• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar sarı kantaron yağı hamilelik çatlaklarına iyi gelir mi? Annem kendisi yapmış da sür dedi.
Annem kirmizi kantaron verdi bana.Ayaklarımda yaralar vardi yaklasik bir senedir izi duran. bir iki gecedir sürüyorum yaralarin rengini acti sanki. Ama catlak icin lierac kullaniyorum kantaronda aklima yeni geldi ama bir doktora soracagim zarari olur mu diye.

Annem kirmizi kantaron verdi bana.Ayaklarımda yaralar vardi yaklasik bir senedir izi duran. bir iki gecedir sürüyorum yaralarin rengini acti sanki. Ama catlak icin lierac kullaniyorum kantaronda aklima yeni geldi ama bir doktora soracagim zarari olur mu diye.
İyi dedin canım ben de sorarım.

Kızlar 1 haftadır progestan fitil kullanıyorum ya, şimdi peçeteye silince kahverengi lekelenme gördüm tuvalette. Gece vs bir sıkıntım yoktu. Çok korkuyorum inşallah kırmızıya vs dönmez :( normal midir fitilden sonra :(

Merhabalar bayramın ilk günü hafif kahve leke vardı dün yoğunlaştı doğum acile gittim ve kese çevresinde kanama alanları olduğu söylenerek progestan 100mg verdi birde tek kullanımlık iğne ancak en derin seviyeye yapılan iğne oldıgundan fobi sebebiyle yaptıramadım ilaçlar yeterli olur mu aynı sorunu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi ilişki yasağı dışında bir durum varmı
Benim dün bir anda kanama başladı. Eşimle koşarak acile gittik. Ultrasonda bakmışlar birsey yok çocuk hareketli kalp atiyor. 2 progestan dedi sabah akşam icecem. Normalde vajinal takıyorum. Koltuktan kalkınca kan Bi fırlattı 🙄oradaki şok olmuşlar. Bende heryerde kan (((kan bitmezse tekrar gel dediler . Şuan daha iyiyim . Kan bitmedi ama azaldı sanki. Hep uzancam, ağır kaldırmayacam. Çocuk çok büyük dediler ve çok hareketli işte o vuruyor. Başka hiç sebep yokki .sizide geçmiş olsun🌷

Günaydınlar :KK25: kızlar üç gündür yatak döşek yatıyorum grip gibi bişey oldum önce eşim oldu 2 gün sonra da bana bulaştı😞 ben kovid olduğunu düşünüyorum ama test yapmadılar eşime ücret karşılığı yapıyoruz demişler o da çok da hevesli değildi zaten neyse dinlendim biraz daha iyiyim bugün bebeğe bişey olacak diye ödüm kopuyor 😫 bayram haftası gitmiştik ikili teste sizi kaç hafta sonraya çağırdı tekrar bana bişey demedi de 🙄

Burda akşam yemeği menüsü mü paylaşsak ben artık ne yapacağımı düşünecek derman bulamıyorum 🥹😂
Et tavuk balık tereyağ yemek hiçbirini yiyemiyorum yoğur ve çorba ile yaşıyorum🥺bıktım artık canım da sürekli (Maraş) tarhanası ekşi ekşi ve olmamış üzüm istiyor 😅 eşim de çember giderek daralıyor yakında açlıktan öleceğiz diyor😂 ben yemeyince o da pişirmiyor😄

Günaydınlar :KK25: kızlar üç gündür yatak döşek yatıyorum grip gibi bişey oldum önce eşim oldu 2 gün sonra da bana bulaştı😞 ben kovid olduğunu düşünüyorum ama test yapmadılar eşime ücret karşılığı yapıyoruz demişler o da çok da hevesli değildi zaten neyse dinlendim biraz daha iyiyim bugün bebeğe bişey olacak diye ödüm kopuyor 😫 bayram haftası gitmiştik ikili teste sizi kaç hafta sonraya çağırdı tekrar bana bişey demedi de 🙄
Günaydın. Geçmiş olsun. İlk 3 ayı atlattık risk bi tık daha az olduğu için korkma geçer gider inşallah. Covit bile olsa iyiye dönüyormuşsun bağışıklığın var artık :) İkili testi ben de bayram haftası vermiştim. Bana orta risk çıktı dedi. Muayene ederken yorumlayacakmış. O yüzden 2 hafta sonrasına tekrar randevu aldım. Haftaya gideceğim inşallah.

