2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Çok sağol canım benim bizde iyiyiz çok şükür. Bugün 32 haftalık olduk. Hem kontrole gideceğim hem çalışabilir raporu alacağım. Evinizde hasar filan oluşmadı inşallah. O gece depreme uyanıp merkez üssünün Düzce olduğunu görünce direk aklıma sen geldin. Biran önce toparlanmanizi diliyorum kuzum

5 gün önce Grip aşısı oldum ama şu an grip oldum. Aşının yan etkisi midir bilemedim. Burun tıkalı, boğaz ağrılı. Zaten uyku yok. İshal.. Aralık ayı hızla geçsin, sağlıkla hayırla biz de pat pat doğuralım inşallah.

Kızlar doktordan ciktim kilosu 2474 gram boyu 47 cm. Az kilo almış dedi bakalım biraz daha yemeye çalışacağım. Sancilarim normal düzeyde az da olsa bugün poz verdi kızım şükür. Sezeryan için şimdilik 23 Aralık dedik ama kafası doğum kanalına yerleşmiş o yüzden en ufak ağrıda gel daha erken alabiliriz dedi

Eklentiler

• 20221130_095840.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
Bilmiyom ki biri yazmış öyle bende size sorum dedim kasılma tam olarak bebek hareketi gbi mi

Kızlar ben kontrolden çıktım bebiş 48 cm 2.700 olmuş çok şükür nst ye de girdik orada da sonuclar guzel cıktı benim bu kasinmalarım icin tekrardan karaciger enzimleri ve safra enzimlerine bakilacak yuksek çıkarlarsa bebiş için 38 i beklemeyeceğim dedi bi de idrar yolu enfeksiyonu icinde şase ilaç verdi gündemimiz çok yoğun bu aralar bebiş erken gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…