2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Güzel birşeye benziyor baya fiyatından da belli 😄 ama yine de okadar para vereceksen baya yorumları araştır bence canım. Benimki daha basit orta halli birşey ama yetiyor
Valla hepsiburadadan baktım yorumlari cok iyi cok araştırdım. Valla mecburum ya kuaföre de asla gitmem çekiniyorum 😒

Canım Akdeniz üniversitesinde benim eşim acilde hemşire.. O da söylüyor hastane çok berbat durumda vakalar artmış resmen hemşire ve dr kıtlığı var ben de doğumu mecburen orda düşünüyorum ilk dogumum da orda olmuştu zorunlu sezeryandi.. Ilgililerdi ama doğum sonrası odaları hiç güzel değil bir odada iki hasta var ortasında perde. Çok saçma. Durumum olsaydi kessinlikle bu sefer özelde doğum yapardım özelde çok pahalı ya cok para istiyorlar ama en azından odan ayri hersey icinde esime de indirim yaparlar yinede pahalı oluyor.. Velhasıl Gerçekten hastanelerde büyük sıkıntı var
Ya oradaki yeni rektör oldu sarı saç kadın hastane çok kötü olmuş. Hersey para para sadece . Iste benim de doktor normalde orda doçent ama o da ayrılıyor bu ay 🥺doktorum çok iyi . O bana tup bebek işte yaptı gebelik takip da yaptık şimdi muayenehane açmak istiyor. Doktorlar sabah 21.30 kadar orda .çok zor . İkinci kanama ne zaman oldu söyle oldu. Cumartesi eşim doktora aradı o dedi direk A blok gidin yatış yapsınlar. O da demek oraya aradı haber verdi. Biz acile değil direk kadın doğuma geldik söyle böyle dedik doktorum işte Mehmet bey böyle söyledi. O zamanda fark ettim farklı bakıyorlar torpilli gibiyim
Neyse eşime sonra gönderdiler acile giriş yapsın diye . 3 gün ben tek kaldım ama gördüm yeni kızlar çok geldiler ama benim odaya kimse yatirmadilar. Bende şaşırdım. Cumartesi Pazar yattım tık yok .işte geliyorlar kan idrar almışlar bu kadar .kac gün serum istedim nerde kimse duymuyor. Ben ortada kustum, bulantı çok. Yemek hiç yemedim . Yataktan bile kalkmadım. Pazartesi çok şükür doktor geldi tekrar dedim serum versinler .o onlara söyledi. 2 saat geçti tık yok. Kalktım gittim biraz kavga yaptım ondan sonra hemşire geldi .serum 5 dk bile sürmedi. O kadar bunaldım. Eşime aradım alıyorum 🤣🤣🤣dedim doktora ara burda 1 saniye bile kalmak istemiyorum. Yani boş yattım. Yanımda proluton getirdim onu vurmuşlar sadece bu kadar ((

Kızlar bugün 36 oldum 😍😍😍ve çok yedim 🤣🤣🤣canım o kadar pizza istedi orta bile değil büyük aldım 🤣🤣🤣4 peynir offff ben artık 1 sene şu pizza istemem 🤣🤣kocaman göbek çıktı sanki hemen 10 kilo aldım aaaaa nefes alamıyorum

Ay kızlar imdat! Siz şu kıl işini nasıl hallediyorsunuz bıktım jiletten vücudum maf oldu.. Bir epilasyon aleti almayı düşünüyorum da jiletle aynı performansı mı görüyor acaba kullanan yazabilir mi.. Yani alsam en iyisini alcam
Yıllardır epilasyon aleti kullanıyorum, memnunum, jilet gibi değil benimki Braun marka

Ben genital bölgeyi kenarlarını makineyle diğer yerlerini doktor eldiveniyle alıyorum çok pratik ve hızlı oluyor. Yoksa makine tek tek dahacok acıtıyor. Birde aynam var elimden az büyük hamilelikte ayna şart oluyor. Bacak ve kol altı makine yapıyorum zaten uzun zaman götürüyor bunlar 1ayi geciyor yani. Tavsiye ederimeldiven çok çok rahat
Eldivenle nasıl oluyor?

Back
X