• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selam ya devlet hastahanesi de perinatologa görünmek için önce normal kadın doğumdan randevu almak gerekiyormuş. Çok beklemeyelim diye özelden baktım fiyatlara. Perinatoloji ıiuzmanı olanları aradım en uygunu 1000 tl dedi ama özellikle yorumları iyi olanları aradım. Çok pahallı mı sizce?

Haftada 1 veya 2 onu da yaptırıyorum çünkü ağrı her gün var 🥴 sizin de yoğun mu bu k

Benim ilk kanamam olduğunda doktor demişti ki şarıl şarıl adet olurken doğuranlar oluyor hiç korkma gidecek olan gider yapılacak bir şeyimiz olmaz demişti, bu beni rahatlamıştı. Şimdi progestan kullanıyorum fitil şeklinde ve aynı zamanda haftalık olarak prolutan vuruluyorum. Cuma günü nasipse son ignemi olup doktor ile görüşeceğim. Azar azar peceteye sildikce bir ara gelmişti. Gün içinde geçti gitti. Doktor kalanların kalanlarin gelebileceğini korkmayın, stres yapmamam gerektiğini söylemişti. Bu ilaçlari kullanım esnasında hem cinsel perhizdeyiz, hem de vakit buldukça uzanıp dinleniyorum. Eğer bir doktora gorunmediysen görün, görüş al, ama görünüp ilaç tedavisine devam ediyorsan merak etme booooll booooolll dinlen uzanmaya çalış. Kanaman içinde pıhtı gibi herhangi bir parça yoksa korkulacak bir şey yok, fazla evhamlıyız anneler olarak ama inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız.
Çok teşekkürler tavsiyelerin için, ben de progestan fitil kullanıyorum, elimden geldiğince dinleniyorum ama kan görünce insan korkuyor 😞 inşallah sağ salim zamanında kavuşuruz bebislere🙏

Uzun sure yatisin arkasindan doktorum deniz kenarina 20 dk gitmeme izin verdi (sezlongda yatmak kaydi ile olsa da 😅)
Kizlar hep yattigimdan hareketsizlikten 13 haftada 3 kilo aldim hüüggkkk .5 aylik gibi oldu göbeğim 😁😁🙈

Eklentiler

• IMG_20220723_205541.webp
    IMG_20220723_205541.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 101
Uzun sure yatisin arkasindan doktorum deniz kenarina 20 dk gitmeme izin verdi (sezlongda yatmak kaydi ile olsa da 😅)
Kizlar hep yattigimdan hareketsizlikten 13 haftada 3 kilo aldim hüüggkkk .5 aylik gibi oldu göbeğim 😁😁🙈
Bu göbekler hemen çıktılar ya özellikle aksamlari daha bi büyüyor 🤭 bolca deniz havası al tadını çıkar bence 😊

Kızlar selam ya devlet hastahanesi de perinatologa görünmek için önce normal kadın doğumdan randevu almak gerekiyormuş. Çok beklemeyelim diye özelden baktım fiyatlara. Perinatoloji ıiuzmanı olanları aradım en uygunu 1000 tl dedi ama özellikle yorumları iyi olanları aradım. Çok pahallı mı sizce?
Bi akrabam uygun yer buldu geçen ay 500 e yaptırdı. Benim dr perinatolog 750 alacak. 20.hafta bakarım dedi. Bulunduğun şehre göre fiyat da değişiyor sanırım. Senin risk yoksa kadın doğumcudan randevu alsan 22.haftaya kadar randevu sırası da gelir sanırım😊

Canım benim amniyotik bant şüphesi var ondan da perinatoloji uzmanları anlıyormuş. Teşhis için Bi de neler yapabiliriz onu konuşmak için gidicem. İstanbul'da yaşıyorum ben. Fiyatlar 1700 e kadar çıkıyor ama yorumları iyi doktorlara baktım.
Bi akrabam uygun yer buldu geçen ay 500 e yaptırdı. Benim dr perinatolog 750 alacak. 20.hafta bakarım dedi. Bulunduğun şehre göre fiyat da değişiyor sanırım. Senin risk yoksa kadın doğumcudan randevu alsan 22.haftaya kadar randevu sırası da gelir sanırım😊
Q

Özel muayne cok değil sanirim piyasasi böyle sanırım. Sürekli mi gideceksiniz ? Birde sanirim şehir önemli ücret icin.

Özel muayne cok değil sanirim piyasasi böyle sanırım. Sürekli mi gideceksiniz ? Birde sanirim şehir önemli ücret icin.
Yani duruma göre amniyotik bant şüphesi var daha doğrusu doktorum kesede bant var dedi.Eper amniyotik bantsa ve müdahale edilmesi gereken bir durum olacaksa durum düzelene kadar gitmek zorunda kalabilirim. Ama değilse yok olucak birşeyse düzenli gitmeme gerek yok. Gidince konuşucaz durumu.

Şuan memleketteyim yaz tatili için burda özel yok mecbur devlet işte.12. Haftada gitmiştim işte taramalı için.TArama düşük riskli çıktı
Canım o zaman sartlar simdilik böyleyse sabret napican hic sinirlenme kalıcı degilsin orada.baska doktora git yada şansını dene.gozün aydin bu arada 😊

Back
X