• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ah bi donebilseydin 😔Acilma ne durumda canim,agrin sizin var mi
Eşim dün benim doktor ile konuştu o dedi Antalyada olsa ben dikiş yaparım ama burda başka tedavi .dikiş 22 hafta kadar sonra sadece pesser ama şuan pesser de iptal oldu. Yada balon patlar suyu gelecek yada acil sezaryen ile alacaklar çocuğu. Şuan sadece yatış ve takip

Bu geçen haftadaki ultrason. Solda çocuğun başı sonra iç acilma ve sonra kısa rahim ağzı. Rahim agzi hiç kalmamış ve iç acilma devam ediyor

Eklentiler

• 20221005_132339.webp
    20221005_132339.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 74
Eşim dün benim doktor ile konuştu o dedi Antalyada olsa ben dikiş yaparım ama burda başka tedavi .dikiş 22 hafta kadar sonra sadece pesser ama şuan pesser de iptal oldu. Yada balon patlar suyu gelecek yada acil sezaryen ile alacaklar çocuğu. Şuan sadece yatış ve takip
İnşallah dayanır biraz daha 🙏

Bu geçen haftadaki ultrason. Solda çocuğun başı sonra iç acilma ve sonra kısa rahim ağzı. Rahim agzi hiç kalmamış ve iç acilma devam ediyor
Cok gecmis olsun umarim biraz daha dayanir bebis. Hasteneye hangi sikayetle gitmistiniz? Neden birdenbire boyle olmus bir sey soyluyorlar mi?

Kızlar günaydın. Bize dün acil başka hastaneye taşınmışlar. Burda çok iyi çocuk reanimasyon var. Durum çok kötü (((pesser bile takmak yasak(((sadece yatış verdiler .ne kadar çok içinde durur daha iyi 🤷‍♀️
Ya inşallah minik biraz daha dayanır... Annen ya da esin gekebilecek mi? Orada tek misin şu an?

Keşke bu olaylar olurken Türkiye de olabilseydiniz bizim doktorlarımız yurtdışındaki doktorlara kadın hastalıkları ve doğum bölümünde 100 er 100 er fark atıyor vallahi o konuda gurur duyuyorum hepsi ile ve iyi ki Türkiyedeyim diyorum. Yurtdışındaki doktorları deneyimleme fırsatı olan bir sürü arkadaşım var hem orayı hem burayı değerlendirdiklerinde olumlu görüşleri hep bizim doktorlarımızdan yana. Yurtdışındakiler çok panik ve aşırı olumsuz yorumluyor ters giden şeyleri ama bizimkiler daha rahat ve daha profesyonel o yüzden burada olsaydınız mutlaka çözerlerdi durumu ve siz şimdi evinizde istirahat ediyor olurdunuz diye düşünüyorum bir de nedense şu an gereksiz bir panik ve strese sürüklemişler sizi gibi hissettim. Umarım bebeğin 35. haftayı görür en azından ve sorunsuz kucağına alabilirsin inşaAllah :dua:

Yaa teşekkür ederim canım eşimin tayini çıktı falan onla ugrasiyorduk taşınma işleri falan oyuzden çok gitmeye fırsatım olmadı ama arada bakıyorum sizlere 🥰yazmaya fırsatım olmuyor sadce. Sen nasılsın peki hamilelik nasıl gidiyor
İyiyim canım çok şükür arada sancı dışında sorunum yok 🥹

Geçmiş olsun. Bu hafta senin 26.hafta sanırım. Şimdi ciğer gelişimi devam ediyor. Ne kadar içerde kalırsa ciğeri o kadar iyi olurmuş. Arkadaşım 2 cocugunu da 27.haftada doğurdu, ikisi de yaşıyor, anne de iyi. Asya tüp bebekle sana tutundu, güçlü kızımız. İyi olacaksınız inşallah

Afiyet olsunnnn 🌸🌸 mis gibi menü işte 😍keşke bende yumurta yiyebilsem. Tiksindiğim tek şey oldu. Hafta sonları soğansız menemen gibi yapıp kahvaltıda yiyorum. Başka türlüsü iştahımı kaçıyor 🤷🏻‍♀️
A Aklimtrakyada Afiyet olsun nefis gozukuyor.
Günaydin kizlar, bende yumurtayi anca hafta sonu geç kahvaltilarda yiyebiliyorum :D :D keske ise gitmeden erkenden tuketebilsem.

Ben kac aydir öyle hahaha dun diyetisyen manti verecekti ama yazmamis listeye:) üzüldüm bi mantiyemek istiyorum
Merhaba , ay deme oyle benimde canim cekiyor buralarda tazesi yok mecbur marketten hazir paket alirim artik , birde bol yogurtlu cok severek tuketiyorum. Vaktim olsa da kendim yapsam mantilari ama cok uzun is 😅

Günaydın ama siz ekim ayı anneleri grubu yerine yanlışlıkla Ocak 2023 anneleri grubuna yazdınız farkında olmadan :) Başınıza gelenlere çok üzüldüm gerçekten iyi ki doğurmamışsınız o stres ve üzüntüyle ama herkes iyiymiş çok şükür :dua: Bebeğinize maşallah kilosu çok güzel ama dediğiniz gibi daha da doğmazsa sezeryan yolcusu gibisiniz hatta 4 kg olduysa belki de kilodan dolayı normal doğurmamanızı önerecekler ama her ne olacaksa hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah :dua:
Canimmfarkinda bile degilim kafa gitti nasil ocak ayina yazmışım bilmiyorum vallahi. Daha 6 aylik sanirim. İnşallah. Septomlar agir degildir. Rahat geciriyorsundur. Tesekkur ederim tekrardan

Canimmfarkinda bile degilim kafa gitti nasil ocak ayina yazmışım bilmiyorum vallahi. Daha 6 aylik sanirim. İnşallah. Septomlar agir degildir. Rahat geciriyorsundur. Tesekkur ederim tekrardan

Dün 7 aylık olduk biz çok şükür :) hiçbir sıkıntı yaşamıyorum değerler normal seyrediyor, aman aman ağrılarım da yok ama çok sıkıntılı süreçte olan arkadaşlar var Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşaAllah :dua:

Dün 7 aylık olduk biz çok şükür :) hiçbir sıkıntı yaşamıyorum değerler normal seyrediyor, aman aman ağrılarım da yok ama çok sıkıntılı süreçte olan arkadaşlar var Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi inşaAllah :dua:
Sana tavsiyem günlük rutin yurumelerini aksatma. O senin icin arti olur
Hep boyle de devam eder inşallah 😊

Benim bel ve kasiklarimda ki ağrım bir anda yine arttı. Dizilerinden kan c ekiyor gibi... Sanki bebeğin hareketleri de mi azaldı emin olamadım... Yarın sbaah kontrilum var 😔

Back
X