- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #12.181
Biz çılgınlar gibi uyumuşuz kızımla anne pozisyon değiştir diye vurdu uyandırdı hemen, hamile yastığımı bile atmışım yataktan 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kendiliğinden uyaniyorum bu saatlerde ya biraz daha uyumak istiyorum ama maalesefBiz çılgınlar gibi uyumuşuz kızımla anne pozisyon değiştir diye vurdu uyandırdı hemen, hamile yastığımı bile atmışım yataktan![]()
Maşallah ben her gece aynı saatte kalkıyorum... Sanırım benim kız 2.5 ile 4 arası uyutmayacsk beniBiz çılgınlar gibi uyumuşuz kızımla anne pozisyon değiştir diye vurdu uyandırdı hemen, hamile yastığımı bile atmışım yataktan![]()
Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecburBende kendiliğinden uyaniyorum bu saatlerde ya biraz daha uyumak istiyorum ama maalesef
Ya benim oğlumda olmuştu ama 25 27 olabilir tam zamani hatırlamıyorum kasılmalara baktirmisti. Simdi de oluyor toparlanma sertesme ama.simdi demedim doktora özellikle arayıp pazaetesi gidince derimBu haftalarda nst yapiliyormu ki canim.
Beni anlatmışsın yuvarlanıcan doğuma kadar diyor eşimResmen yemek icin yasiyorum ya zevk aliyorum her yedigimden biri nazar degdirsin biraz bana da bu kadar yemiyeyim![]()
Şifa olsun canimAyy teşekkür ederim ne ilaç icebiliyoruz ne bisey yatarak da geçmiyor bir türlü belki işe yarar ihlamur![]()
Ben sancidan acile gittigimde 32 den once bakamiyoruz dediler ama belki acil oldugu icindirYa benim oğlumda olmuştu ama 25 27 olabilir tam zamani hatırlamıyorum kasılmalara baktirmisti. Simdi de oluyor toparlanma sertesme ama.simdi demedim doktora özellikle arayıp pazaetesi gidince derim
AhahhahahaBeni anlatmışsın yuvarlanıcan doğuma kadar diyor eşim![]()
Bu seferki insallah benim oglan gibi olur canim eskiden kalkmasam 11 lere kadar felan yatiyordu benle simdi 9 10 kadar uyuyoruz haftasonlari.Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecburzaten hafta sonuda benim oğlan da en geç 7 de kalkar... Kısacası çocuğu dogurdugumdan beri uykuya hasretim
![]()
Doktorda en son sulu pekmez yap sabahları onu iç dedi bi toparlayamadım kansızlığımı oda halsizlik yapıyor tabi 3 gündür hoşaf gibi dolanıyorum evin içinde
Napsaj her gün evdeki menüyü mu saysak hepimiz.Yemek düşünmek beni çok yoruyor![]()
Kızlarr salgindan bende nasibimi aldım ıhlamur icsem bisey olur mu
İki fincani gecmiyecek sekilde icilebiliyor canim ıhlamur. Ama kekik,adacayi gibi bitki caylarindan uzak dur
Hanımlar benim belim agriyor ya ilkinde boyle oldugumu hatrlamiyrm. Azıcık is yapayim yorulayim kopuyor belim.Yatmakta bana göre değil hep birşeylerle meşgulum.

Ahahhahahayuvarlanarak girelim dümdüz cikalim insallah
![]()
Tuvalete kalkıyorum canım hep bi dun yorulduk diye uyuduk rahatca yoksa belimi bir yere yerlestiremiyorum kiMaşallah ben her gece aynı saatte kalkıyorum... Sanırım benim kız 2.5 ile 4 arası uyutmayacsk beni![]()
Bir daha randevuyu 1 ay sonraya verdi doktorum dün eşimle hesapladık 30 -31 haftalık oluyoruz Allahın izniyle çok az kalmış olacak .
Randevu suresinin arasının kısalması gerekmezmiydi![]()