• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Kızlar ya bu sabah e nabızdan sağlık ocağında yapılan testlerin sonuçlarına bakayım dedim hep kıpkırmızı. Birden moralim bozuldu. Kendi doktoruma attım enfeksiyon var dedi monurol verdi. Bi de magnezyum çok düşük dedi. Daha ne kadar magnezyum alıcam bilmiyorum günde 2 tane alıyorum akşamları Bi de soda içiyorum hep

Pandemoden dolayi annemler gelmedi nekadar icerlensemde ilk dogum yalniz girdim hastanede kayinvalideme kaldim desemde kafam rahatti sonrasinda zaten eve gelirke kayinvalideme esim evde bir sikinti olursa seni gelir alir dedim diye kustu bir tas corba bile gondermedi ama esimle bir olduk çok şükür bir sekilde idare ettik. 7 gun sonra kayinvalidem cocuk sevmeye diye geldi esi oglula zaten rahatsiz ve stresliyim geceyi ettiler bende cildirdim. o yuzden kendini once dusun oncelik sen ve bebegin kirmadan dokmeden kisa. Ve oz bir yolunu bulcevap vermelerine elinden geldigince izin verme bemce cunku hersey yorumlar olucak ayy surekli sut mu verilir diyordu kaynanam hastanedeyken sut nasil gelicek baska turlu anlamiyorum ki. Gerci sana diyorum ama bende ikincide ayni drrten yakiniyorum annem gelicek kayinvalidemde kiskanliktan gelir. Annemde kim bilir ne kadar kendince saka yapiyor 4 5 ay kalirim artik diyor gelde delirme
Daha geçen gün kv diyor ki biz annenle senin odada yatarız eşimde babalarla salonda yatar. Ay esprisi bile tüylerimi diken diken etti :) Ay bir tek annemi istiyorum diye dövme yaptırcam alnıma 😂

Ben de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla 😕
Canım inşallah çok kolay geçirirsin. İnşallah sakin bir bebişin olur nasıl geçtiğini anlamazsın ilk zamanların ☺️

Günaydın anneler :KK200: Size bir şey soracağım.

Her sezeryanda lavman yapılıyor mu ve her sezeryanda karna kum torbası konuyor mu? Bir de sezeryan olursa genel mi tercih edersiniz yoksa belden uyuşturma mı?
Benim ilk bebekte genel yapmışlardı. Bebek kordona dolandığı için. Ama lavman yapmadilar. kum torbasıni ilk defa duyuyorum 😱

Daha geçen gün kv diyor ki biz annenle senin odada yatarız eşimde babalarla salonda yatar. Ay esprisi bile tüylerimi diken diken etti :) Ay bir tek annemi istiyorum diye dövme yaptırcam alnıma 😂
Off acaba onlar isterler mi kayinvalideyi😂 bende ablami annem geliceksede az kalsin yaa uzun sureli kimseyi istemiyorum ben😂

Ben de galiba lohusalık dönemini yalnız geçiricem eşim doğum sonrası 1 haftaya izin alacak ama sonrasında nasıl olur bilmiyorum. Ailem Mersin de ben İstanbul'dayım. Kayınvalidem çalışıyor. Annemi Mersinden getirmem zor hasta kadın zaten felç atlattı ama tam iyileşemedi. Kara kara düşünüyorum valla 😕
Hic korkma ilk bebegimde bizde esimle tektik. Bol bol bebek bakim kitaplari oku video izle bir sekilde gelirsiniz ustesinden Allahin izniyle

Kizlar sizin bebekler tam nerede hareket ediyo ya bizimki hep kasıklarımda doktor aşağıda oldgnu söylemişti ama hiç mi çıkmaz yani sürekli kasıklarımda hissediyorum göbek deliğine bile denk gelmiyor

Benim genelde göbek deligimde🤔
Anladım okudumda çoğunluk göbek kısmında demişti şu kontrole bı an gitseydim doktor erken doğum riski boşuna dememiş ya ben anlamıyorum ama niye devlet doktoru böyle ilgili dgl dinlen ddi geçti umursamadı şuan napicam kasılma kramp bebek aşağıda kaldım öylece özel desen çok pahali

Back
X