- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #6.701
Maşallah hadi gözün aydın canim çok sevindimEki Görüntüle 3098705 selam teyzoslar biz geldik cinsiyet öğrendik de geldik bir kızım olacakmışçok duygulandım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah hadi gözün aydın canim çok sevindimEki Görüntüle 3098705 selam teyzoslar biz geldik cinsiyet öğrendik de geldik bir kızım olacakmışçok duygulandım
![]()
Benim kayınvalide düşünüyorAranızda cinsiyet partisi düşünen yok mu![]()
Zor günler ama geçecek canım inan üzme kendini..Kızlarre günaydınnn nasılsınız kanaması olanları merak ettim . Benim daha da yine arttı tekrar hastaneue gidicez birazdan kendi doktorum yapcak bişey yok bekle dedi ama benim dayanmaya gücüm yok![]()
İnşallah canımZor günler ama geçecek canım inan üzme kendini..
Yüz yıkama jeli olarak topicrem kullanıyorum. Tonik ve peeling olarak simple ürünlerini kullanıyorum. Nemlendirici olarak yves rocher sebo vegetal kullanıyorum. Güneş kremi her gün dışarı çıksam da çıkmasam da sürüyorum solante pregna. Çatlaklar için yves rocher mone de thaiti yağı ve bio-oil dönüşümlü kullanıyorum. Haftada bir duşta yüz kesesi yapıyorum peeling yerine.Kızlar cilt bakım ürünü olarak ne kullaniyosunuz? Ben cerave yuz yikama jeli ve nemlendirici kullaniyorum bazen de dusta dove un sabununu kullanıyorum.Serum olarak da the purest in hyaluronik asidini ve niacinimide kullanıyorum ama niacinimide haftada bir falan sivilce çıkarsa kullanıyorum. Güneş kremimde roc marka. Simdi guzel bi peeling almak istiyorum ve sizler ne kullanıyorsunuz merak ediyorum.ben cilt bakımını cok seviyorum ama bu dönemde şaştım kaldim ne kullanacagimi bilemedim.
Canim benimki 1.33 cikti doktor cok iyi dedi ki aramizda pek fark yok seninki ile.ozellikle sordum sınır kaç diye 2,5 dedi. Neden oyle soylemis doktorun anlamadim.,Kızlar herkese merhaba
Bugün bizimde doktor kontrolumuz vardı. Ense kalınlığımız 1.5mm çıktı doktor sınırın bir tık üstü dedi. Sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı. Bugün fetal DNA testi de verdik sonucumuz 15 gün sonra çıkacak. Bu arada büyük ihtimalle kız dedi iki doktorda bakıp ama test sonucu çıkınca netleşecek
Merhaba. Ben sınır 2.5 diye biliyorum. Benim de 12+3 te bakıldı 1.2 çıktı çok iyi dedi. Kaçıncı haftadasın, belki sınır haftaya göre değişiyordur.Kızlar herkese merhaba
Bugün bizimde doktor kontrolumuz vardı. Ense kalınlığımız 1.5mm çıktı doktor sınırın bir tık üstü dedi. Sizin ense kalınlığı ne çıkmıştı. Bugün fetal DNA testi de verdik sonucumuz 15 gün sonra çıkacak. Bu arada büyük ihtimalle kız dedi iki doktorda bakıp ama test sonucu çıkınca netleşecek
selam canım, aslında ense kalınlığı çok iyi çıkmış, neden sınırın bir tık üstü demiş ki.. normalde sınır 2.5 ve üstü olarak kabul ediliyor. gittiğin hastane özel mi? dna testine ne kadar ödediniz, sanki bana biraz ticari gibi geldi, aynı yerde yaptırdıysanız tabii, size yok yere evham yaptırmışlar gibi geldiKızlar herkese merhaba
Normalde 1,2mm istenir onun bir tık üstü ama kötü bir değer değil dedi canım. Sınır 2,5mm miş dediğin gibi. Ama 2,5mm olsa bile kesin sorun vardır diyemeyiz de dedi.Canim benimki 1.33 cikti doktor cok iyi dedi ki aramizda pek fark yok seninki ile.ozellikle sordum sınır kaç diye 2,5 dedi. Neden oyle soylemis doktorun anlamadim.,
İnternete baksana ordada 3mm alti normal kabul edilir diyor.
Benimde 12+5 ama ultrasonda 13+1 çıktı. 1,2mm'e kadar çok iyi diyoruz bu onun bir tık üstü dedi doktorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor bu süreçte biliyorsunuz.Merhaba. Ben sınır 2.5 diye biliyorum. Benim de 12+3 te bakıldı 1.2 çıktı çok iyi dedi. Kaçıncı haftadasın, belki sınır haftaya göre değişiyordur.
Özel hastane değil muaynehaneye gidiyoruz canım. Benim yaş 37 olduğu için ben zaten bu testi yaptıracaktım. Ama doktorun böyle demesi tedirgin etti tabi ki beni.selam canım, aslında ense kalınlığı çok iyi çıkmış, neden sınırın bir tık üstü demiş ki.. normalde sınır 2.5 ve üstü olarak kabul ediliyor. gittiğin hastane özel mi? dna testine ne kadar ödediniz, sanki bana biraz ticari gibi geldi, aynı yerde yaptırdıysanız tabii, size yok yere evham yaptırmışlar gibi geldi
anladım canım sevindim zaten yaptıracak olmana, ölçümde gayet iyi, inşallah testinin sonuçları iyi çıkarÖzel hastane değil muaynehaneye gidiyoruz canım. Benim yaş 37 olduğu için ben zaten bu testi yaptıracaktım. Ama doktorun böyle demesi tedirgin etti tabi ki beni.
Amin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.anladım canım sevindim zaten yaptıracak olmana, ölçümde gayet iyi, inşallah testinin sonuçları iyi çıkar![]()
aminn canım inşallahAmin canım inşallah. Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.
Anladim canim ama benim doktor 1,33 degerine cok iyi dedi. Burnu ve ensesi iyi bu sağlıksiz olmadigini gosteren seyler dedi bakalim 4gune ikili tarama sonucum da cikarNormalde 1,2mm istenir onun bir tık üstü ama kötü bir değer değil dedi canım. Sınır 2,5mm miş dediğin gibi. Ama 2,5mm olsa bile kesin sorun vardır diyemeyiz de dedi.
1.2 çıktı çok iyi dedi doktorumKızlar herkese merhaba
Ooo bize de yaz mutlaka buraya