• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Şükür kilom kalmadı iki doğumundan sonra emzirirken kilo vereblerdenim ama vücut artık ne der 3.ye bilmiyorum 😅 hiç takmamistim ama bu doğumdan sonra güzel bir korse bulup kullanacağım nasılsa kışa da denk geliyor zorlamaz. Diğerlerinde takamadim sicaktan
Aynen onu bende istiyorum güzel toparlıyormuş korse doğumdan sonra 🤗

Bende doğumdan sonra hemen diyet ve lesliye başlayacağım zaten kilom vardı ve ben diyetteyken hamile kaldığını öğrenmiştim o yüzden en az kiloayla bitirip sonrasında hızla kilo vermem gerek 😳😔
Sporla diyet birlikte olursa oluyor. Detox çayları falanda var görüyorum ama nekadar güvenilir bilmiyorum tabi.

Ya bende kilo almıştım 5 kilo veremiyordum. Smdi 11 haftalık hamileyim 4 kilo almis görünüyorum aynaya bakamıyorum , hic abur cubur yok, ekmek zaten oyle yemem sanirim hamilelign basindan beri kabizim ondan dolayi boyle haftada 1 kere oluyor. Karnim cıktı tamam, memelerim aşırı büyüdü bel cevrem cok kalınlaştı.diyetisyenle devam edeyim dedjm ama şimdi tatilde cok zor olacak. Doğum sonrasi artik ben birde sezeryan olacağım. Spora hemen başlayamam. Bakalim hayrlisi kiloya cok takıyorum. Ilk 3 ayda genelde kilo alinmaz ben neden aliyorum diye
Yok ya kim demiş bak 3ayda hatta 1bucuk ayda 3kilo alan ben 😅 alan alıyor ama şu bulantı zamanı geçerse inşallah bukadar hızlı almam inşallah. İlk hamileligimde 11 kilo, ikincide 16kilo aldım bunda daha çok olabilir yer müsait 😅

Canim burcu da bende veremedim sena da verdim. Burcu da arkadasim ama 🙈napayim o cok serbest birakiyor sena sıkıyor. O sıktıkça bende salmadim. 2 ayda 8 kilo verdim tiroid hastasi oldugum halde 😁
Valla bende hipotiroidiyim ama diyrtisyenle yapamıyorum ben kendim becerebiykrum bu işi çözdüm artık 😂

Ya bende kilo almıştım 5 kilo veremiyordum. Smdi 11 haftalık hamileyim 4 kilo almis görünüyorum aynaya bakamıyorum , hic abur cubur yok, ekmek zaten oyle yemem sanirim hamilelign basindan beri kabizim ondan dolayi boyle haftada 1 kere oluyor. Karnim cıktı tamam, memelerim aşırı büyüdü bel cevrem cok kalınlaştı.diyetisyenle devam edeyim dedjm ama şimdi tatilde cok zor olacak. Doğum sonrasi artik ben birde sezeryan olacağım. Spora hemen başlayamam. Bakalim hayrlisi kiloya cok takıyorum. Ilk 3 ayda genelde kilo alinmaz ben neden aliyorum diye
Takılma hamileliğini zehretme kendine bende sezeryan olacağım mecbur bende hemen spora.baslayacagim 😳

Sporla diyet birlikte olursa oluyor. Detox çayları falanda var görüyorum ama nekadar güvenilir bilmiyorum tabi.
Ya ben diyetle veremedim cok denedim... Hayatım boyunca hep kiloyla uğraştım ben aç kalınca veriyorum vücudumu açlığa alıştırmam gerek... Aralıklı oruç gibi yaptim güzel vermistim bir de spor iyi gelmişti bakalım doğumdan sonra sezeryan dikişlerim iyileşsin başlayacağım tekrar

O daha super iste ,😁ben kendim yaptigimda gevsek davranıyorum.😅
Yok ben çok hirsliyimdir. Bir şeyi kafaya taktiysam yaparım sanırım burcumla alakalı bir de sürekli yüzün güzel birde zayifladan lafları... İnsanı geriyor 😂 tabi eşim de artık çocuk büyüdü zayiflasan mi falan diyince baya hırs yapmıştım

Hemen mi baslayacaksin spora sıkıntı olmaz mı , 6 ay sonra başlayın deniliyor sezeryanda herkes hemen kilo almissn diyecek diye böyle oldum 😀
Ya herkes konuşuyor ben artık insanları takmiyorum ağır sporlar yapamayız zaten dikişleri tehlikeye atmamaliyiz ya da fıtık vs olmamak gerek... Ama yürüs tarzı olabilir yada internette illa ki sezeryan sonrası yapılabilen hareketler vardır araştırın. Spor salonuna gitme gibi bir şansım olamaz iki çocukla 😳 bir de ben ilkinde emzirmedim... İçimden de gelmedi sütüm de çok olmadı uğraşmadım da açıkçası bunda emzirmeyi çok istiyorum belki öylede hızlı gider kilo

Kızdır belki ☺️ kizlar pek göstermez ya. 2hafta sonra muhtemelen öğrenirsin daha naz yapmazsa ufaklık 😊 bende yarın çocuklarıma söylemek için istiyorum öğrenmeyi ama bakalım doktor söyleyecek m
Saglikli olsunda kiz oglan fark etmez😊
Biz ogrendigimizde kizimizda yanimizda olur belki kendi duyar doktordan kardeşinin cinsiyetini. Sende guxel hsberlerle gel insallah 🤲

Back
X