• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bende kendiliğinden uyaniyorum bu saatlerde ya biraz daha uyumak istiyorum ama maalesef
Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecbur 😖 zaten hafta sonuda benim oğlan da en geç 7 de kalkar... Kısacası çocuğu dogurdugumdan beri uykuya hasretim 😂

Ya benim oğlumda olmuştu ama 25 27 olabilir tam zamani hatırlamıyorum kasılmalara baktirmisti. Simdi de oluyor toparlanma sertesme ama.simdi demedim doktora özellikle arayıp pazaetesi gidince derim
Ben sancidan acile gittigimde 32 den once bakamiyoruz dediler ama belki acil oldugu icindir 🤷

Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecbur 😖 zaten hafta sonuda benim oğlan da en geç 7 de kalkar... Kısacası çocuğu dogurdugumdan beri uykuya hasretim 😂
Bu seferki insallah benim oglan gibi olur canim eskiden kalkmasam 11 lere kadar felan yatiyordu benle simdi 9 10 kadar uyuyoruz haftasonlari. 🥰

İki fincani gecmiyecek sekilde icilebiliyor canim ıhlamur. Ama kekik,adacayi gibi bitki caylarindan uzak dur

Bir de kiraz sapı çayı kesinlikle içilmemeli rahimde kasılma yapıyor konusunu görmüşken söyleyeyim dedim bilgi olsun hepimize dikkatlı olmak lazım hamilelikte bitki çayı içerken.

Hanımlar benim belim agriyor ya ilkinde boyle oldugumu hatrlamiyrm. Azıcık is yapayim yorulayim kopuyor belim.Yatmakta bana göre değil hep birşeylerle meşgulum.

O bende de var 1 tencere çorba yapacak kadar bile duramıyorum ayakta, azıcık evi süpüreyim diyorum bir odayı süpürene kadar kopuyor belim ne olacak bilmiyorum böyle :olamaz:

Bir daha randevuyu 1 ay sonraya verdi doktorum dün eşimle hesapladık 30 -31 haftalık oluyoruz Allahın izniyle çok az kalmış olacak .
Randevu suresinin arasının kısalması gerekmezmiydi 🙃🙃🙃

Bir daha randevuyu 1 ay sonraya verdi doktorum dün eşimle hesapladık 30 -31 haftalık oluyoruz Allahın izniyle çok az kalmış olacak .
Randevu suresinin arasının kısalması gerekmezmiydi 🙃🙃🙃

32 den sonra 15 günde 1 oluyor 35 den sonra haftada 1 oluyor diye hatırlıyorum oğlumda öyle olmuştu canım

Kızlar günaydın bu sabah eşimle kahvaltıya çıkalım dedik. Ben de süslendim püslendim falan saçımı yaparken birden kafamdan ter boşaldı başım döndü, gözlerim karardı falan. Uzandım hemen geçti çıktık tıp merkezi vardı orada tansiyon ölçtürdüm düşük çıktı. Kraker falan atıştırdım otobüse bindik giderken tekrar fenalaştım.otobüstebn indik. Açlıktan mı oldu acep

Back
X