Benim dün bir anda kanama başladı. Eşimle koşarak acile gittik. Ultrasonda bakmışlar birsey yok çocuk hareketli kalp atiyor. 2 progestan dedi sabah akşam icecem. Normalde vajinal takıyorum. Koltuktan kalkınca kan Bi fırlattı 🙄oradaki şok olmuşlar. Bende heryerde kan (((kan bitmezse tekrar gel dediler . Şuan daha iyiyim . Kan bitmedi ama azaldı sanki. Hep uzancam, ağır kaldırmayacam. Çocuk çok büyük dediler ve çok hareketli işte o vuruyor. Başka hiç sebep yokki .sizide geçmiş olsun🌷
Geçmiş olsun. Aktif Kan olunca tuvalet harici kalmamıştım 2 gün sonra kesilmişti. İnşallah senin daha hızlı geçer. Minik kızlarımız hızla büyüyor, 6 ay daha sabretsinler 🧿

Çoook geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum :( Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💖

İyi dedin canım ben de sorarım.

Kızlar 1 haftadır progestan fitil kullanıyorum ya, şimdi peçeteye silince kahverengi lekelenme gördüm tuvalette. Gece vs bir sıkıntım yoktu. Çok korkuyorum inşallah kırmızıya vs dönmez :( normal midir fitilden sonra :(
Canım fitil ile alakası yoktur. Kirmizi ile baslayan kanamam kahveye donuyordu.kahve ile baslayan kanamam hic kirmiziya donmedi. İns seninde oyle olacaktır
Gecmis olsun 💐

Geçmiş olsun canim benimde iki hafta önce yataga kadar cikmisti insanin eli ayagi titriyor.simdilerde hep kahve
lekelenme çok şükür .yani cocugun buyukluguyle ilgili oldugunu pek sanmıyorum ama benim bit gibiyken bile kanama oluyordu 🙈

Geçmiş olsun canım çok dikkat et... Mümkünse hareketlerini kisitla ♥️

Doktorum bana sabah akşam bir ölçek içebilirsin dedi. Aç mı yok mu diye sormaya utandım, evde var nasıl kullanayım 😂
Valla canim glikoz gibi bisey resmen tok kullan ac miden bulanabilir.bagirsaklari harekete geciriyor zaten her kosulda ama bana pek yaramadi insallah sen faydasını gorursun.

Cok gecmis olsun canim insallah hemen atlatırsın 🤲

11+2 yim 2.5 kilo aldim. Ama hamile olmasam da alirdim 50 gundur yatıyorum 😅 Bulantim da olmayinca normal yeme duzenim devam etti.
Canim senin hareket yok cok normal kilo alman.Saglikli olsunda dert etme iyi olunda.Ben akşama kadar 4 yaş bebeyle mücadele ediyorum oturamiyorum desem yeridir. Hic almadim henuz haliyle

A Aklimtrakyada canım bu doktorun herjalde bana gicigi var tek 😳 eltimde aynı haftada hamile benimle onun cinsiyeti de söylemiş oğlan demiş ☺️ bir bana gelince bakmıyor sanırım
Allah allah canim zaten sen burda 18 inden once soylemiyor deyince ben sadece şansımı denemiştim. Tahminen soyliyeyim dedi soyledim ayrica sira bekleyen iki bayan ile konustum onlarin hamileligi bizden önde. Erken haftalarda ön tahmin yapip sonra kesinlestirmis
Birinin tutmamis hatta ☺️

Back
X