2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kizlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik kontrole gitmeme bir hafta var hiç belirtim yok gebeliğe dair hafif göbeğim var yemek çok yiyemiyorum kahvaltı tarzı şeyler yiyebiliyorum ama hiç hissiyat yok geçen yıl kürtaj olmuştum onun korkusu var hala üzerimde galiba bebek hareketlerini hissetmeye baslamadigim içinde olabilir görmeyince bişey olmuş gibi hissediyorum

Kız 4 . Ayına kadar gelir kahverengi lekelenme benim 4. Ayimla beraber bitti senin insallh en kısa sürede biter. Buarada rüyaların tersi çıkıyor haberin olsun ben hep erkek gördüm esimde öyle ama dün gittik kesin kız dedi oysaki ben hep erkek hissetmistim😅😅 ama kızım olacağı içinde çok mutluyum 😃😃😃
Evet tersine çıktı rüya 🙈🤣 Doktorda bir iki aya temizlenir dedi bakalim inşallah 🙏

Arkadaslar aranizda covid olan var mi? Kizim pozitif cikti 2 gun once ben de bu sabah bacaklar,bel ve basimda muthis bir agriyla uyandim. Kalkar kalkmaz istifra ettim. Simdi basim cok agriyor. Gidip pcr vermedim ama korona olduguna eminim. Gecirenler ne yaptınız hastaneye gittiniz mi bir tedavi uyguladilar mi, bebek icin bir risk soz konusu mu?

Arkadaslar aranizda covid olan var mi? Kizim pozitif cikti 2 gun once ben de bu sabah bacaklar,bel ve basimda muthis bir agriyla uyandim. Kalkar kalkmaz istifra ettim. Simdi basim cok agriyor. Gidip pcr vermedim ama korona olduguna eminim. Gecirenler ne yaptınız hastaneye gittiniz mi bir tedavi uyguladilar mi, bebek icin bir risk soz konusu mu?
öncelikle geçmiş olsun canım kendim geçirmedim hamileyken ama kışın bir arkadasım 6 aylık hamileyken geçirdi. biraz uzun sürede geçti sadece. bir de dinlendi bol sıvı meyve falan tüketti şükür bebeğe de kendisine de bişi olmadı

Kızlar ciktim doktordan.
Yine yüzde 70 erkek dedi bende bu seferde kesin degil dimi dedim. Güldü ve kesin diyebiliriz artik bu kadar büyük klitoris olmaz dedi 🤣Bende gördüm zaten yapcak bisey yok iki erkek anası olacagim 🤣 Pembis Hayaller Pembis Hayaller erkek olarak ekleyebilirsin
Ha-ri Ha-ri bana da biontechi söyledi hastalarindan cok covid olan varmis , bir arkadasimi 4 aylik olmadan riske atmayalim deyip aşı yapmamislar dedim. O zaman covid geçirirse bebege birsey olursa o kisi suclu ,bazi cok bilmisler boyle soyluyor 12. Haftadan sonra yaptirabilirsiniz dedi.🤷
Küçük adam geliyor desene bir kez daha 🥰valla kimin ne daha net benim tam aklım şaştı artık cidden nasıl şu pandemi dönemine denk geldik bilmiyorum yaa 🤦‍♀️

Kizlar tetonoz aşısını yaptıran ya da yaptırmayı düşünün varmi doktorum 1 ay içerisinde vur dedi bende kararsız kaldım aslında
Bu yaptırılması gereken herkesin olduğu bir aşı değil mi 🙈ay covid için aşı ol olma düşünmekten valla birde bunu şüpheye düşemem beni 20. Haftaya yakın çağırdılar muhtemelen sezeryan olacak olunca ben olacağım hoş olmasam mı diye de düşünmedim rutin diye bilince 😅

Kızlar ciktim doktordan.
Yine yüzde 70 erkek dedi bende bu seferde kesin degil dimi dedim. Güldü ve kesin diyebiliriz artik bu kadar büyük klitoris olmaz dedi 🤣Bende gördüm zaten yapcak bisey yok iki erkek anası olacagim 🤣 Pembis Hayaller Pembis Hayaller erkek olarak ekleyebilirsin
Ha-ri Ha-ri bana da biontechi söyledi hastalarindan cok covid olan varmis , bir arkadasimi 4 aylik olmadan riske atmayalim deyip aşı yapmamislar dedim. O zaman covid geçirirse bebege birsey olursa o kisi suclu ,bazi cok bilmisler boyle soyluyor 12. Haftadan sonra yaptirabilirsiniz dedi.🤷
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin 🥰

Merhaba, ben 8. haftada covid oldum. Cok fenaydim migde bulantilari, ust uste istifra ettim, hic birsey yiyemez, icimez, kalkamaz olmustum cok yorgundum. Sabah doktora gittim ama test yapmadigi icin aksam ustu hastaneye gittim acile. 1 gece kalacaksin dediler serum verdiler ve test yaptilar sonucu covid. Ertesi sabah 7 gun hastanede da tutmak istediler. Iyiki o gecenin sonunda biraz guclendim birseyler yiyebildim, su icebildim ve eve yolladilar. 2-3 gun daha da kotu oldum, sonunda bu da gecti. Hic covid olmamistim, 3 tane doz asiliyim, simdi cok sukur hersey yollunda. eger covid olduysan korkma ve en onemlisi beslenmene dikkat et, iyiki kocam yardimci oldu yemekleri de onceden hazirladi zaten ona bile gucum yetmiyordu maalesef

Ben olmadım ama kuzenim 7 aylıkken oldu. Ateş çıkıyor diye hergün parol içti. Ekstra ilaç kullanmadı. Yemesine dikkat etti 1 hafta sonra geçti. Cocuk da sağlıkla doğdu. Sizin de hızlıca geçer gider bugünler inşallah. Geçmiş olsun

Küçük adam geliyor desene bir kez daha 🥰valla kimin ne daha net benim tam aklım şaştı artık cidden nasıl şu pandemi dönemine denk geldik bilmiyorum yaa 🤦‍♀️
Evet kendisi kucuk etkisi buyuk bir erkek daha 😂Ben işe henuz donmeyecegim icin su an düşünmüyorum aşı ,eylulde cocuk okula baslayinca düşünürüm tekrar.

Back
X