çok umursmaadi eğer çok ciddi şikayetin varsa gel bakalım diyo ciddiyeti halbuki ona soruyorum ben ama neyse tutucam canm karnimin sertleşmesini bakalım

Bilmiyorum hareketi hadi tamam kahverengi akıntı ne demek bide hareket edince gelen sancı bilmiyorum uzandım bakalim
Sertleşme aralıklarını say.benim de sertleşiyor bi 10-15 saniye sonra düzeliyor mesela.doktor sıklaşırsa, ağrı aşağıya baskı yaparsa gel hemen demişti.yani ben aralıkları saymıyorum ama zaten sıklaşsa duramam.arkadaşlarıma sordum onlar da doğum sancısı olsa duramazsın dediler.benim nstlerde 2 haftadır düzenli sancı çıkıyor ama ilerleme yok yani aynı düzeyde 2 haftadır.artarsa doktora haber vericem.dün gittim yine sancı vardı cuma tekrar çağırdı mesela.senin yerinde olsam gider bi nst ye girerdim.çünkü artmaması için ilaç başladılar bana

Yazdı canm doktor çok umursmaadi eğer çok ciddi şikayetin varsa gel bakalım diyo ciddiyeti halbuki ona soruyorum ben ama neyse tutucam canm karnimin sertleşmesini bakalım
Bi yerde okumustum her doğum kendine has diye. Herkes de fakli olabiliyormus sanci. Mesela benim ilkinde regli gibi baslayip karnima batan agrilar haline donusmustu bir düzeni felanda yoktu.o yuzden kimse doğumdan suphelenmedi.acilma oldu serum taktilar ondan sonra sabaha dogru bes dakikada bir sanciya dönmüştü.sen huzursuz hissediyorsan git bi yine de haftan ileri baya

Benmde aynı bu tarz işte karnım çok sertlesiyo o anda oluyo sancı bebek hareketleniyo sonra geri geçiyor

Gidicem galiba zaten cnm biraz bekleyim hiç gecmezse gidicem

Senin sertleşme olduğunda bebek hareketi nasıl oluyo

16.43te geldi bir dk durdu sertlik
16.52de geldi birbdk durdu sonra bebek vurdu

16.57de geldi çok kısa sürdü bebek hala çok hareketli

16.43te geldi bir dk durdu sertlik
16.52de geldi birbdk durdu sonra bebek vurdu

16.57de geldi çok kısa sürdü bebek hala çok hareketli
Bence sık canım.benim hissettiğim sertlik günde 5-6 kere falan oluyor.birde dinlendikten sonra bak.doktor bana dinlen kendini yorma dedi direk sancı çıkınca.sanırım yorgunluk da yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…