2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet canım analar sizi aydınlatmak için biraz uzun yazıcam deneyimli anayım (acemi ana😂) kızlar bizede bepantol yaramadı şimdi sucoderm e başladım mustela kullandım olmadı bepantol olmadı kısmet artık kaka çıkış yerinde var sadece yani kremler deneme yanılma olcak.

Bugün doktora gittik Nil kuş 4250 gram olmuş şükürler olsun. Ama bazen 1,5 saatte besleniyor bazen 3,5 saat doktor uyanıkken istediğinde ver uyurken uyandırma dedi.

Bizim aşırı gaz sancılarımız var ıkınarak sıkılarak 3 gündür ağlıyordu gaz yüzünden yılan gibi oluyordu kendi doktorumuz bitkisel e bebekte satılan damlayı verdi nurse harveys bizde hiç
işe yaramadı 2 arkadaşımdan duydum bio gia diye başka doktora sordum onu kullan dedi sabah verdim şuana kadar birkere olmadı rahat rahat uyuyor inşallah yarar kolik olan bebekler olcak bu sıkıntıyı yaşayacak arkadaşlar olcak şimdiden notlarınızı alın canlarım gaz çıkarması geğirmesi gaz çıkardı bitti değil bazı bebekler nekadar çıkarırsa çıkarın bünye hemen tekrar yapıyor bilginizeeee

Dün reflü yatağı diyip duruyordum bugün gözümüze çarptı bunu aldık 😁 çantalı olan diyordum ama neyse nasip bunaymış 😊😊

Klasik pembeli olandan aldık fotoğraf yüklemede sıkıntı çıktı galiba sitede

Eklentiler

• 20221020_191009.webp
    20221020_191009.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben varım oğlumda her kontrolde her ayrı doktor suyu fazla diyolardi şeker yaptırdım çıkmadı şekerden değilse çocukta bı böbrek hastalığı, yarık dudak, yarık çene, olabilir dediler sadece doğumum zor oldu 12 saat sancıya suyumda gelmediği için bebek kanala giremedi kendini itemedi hiç açılmam olmadı mecburi sezeryan oldum bu gebeliğim de de geçen kontrol de suyu fazlalık sınırında dedi bnde dedim demek benim gebelikler böyle bu sefer oğlumda kafaya taktiğim gibi takmiyorum tek fark su fazla olduğu için son haftalar göbek aşırı büyüyor bana ikiz mi tasiyosun diye sorarlar di 🥴erken doğumu sorarsan tospigim 40 haftasını doldurup doğdu sancı almasam daha da gelmeye niyeti yoktu 😂
Benim ilki sezeryan oldugu icin sorun yok 🤭erken dogum riski zaten rahim seklimden de var. Belki genetiktir annemin suyu fazla olmus 3 hamileliginde de hatta eski zamanda su ikizi diyorlarmis karni cok buyudugunden ikiz sanarlarmis dedigin gibi 🤭ama o zamanlar doktorlar iyi olur dogumun kolay olur derlermis simdi kötü diyorlar 😄

Kızlar patronum bugün yine pazartesi 2 saatliğine ofise gelemez misin dedi 🙈 herhalde şaka yapıyorum falan sanıyorlar 🤣 dedim ben ayakta durduğum ve oturduğum zaman kötü oluyorum gelemem, daha ne kadar açık ifade edebilirim inanın bilmiyorum 😅 bir daha söylerse şakaya vuracağım artık doğurmamı mı istiyorsunuz diye
Hic mi gelemezsin 🤣 klasik turk sorusunu da sordu mu 🤭 valla sana bi sey soyliyeyim mi ben heyet raporluyum ama bir oncekini dusuk ile kaybetmesem aynisini yaparlar bana da her önemli toplantida cagirirlardi. Ben hastanede cok yattigim dan korkusundan birsey diyemiyorlar🤦🏼

Ay kızlar bugün temizliğe başladım bazanin altından hiç eski ben kalmamış ya nasıl yoruldum 🤦
Cidden son zamanlar artık o eski devrin bittiğini bende fark ettim bugün ha dedim bir tatlı yapayım eşim için okuldan geldikçe o yer çay yanında diye Allahım hış hış yattım en son 😅😅

Cidden son zamanlar artık o eski devrin bittiğini bende fark ettim bugün ha dedim bir tatlı yapayım eşim için okuldan geldikçe o yer çay yanında diye Allahım hış hış yattım en son 😅😅
Ben dun bulasik yikayip tezgahi topladım ocağı sildim bayiliyodum az daha 😵‍💫😅

Ya insanlar ne kadar anlayışsız gerçekten bir can taşıyorsun.Bir Dilyy Dilyy ninkiler bir senin patronun. Kendi eşi, çocuğu olsa yerinden kaldırmaz. Bi de şu kendileriyle kıyaslayanlar var ben hamileyken şöyleydi böyleydim. Kardeşim her hamilelik bir mi?
Benim en çok duyduğum laftı... Biz şöyle nöbet tuttuk böyle çalıştık vs. Benim şu an ki halimin sebebi tamamen yoğun çalışmaktan kaynaklı

Kızlar kilolar boylar nasıl ya benim bebem biraz şişman 😂
26+4 üm. Kilo 1140 olmuş maşallah boyuda 35 cm dedi sizin nasıl?
Benimki tam tosun canım 26+3 te gitmiştim 1287 gram 38 cmdi şekerim yok ama sınırda benimde amniyon sıvım üst sınıra yakın bir haftadır diyetteyim az yemeğe çalışıyorum haftaya gidicem inşallah bebeğin önden gitmesi biraz azalmıştır

Ben dun bulasik yikayip tezgahi topladım ocağı sildim bayiliyodum az daha 😵‍💫😅
Benim bide gören diyor zaten kilom hiç koluma ayağıma yüzüme gitmedi ne varsa göbeğimde olunca boy da da kısa artık herşey tıs tıs ile devam ediyor 😅birde tezgaha masaya göbeğimi denkleyemiyorum😂😂

Benim bide gören diyor zaten kilom hiç koluma ayağıma yüzüme gitmedi ne varsa göbeğimde olunca boy da da kısa artık herşey tıs tıs ile devam ediyor 😅birde tezgaha masaya göbeğimi denkleyemiyorum😂😂
Ayyy ben cok seviyorum oyle hamileligi. Benim heryerime gidiyor daha yeni anliyorlar hamile oldugumu 🤭

Back
X