2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar covid aşısı oluyor musunuz? Biz 3 biontech olduk şimdi 4. biontech için eşime randevu aldım, kendim çok kararsızım bekliyorum neyi bekliyorsam. 2 yıl doğum iznine çıkmıştım o bitiyor haftaya da işe döneceğim, insanlarla temasımı minimumda tutmaya çalışsam da mutlaka olacak, oğlum da kreşe gidiyor :KK64:
Benim de 3 biotenchim var gebe iken olmayı düşünmüyorum

Evet canım 11.30 da mehmet beyde. ertugrul 18. Haftadan once belli olmaz demisti en son 😅
Bana da kız olabilir dedi ya 😂 haftaya carsamba kontrole gideceğim son duruma bakmaya o zaman bir daha soracağım. Suat bey kesin kız dedi zaten de yine de soracağım Ertuğrul beye 😂 bakalım senin ki cinsiyeti ne merakla bekliyorum 😂

Bana da kız olabilir dedi ya 😂 haftaya carsamba kontrole gideceğim son duruma bakmaya o zaman bir daha soracağım. Suat bey kesin kız dedi zaten de yine de soracağım Ertuğrul beye 😂 bakalım senin ki cinsiyeti ne merakla bekliyorum 😂
Ahahha atı alan Üsküdarı geçmis halen olabilir mi diyor 🤣 çok aşırı kalabalıkmis bugun baya bekleyecek gibiyim.onden uyansin diye bir parca cikolata attim.iceri girerkende bir parca alacagim ins gösterir 🙏

Bizimde Fetal dna sonucumuz bugün çıktı. Çok şükür temiz geldi. Pembis Hayaller Pembis Hayaller cisiyetimizde netleşti hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. Doktor 12. hafta büyük ihtimalle kız demişti ben netleşmesini beliyordum :)) Bu arada kızlar ben hep erkek bebek hissetim ama kızmış galiba hislerimizin tersi çıkıyor hepimizde:))

Bizimde Fetal dna sonucumuz bugün çıktı. Çok şükür temiz geldi. Pembis Hayaller Pembis Hayaller cisiyetimizde netleşti hayırlısı ile benimde bir kızım olacak. Doktor 12. hafta büyük ihtimalle kız demişti ben netleşmesini beliyordum :)) Bu arada kızlar ben hep erkek bebek hissetim ama kızmış galiba hislerimizin tersi çıkıyor hepimizde:))
Çok şükür temiz çıkmış nereye yaptırdınız testinizi acaba ve ne kadar tuttu ?

Kızlar ciktim doktordan.
Yine yüzde 70 erkek dedi bende bu seferde kesin degil dimi dedim. Güldü ve kesin diyebiliriz artik bu kadar büyük klitoris olmaz dedi 🤣Bende gördüm zaten yapcak bisey yok iki erkek anası olacagim 🤣 Pembis Hayaller Pembis Hayaller erkek olarak ekleyebilirsin
Ha-ri Ha-ri bana da biontechi söyledi hastalarindan cok covid olan varmis , bir arkadasimi 4 aylik olmadan riske atmayalim deyip aşı yapmamislar dedim. O zaman covid geçirirse bebege birsey olursa o kisi suclu ,bazi cok bilmisler boyle soyluyor 12. Haftadan sonra yaptirabilirsiniz dedi.🤷

Günaydın kızlar 💐 Bugün randevu günüm cinsiyet kesinlesir nasip olursa erkege benziyo demislerdi en son .Ruyamda bütün gün ultrasonda kiz bebek oldugunu gördüm 🙈
Sabah bide kalktim uzun zamandir gelmiyordu kahverengi kanamam olmus gece yataga cikmamis ama sortum sirilsiklam kahve olmus nasil olduysa uyanmamisim🤦
Kız 4 . Ayına kadar gelir kahverengi lekelenme benim 4. Ayimla beraber bitti senin insallh en kısa sürede biter. Buarada rüyaların tersi çıkıyor haberin olsun ben hep erkek gördüm esimde öyle ama dün gittik kesin kız dedi oysaki ben hep erkek hissetmistim😅😅 ama kızım olacağı içinde çok mutluyum 😃😃😃

Ben başından beri kız hissediyordum hatta cinsiyet belli olmadan kızım diye seviyordum acayip içime doğmuştu kızım olacak 🥰 ilk gebeliğimde hiçbirşey hissetmiyordum nötürdüm onda da erkek oldu ama erkek olacağını duyunca şaşırmıştım içten içe kızım olur diye düşündüm heralde.çevremde bütün arkadaşlarım kız doğurmuştu ondan olabilir

Bundan anlayan varmi arkadaslar?

Eklentiler

• Screenshot_20220804-143342_Adobe Acrobat.webp
    Screenshot_20220804-143342_Adobe Acrobat.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Back
X