- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.261
Detaylıyı özelde ne kadara yaptırıyorsunuzEvet kuzucum 3n son pipi görmüştük içeri kaçmaya karar vermediyse erkek gibiydi ahhahaftaya pazartesi detaylı var bakalım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Detaylıyı özelde ne kadara yaptırıyorsunuzEvet kuzucum 3n son pipi görmüştük içeri kaçmaya karar vermediyse erkek gibiydi ahhahaftaya pazartesi detaylı var bakalım
![]()
Bende de aynı sorun vardı 10 gündür dün doktora gittim ilacımı değiştirdi yan etki yapmış dedi haberin olsun canımMerhaba demir ilacı ishal yapıyor olabilir mi bende kabızlık problemi vardı onu kullanmaya başladığımdan beri karın ağrısı ve ishal oluyor çünkü
Benim de 3 biotenchim var gebe iken olmayı düşünmüyorumKızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor![]()
Bana da kız olabilir dedi yaEvet canım 11.30 da mehmet beyde. ertugrul 18. Haftadan once belli olmaz demisti en son![]()
Ay çıkar çıkmaz haber etEvet canım 11.30 da mehmet beyde. ertugrul 18. Haftadan once belli olmaz demisti en son![]()
Ahahha atı alan Üsküdarı geçmis halen olabilir mi diyorBana da kız olabilir dedi yahaftaya carsamba kontrole gideceğim son duruma bakmaya o zaman bir daha soracağım. Suat bey kesin kız dedi zaten de yine de soracağım Ertuğrul beye
bakalım senin ki cinsiyeti ne merakla bekliyorum
![]()
Ederim canimAy çıkar çıkmaz haber et![]()
Benim yaptırdığım yer de genoks ankaradaymış. 1 den fazla yer mi varmış acaba Ankara daBen Ankara’daki intergende yaptırdım
Benim 12. Haftada belirmeye başladı görünce çok şaşırmıltın :)kızlar karnınızda çizgi çıkmaya başladı mı
Çok şükür temiz çıkmış nereye yaptırdınız testinizi acaba ve ne kadar tuttu ?Bizimde Fetal dna sonucumuz bugün çıktı. Çok şükür temiz geldi.Pembis Hayaller cisiyetimizde netleşti hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. Doktor 12. hafta büyük ihtimalle kız demişti ben netleşmesini beliyordum :)) Bu arada kızlar ben hep erkek bebek hissetim ama kızmış galiba hislerimizin tersi çıkıyor hepimizde:))
Ayy cok sağol canım benim. Sağlıkla insallh kucağımıza alırızSaglikla hayirla gelsin kızın inşallah![]()
Kız 4 . Ayına kadar gelir kahverengi lekelenme benim 4. Ayimla beraber bitti senin insallh en kısa sürede biter. Buarada rüyaların tersi çıkıyor haberin olsun ben hep erkek gördüm esimde öyle ama dün gittik kesin kız dedi oysaki ben hep erkek hissetmistimGünaydın kızlarBugün randevu günüm cinsiyet kesinlesir nasip olursa erkege benziyo demislerdi en son .Ruyamda bütün gün ultrasonda kiz bebek oldugunu gördüm
Sabah bide kalktim uzun zamandir gelmiyordu kahverengi kanamam olmus gece yataga cikmamis ama sortum sirilsiklam kahve olmus nasil olduysa uyanmamisim![]()
Benim varkızlar karnınızda çizgi çıkmaya başladı mı
Ben de kontrole gittiğimde söyleyim o zaman sabah akşam mi kullanıyordun canımBende de aynı sorun vardı 10 gündür dün doktora gittim ilacımı değiştirdi yan etki yapmış dedi haberin olsun canım