- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.312
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.721
Ooo bize de yaz mutlaka buraya![]()
Buradaki tüm annelerinkini heyecanla takip ediyorum zaten bende yazarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bize de yaz mutlaka buraya![]()
3 e kadar normal diye biliyorum canımKızlar herkese merhaba
Bugün bizimde doktor kontrolumuz vardı. Ense kalınlığımız 1.5mm çıktı doktor sınırın bir tık üstü dedi. Sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı. Bugün fetal DNA testi de verdik sonucumuz 15 gün sonra çıkacak. Bu arada büyük ihtimalle kız dedi iki doktorda bakıp ama test sonucu çıkınca netleşecek
Sanırım 1.2nin bir tık üstü olduğu için doktorum bu şekilde dedi. 1.2 olunca biz çok iyi diyoruz diye söyledi çünkü3 e kadar normal diye biliyorum canım![]()
Benim ki 1.6 çıkmıştı doktor çok iyi demişti ikili de normal çıkmıştıSanırım 1.2nin bir tık üstü olduğu için doktorum bu şekilde dedi. 1.2 olunca biz çok iyi diyoruz diye söyledi çünkü
Olabilir canım. Çoğu doktor bu değer için normal demiş zaten. Benim de için ferahladi. Çok teşekkür ederimBenim ki 1.6 çıkmıştı doktor çok iyi demişti ikili de normal çıkmıştıher doktor farklı demek ki
Ben kullanmadım canım ilk hamileligim hep kanamaliydi benim progesteron hap kullanmıştım bir de iğneler kullanmıştım süreklikızlar selamm doktora gittik bebek iyi görünüyo çok şükür doktor fitili ağızdan almamı söyledi. Birde endol diye makattan alınan bi fitil verdi hiç kullanan var mı aranızda duyan bu fitili
Rica ederim canım bu süreçte insan en ufak ihtimalde endişeleniyor ne yazık kiOlabilir canım. Çoğu doktor bu değer için normal demiş zaten. Benim de için ferahladi. Çok teşekkür ederim
geçmiş olsun canımmm kanaman durdu. mu pekiKızlar ben evdeyimvalla kaçtım bunaldım. Serum için 3 gün savaştım gerezikalar yaaa çok sinirlendim ama yedim serumu. Eşime dedim 5 dk bile burda kalamam. Biraz önce çıktım. Normalde doktor daha 2 gün kal dedi . Şimdi gayet iyiyim enerji geldi
![]()
Cok sağolgeçmiş olsun canımmm kanaman durdu. mu peki
Ay maşallah gozunaydin canımEki Görüntüle 3098705 selam teyzoslar biz geldik cinsiyet öğrendik de geldik bir kızım olacakmışçok duygulandım
![]()
Çok gecmiş olsun kanaman nasıl olduKızlar ben evdeyimvalla kaçtım bunaldım. Serum için 3 gün savaştım gerezikalar yaaa çok sinirlendim ama yedim serumu. Eşime dedim 5 dk bile burda kalamam. Biraz önce çıktım. Normalde doktor daha 2 gün kal dedi . Şimdi gayet iyiyim enerji geldi
![]()
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin inşallah. Kanaman ne durumda durdu mu?Kızlar ben evdeyimvalla kaçtım bunaldım. Serum için 3 gün savaştım gerezikalar yaaa çok sinirlendim ama yedim serumu. Eşime dedim 5 dk bile burda kalamam. Biraz önce çıktım. Normalde doktor daha 2 gün kal dedi . Şimdi gayet iyiyim enerji geldi
![]()
Çok şükür canım çok geçmiş olsunCok sağoleve geldim masallah durmadan yiyorum
serum iyi geldi bana)))Evet proluton vurduk dün. Tüm ilaçları evden getirdim proluton da getirdim
![]()
Gözün aydın canım ekliyorum listeyeKızlar merhabaa doktor kontrolünden çıktık, benim de kızım oluyorrr
Doktor çok fazla kanamışsın dedi bebeğin eşine çok yakın yerden kanamam olmuş, o yüzden iğne verdi. 1 hafta da raporluyum. Rahminde çok fazla kasılma var dedi, magnezyum verdi. Bebek sağlıklı, 1 hafta da önden gidiyor. Ama kanamam tekrarlayabilirmiş o yüzden dikkat edeceğim ama çok mutluyum cinsiyet belli olduğu içinkendim de dahil herkes erkek diyordu yanıldık
![]()
Aslinda bel agrilari normal ancak seninki soyledugine gore cok siddetli. Uzun sure ayakta kalinca mi oluyor, ya da uzun sure ayni pozisyonda kalinca mi yoksa dinlenirken mi?Ya kızlar merhaba.
Belime bazen bir ağrı giriyor kopacak gibi normal mi acaba bu durum bilginiz var mı ?
Pazar günü çok şiddetliydi evde temizlik falan yaptık. Aslında çok yorulmadım da ama bilmiyorum. 2 Gündür sadece arada oluyor. Ama bilmiyorum işte :/Aslinda bel agrilari normal ancak seninki soyledugine gore cok siddetli. Uzun sure ayakta kalinca mi oluyor, ya da uzun sure ayni pozisyonda kalinca mi yoksa dinlenirken mi?